Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie znacie

Jakie znacie metody odczyniania uroków?

Polecane posty

Gość jakie znacie

Pytam tylko o metody, komentarze typu to nie średniowiecze nie są mi potrzebne. Potrzebuje jedynie opisów i co na co działa. Proszę podzielcie się tym co znacie

Gość jakie znacie
a Ty widać że tępa i ograniczona bo nawet czytać nie potrafisz, no ale trudno, dzięki że przynajmniej temat podniosłaś:D 🖐️

Gość polecam wybrac sie do znachork
i lub znachora zrobia to profesjonalanie. ty sama NIC nie zrobisz.

Gość 1234567.........
wiem że moich okolicach mieszka taka kobieta i ludzie do niej jeżdżą ja osobiście nie wierzę ....ale moja znajoma miała tak przypadek że zioła od tej kobiety pomogły ...w sumie jak mi odpowiadała co jej rodzina przeszła i ze gdyby nie ta kobieta to mogłoby być kiepsko z jej mężem to włosy na głowie mi się jeżyły ale sama nie wiem czy to siła perswazji zabobony czy jeszcze coś innego ?

Gość jakie znacie
ale ja nie chce praktykować, potrzebuje jedynie opisów do artykułu:)

Gość czasami...
zależy jakich uroków. na każdą przypadłość jest inne 'zaklęcie'. Praktycznie zawsze potrzebna jest woda i ogień, w sumie nie ważne czy jesteś katoliczką czy nie- woda święcona zawsze sie sprawdza. Jeśli nie ma wody święconej z kościołą, wtedy święcisz ją w inny sposób- ogniem lub ziołami właśnie- ale to wszystko oczywiście zależy jaki urok trzeba odczynić. No i raczej sama tego nie zrobisz, skontaktuj się z jakąś szeptuchą a ona już sama będzie wiedziała co robić, jeśli nie masz takiej możliwości popytaj wśród staruszek we wsiach, szczególnie tych uznawanych za dziwne, popytaj też w swojej rodzinie babci czy kogoś- jeśli widziała jak ktoś to kiedyś robił też będzie potrafiła bo starszym ludzom zazwyczaj wychodzi takie odczynianie. Oczywiście Tobie też się może udać ale to już miej prawdopodobne. Najlepiej byłoby się zwrócić o pomoc do księdza- kapan też ma moc odczyniania, ale niestety dla księży to tylko zabobony i czary i nie chcą pomagać- a mogliby, ehh

Gość Hahahab
Ludzie ! Czy wy piszecie na poważnie ? "Odczynianie uroków" ? Powariowałyście ?

Gość hops hopsa hopsasa

Gość na psa urok
trzeba powiedzieć tak 3 razy, jeśli podejrzewasz że ktoś zauroczył Twoje dziecko.

Gość ciekawe, to nasza histria
Sila slowa i wiary ma ogromna moc, a przeciesz o to chodzi. Po powrocie z urlopu czuje sie totalnie pozbawiona energi mimo ze dlugo spalam i wypoczywalam. Moj chlopak tez czuje sie okropnie i nawet zlamal sobie noge. Powiedzial ze czuje sie jakby ktos rzucil na niego urok. Szukalam roznych wytlumaczen do poki nie zobaczylam wewnecznym okiem cos w rodzaju ogromnej rury przstawionej do mojej glowy, ktora uchodzi moja energia. Po ty szukalam pomocy i dowiedzialam sie ze musze wziasc uzywana bielizne potrzec nia czolo splunac przez lewe ramie i powiedziec na psa urok, dla kota kielbasa i powtorzyc te czynnosc 3 razy. Zrobilam to i czekam na rezultat.