Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma nie watson

Moja siostra przespała się z duzo młodszym mężczyzną.Czuję do niej obrzydzenie..

Polecane posty

Gość fajna fajna to pewnie twoja
ja jestem :D czy autorka jeszcze jest to nie wiem :D ale znając zycie pewnie tu wróci każdy wraca :D

popieram autorkę.... stara dupa (nie obrażając nikogo), a w głowie fiu- bździu... powinna pomyśleć o dzieciach, o ich przyszłości (jak nie spłaci długów, to przejdą na dzieci!!!) i o tym, żeby się ustatkować, bo jak tak dalej pójdzie, to wyląduje z ręką w nocniku.... i nikt jej nie będzie szanował, nawet własne dzieci! Skąd bierzemy pierwsze wzorce? z domu! Do kiedy ona zamierza tak sobie latać? Do 50, 60...? wtedy szanse na prawdziwą miłość są bardzo znikome. Nie popieram jej zachowania i gardzę takimi osobami... wraz z dzieckiem powinno się nabywać odpowiedzialność, rozsądek i dorosłość, ale ten przypadek jest tego przeciwieństwem.

dziwi mnie tylko, czemu tyle nicków najeżdża na autorkę :D moim zdaniem to ta fajna fajna wszystko to pisze pod różnymi nickami :D te ich posty mają z grubsza identyczne style :D

a co Cie obchodzi z kim sypia siostra? jest dorosła kobietą i ten facet też jest dorosły więc to jest ich sprawa

Gość lilianna ursan
Eunice88 z tego co ja widzę to jest tu mowa o dzieciach!!! jako matka siostra tej dziewczyny nie powinna tak latać za chłopaki, pamiętajmy, że daje dzieciom wzorce!!!Skoro dziecko już chce się ciumciać jak matka to coś jest nie tak!!!!

na np mam dużo starszego faceta i mam dupie co ludzie powiedzą bo jest mi z nim dobrze. poza tym jeśli ludzie kogoś obgadują to zwykle robia to z zazdrości

no może ze względu na dzieci nie powinna się tak zachowywać.. Ale z drugiej strony co to obchodzi autorkę? To nie ona je wychowuje. Nie lubię wtrącania się ludzi w czyjeś życie nawet jeśli jest to rodzina

eunice nie gadamy tu o tobie, chcesz się pochwalić chłopem to załóż osobny temat :D tu jest mowa o tym, że matka daje zły wzorzec dzieciakom.Lata za chłopami, sprowadza na noc a one patrzą.Jak dorosną potraktują matkę jak ścierwo.Poza tym nie jest już nastką :D wiek i bycie rodzicielem zobowiązuje :D

a pewnie to obchodzi, że jako ciotka nie może patrzeć na to jak dzieci cierpią.Sama bym nie mogła :D faktem jest, że ta kobieta doprowadzi się do ruiny, zarazi kiłą lub czymś innym a dzieci wyrosną na dziwki i zboczeńców.

Gość sjkadhnkabajhkdf
Matko kochana, ale wy jesteście dziwne. To, że ma dzieci nie znaczy, że powinna podporządkowywać im całe swoje życie! Dajcie spokój. Ona nie jest tylko matką, ale i kobietą, a jeśli temu mężczyźnie nie przeszkadza to, że ona ma 40 lat i jej nie przeszkadza to, że on jest tak młody, to nie widzę problemu. Proponuję zająć się swoim życiem i nie wściubiać nosa w cudze sprawy :)

Gość fajna fajna znowu mąci
hihihihihi :D

Gość emma nie watson
oj widzę, że dyskusja się rozwinęła. Nie wiem czy niektórzy są tacy tępi czy tylko takich udają :o mnie nie obchodzi jej życie seksualne tylko to, że ona swoim zachowaniem niszczy rodzinę.Tyle miałam do wyjasnienia wam ale wy stereotypowo myslicie, że skoro ona się szmaci to ja muszę być zahukaną małolatą, która też by chciała a nie może.Przykro mi ale tak nie jest. 🖐️