Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvka98

PRZYJACIÓŁKA 2 LATA MŁODSZA - NIE CZUJE RÓŻNICY WIEKU, TO NORMALNE?

Polecane posty

Gość olivvka98

czesc, kobietki mam 22 latka a moja najlepsza kolezanka 20 nie czuje róznicy między nami... a babcia mowi, ze powinnam znalezc sobie koleznaki w moim wieku, itd... powiem, ze jest to kolezanka z domku obok...kiedy mialam po 17, 19 lat...widzialam roznice wieku, a teraz ta roznica mam wrazenie sie "zatarla"..studiujemy , itd.. czy jest to normalne?

Gość bar attender
Tak, tak to jest z pokrewnymi duszami :-)

ja mam od 10 lat przyajciółkę 2 lata młodszą ode mnie:) I zawsze się świetnie dogadywałyśmy, nasze mamy się przyjaźnią, ona ma tez siostre o 2 lata młodszą i jak cos na nia gada że jeny ta gówniara coś tam , a ja mówie no mam Ci przypomnieć ile lat młodsza jestes ode mnie hehe a ona no dobra:P No ale np bardziej się z nią dogaduję niż z moja przyjaciółką w moim wieku:) z tą młodszą o wszytskim pogadam i w ogole ona ze mna tez a ta w moim wieku to np temat sexu jest dla niej bardzo trudny i w ogole najlepiej to by go unikala:D Ale mam też inna przyajciółkę w moim wieku to z nią tak samo się świetnie dogaduję:) No i żeby nie było że jakos dużo mam tych przyajciółek to mam trzy ,jedna z podstawówki( ta co nie lubi gadac o seksie i nasz kontakt troche sie poluźnił i to juz chyba bardziej kumpela niź przyjaciółka) jedna z podwórka właśnie ta 2 lata młodsza i jedna z liceum w moim wieku młodsza ode mnie o 7 godzin :D hehe

Gość maja_88
w pewnym wieku róznice sie zacieraja...mam mlodsza o 3 lata siostre i kiedys wydawalo mi sie ze to gowniara stale sie klocilysmy o byle co..a teraz ja mam 21 lat a ona 18 i jestesmy jak najlepsze przyjaciolki teraz prawie sie nie klocimy:P wiem ze moge jej ufac i to jest wlaśnie fajne:)

Gość antydziwkarz
czy jesteś gejszą z marymonckiej??

Gość olivvka98
bo chodzi mi o to ze jak liże jej pochwe to niczym sie nie rózni od kolezanek w moim wieku lub starszych jak im tez lizalam to tez nie czulam zadnej roznicy