Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma nie watson

Moja siostra przespała się z duzo młodszym mężczyzną.Czuję do niej obrzydzenie..

Polecane posty

Gość emma nie watson

Moja siostra jest starsza ma dwójkę dzieci i jest po rozwodzie.Zawsze zachowywała się jak gówniara, spotykała się z facetami i spała z nimi ale teraz przegięła.Ona ma 40 lat i ostatnio jak u niej byłam przywiozła takiego faceta co ma 26 lat.No i zaczęli gadać a ja poszłam spać.Jak wstałam rano tego gościa już nie było a siostra poszła do pracy. Weszłam na kompa i akurat włączylo się jej gg i ten gościu przesyłał wiadomość.A że siostra zawsze mówi, żeby odpisywac, że jej nie ma to bez wahania otworzyłam tą wiadomość a tu taki tekst "Hej mała, jak się czujesz po?" Ja pierdole zatkało mnie!Wyłączyłam komp w cholerę.Teraz nie mogę przestać czuć do niej obrzydzenia, nie wiem czemu.Jak pomyślę, że spała z takim dzieciakiem jeszcze to mi się rzygać chce! I wogóle jest strasznie nieodpowiedzialna, ma długi, rządzi się wszystkimi a mi mówi, że jestem nudna bo nie sypiam z facetami jak .Często też opowiada zboczone kawały i smieje się jak kogoś złapie za tyłek albo za cycka, wg mnie to chore jest.Mam jej dość

Gość emma nie watson
wypowie się ktoś?

Gość masz siostre dziwke

Gość maturka4
Osobiście też nie toleruję młodszych mężczyzn, czyli ci się specjalnie nie dziwię. A jeżeli treść "wypowiedzi" młodego przytoczyłaś dosłownie - to wg mnie jest to prymitywny paker, nastawiony wyłącznie na seks. Może liczy na profity materialne od "starego modelu">?

Gość emma nie watson
tak to jego dosłowna wypowiedź jejuuu powiem wam, że wstyd mi za siostrę.Kurde jestem połowę młodsza od niej ale w zyciu nie poszłabym do łóżka z tak młodym facetem.... w sumie on nie wywarł na mnie dobrego wrażenia, taki własnie paker.

siostra ma 40 lat, ty 20, a on 26, i co? on bardziej pasowałby dio ciebie, wstrętna zazdrośnica jesteś :P :D

Gość emma nie watson
wcale nie.Mam swojego chłopaka i za innymi się nie ogladam.Zresztą on nie w moim typie nawet.

Gość upupupupupi

Gość to nie twoja sprawa
zahukana małolato :P jest dorosła i robi co chce. jej zycie, jej dlugi, jej seks!

Gość upupupupupi
nie moja sprawa? tylko, że potem reszta rodziny musi jej dawać na spłaty tych długów bo nie ma za co żyć!

Gość to nie twoja sprawa
a ty pracujesz i ty jej dlugi splacasz? jak tak, to badz bardziej asertywna, jak nie, to sie zamknij. poza tym problem byl nie w jej dlugach, tylko w tym z kim sypia. wspolczuje jej takiej siostry.

Gość upupupupupi
o widzę, że ktoś tu albo sypia z młodszymi facetami albo sam jest facetem, który sypia ze starszymi.Dla mnie jest to obleśne, zachowuje się jak stara prostytutka, przykro mi to mówić ale tak jest....

Gość J_Lo
jestes bezczelna czytając jej wiadomosci i wpieprzajać sie w jej zycie, nie Twoja sprawa z kim ona sypia, współczuje jej takiej siostry, a obrzydzenie powinnaś czuc do siebie!!!

Gość upupupupupi
sama pozwala czytać wiadomości i każe odpisywać że jej nie ma gdy ma włączone gg!! ona też wpieprza się w moje bo ciągle mnie krytykuje i poniża a sama nie jest święta. Pomysleliście co czują jej dzieci, kiedy matka co chwilę ma nowego 'przyjaciela'? jej córka ma 7 lat a już interesuje ją seks. ale widzę, że tutaj na kafe same takie menty społeczne są dla, których spanie z facetem o kilkanaście lat młodszym nie jest niczym złym.

aaaa! tu cię boli!!! :D :P to napisz, że siostra wtąca się w twoje życie, ciągle cię krytykuje i poniża, a nie najeżdżasz na siostrę i sama ją krytykujesz! A spanie z facetem dużo młodszym nie jest niczym złym, pod warunkiem, że ten facet jest : 1. dorosły 2. wolny 3. nie spokrewniony 4. sam tego chce :D

Gość zuzikaaaaaaaaa
Autorka ma racje!!!!!Stara dupa z takim małolatem.Najlepiej jeszcze byłoby jak by jej zrobił dziecko! nieodpowiedziałna stara krowa.Gdybym miała taką siostrę ,też bym się jej brzydziła i to bardzo.

Gość emma nie watson
fajna fajna ----> raczej nieodpowiedni nick se wybrałaś, zapewne sama jesteś starą świnią, która ślini się na młodych.Pisałam już, że mam chłopaka i nie chce byle jakiego ciulika na jedną noc. poza tym moja siostra łamie punkt 2 twojego zacnego dekalogu bo ten facet ma dziewczynę.Siostra opowiadała, że niedługo mają brac ślub a ona z nim spała i nie maa żadnych wyrzutów sumienia.

Widzisz małolato! i tu jest różnica między dojrzałą kobietą, a taką smarkulą jak Ty, bo ona zna swoje ciało i w ciążę zajdzie wtedy kiedy sama będzie chciała, a nie przez przypadek, jak grozi to Tobie :P Gdzie tu nieodpowiedzialność? A swoją drogą...co obrzydliwego widzisz w seksie???

Gość emma nie watson
Nic, chyba, że z facetem, który jest kilkanaście lat młodszy ode mnie,poza tym dzieci widzą co ich matka robi, że co chwilę ma nowego fagasa.Ostatnio moja siostrzenica mowi, że jej mała "seksuje" się z facetami i ona też chce.

Gość emma nie watson
mama* nie mała

Gość letni szmerek
Jak się czujesz po...naszej rozmowie na temat naszej znajomości? Czy koniecznie chodziło o sex? Dobrze że ma 40 lat i leca na nią takie młode chłopaki, widac ma w sobie coś, czego nie masz Ty. Ciesz się, że siostra nie siedzi załamana, tylko cieszy się życiem. I nie zazdrość.

Gość emma nie watson
ludzie do was nie dociera, ze ja jej niczego nie zazdroszcze??? Czego miałabym zazdrościć? Szmacenia się na oczach dzieci?

Gość emma nie watson
coś mi się zdaje, że fajna fajna pisze tu pod innymi nickami.

emma, moja wypowiedź z godz 14.32 była do zuzika, czy emma i zuzika to ta sama osoba? :D samopomoc na topiku? :D :D Drugi punkt to łamie nie twoja siostra, tylko ten facet, a ponadto sama napisałaś, że żonaty nie jest :P

Gość xxx....
HMMM... jakas zazdrosc siostrzana tu czy coo?? ja mam meza mlodszego od siebie i nieczuje sie z tym zle, jestem szczesliwa, zakochana i jest mi suuper w lozku:)) moze tobie tego brakuje i dlatego huczysz na siostre?? korzysta z zycia-jej sprawa, niech korzysta poki mloda, lepiej czuc sie mlodo niz jak stary wapniak. a to ze splacasz jej dlugi to juz twoja glupota- niech sobie radzi i tyle:)) czemu patrzycie na innych i nagadujecie? niech kazdy zyje swoim zyciem i odpowiada za swoje poczynania. a Ty znjadz chlopa sobie do bzykania i niezazdrosc siostrze:))

Gość emma nie watson
nie, zuzikaa to inna osoba.Nie znam jej. Skoro uważacie, że lepiej korzystać z zycia bez względu na dzieci to ok.Zamykam topik ja nikomu nie zazdroszczę co żeście isę tak na to uparli? Sami zazdroście innym??.Wystarczy mi jeden facet a nie co noc inny ale skoro szmacenie się jest fajne to ja chyba do końca zycia pozostanę nudziarą.I bedzie mi z tym zajebiscie :D żegnam!

Gość a ja ci powiem że masz rację
twoja siostra zachowuje się niestosownie zarówno jako matka jak i kobieta.Mając dzieci, trzeba wszystko podporządkowac ich wychowaniu i nie zgadzam się, że trzeba korzystać z życia bo będąc matką i to samotną nie można tego robić.Zdecydowała się nadzieci więc powinna zachowywać sie jak matka.Coś za coś.

Gość fajna fajna to pewnie twoja
siora :D nawet nie wiesz, że siedzi na kafe :D

Gość on40
jest jeszcze tu ktoś