Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinkaMalec

pomózcie nam proszę anna

Polecane posty

Gość MalinkaMalec

nazywam się anna mam 24 lata jestem w piatym miesiący ciaży mamy z meżem 2 letniego synka i nie mamy gdzie mieszkać!!!!!!!!!!!!!! maż nie zarabia wiele zostaje nam po wszystkim 5oo złotych mieszkamy u moich rodziców którzy maja dwie renty kopalniane i sa sadystami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od prawie trzech lat płacimy za jedzenie wode i wszystko codziennie sa awantury dzisiaj ojciec uderzył mnie w twarz mam dość gdyby nie moja rodzina to powiesiłabym się nie mam juz siły do konca tygodnia mamy czas sie wyprowadzić prosze pomózcie nam może jest ktoś ze slaskiego będzina czeladxi lub dabrowy łagiszy czy tez sosnowca kto wie jak i gdzie mozna znalesc pokój jeden moze byc blaszak byle by swój :0interwencja policji nic nie daje i tak moze nas eksmitowac tym bardziej ze mój maz i syn nie sa tu meldowani mops nam nic nie pomaga bo mieszkamy z nimi i licza dochód ich z naszym na mieszkanie z zbk czekamy kupe czasu prosze jeszcze raz pomóżcie nam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MalinkaMalec

Gość za twarde jest
jesteś głupia czy tylko udajesz? po co się decydowac na dziecko, skoro wiesz, że nie jesteś w stanie go utrzymac? do roboty byś się wzięła, a nie tylko daj mi, pomóż, pożycz :O

Gość edi1983
ile macie razem pieniędzy

Gość tabletki
za twarde jest nie jestem nierobem mam skończone studia i 400 macierzynskiego a jesli korwo masz zamiar sie wypowiadac na moje pytanie nie znajac sytuacji to spadaj z tad ja nie potrzebuje jałmurzny zeby cos mi dac tylko dac cynk gdzie co mozna wynajac czy znalesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość długi romana
fantastycznie, czyli żyjesz z renty kopalnianej obojga rodziców i jeszcze marudzisz i policją szczujesz a robić się nie chce ?

Gość ech śląsk
chyba tylko w łodzi i somalii jest gorzej

Gość tabletki
długi romana tak samo myslisz ze ja zyję z kogoś masakra ludzie czy wy wypowiadacie sie tylko na temat swoich penisów i zarabanych dup pozytywnie na temat czytaj debilu dokładnie co pisze ja szukam mieszkania domu do wynajecia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szukam pracowników
jakie studia masz skończone?

Gość tabletki
politologia tylko ja teraz jestem w ciąży 5 mc pisałam ogłoszenia o chalupnictwie pracy na necie itd ale na razie cicho jestem na macierzynskim szukam czego kolwiek byle tylko cos było parę groszy

Gość za twarde jest
chyba jednak jesteś głupia... nie jestem nierobem - nie nazwałam cię nierobem, ale widac coś w tym jest, bo od razu zabolało cię to mam skończone studia - fajnie że się chwalisz, gratuluję że udało ci się dobrnąc do końca korwo - w słowniku języka polskiego nie ma takiego słowa (chyba jednak studiów nie skończyłaś), więc nie wiem co masz na myśli masz zamiar sie wypowiadac na moje pytanie - żadnego pytania nie zadałaś, o czym mówisz? nie znajac sytuacji - to akurat opisałaś, więc wiem w jakiej jesteś sytuacji z tad; jałmurzny - w słowniku tego też nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - masz chyba coś z umysłem i nerwami. no i z interpunkcją oczywiście...

Gość za twarde jest
może tam u was na śląsku studiuje się inaczej, ale u nas robiąc takie błędy nie skończyłabyś niczego...

Gość MalinkaMalec
kobieto a co sie to interesuje mój tyłek to forum jest o zapytanie o znajomośc mieszkania do wynajecia a nie na temat antykoncepcji jak masz zamiar kogos uświadamiać to zmień forum

Gość MalinkaMalec
tak za twarde na pewno nie musisz nikogo mierzyc swoja miraką podstawówki przynajmniej mam mgr a nie sp

Gość MalinkaMalec
dziwne forum sie z tego zrobiło prośba o pomoc i zjebka a może wy poprostu lubicie wypowiadac sie na temat tylko sex i innych głupot na tych forach a jak człowiek prosi o cokolwiek to macie go serdecznie w de..masakra

Gość za twarde jest
widocznie musiałaś wiele zapłacic za swój dyplom... tak się składa że jestem po tym samym kierunku, ale ja jakoś potrafię pisac i czytac... :O

Gość MalinkaMalec
a myslisz że co robie kto mnie przymjmnie w ciąży jeszcze na czarno ?????? teraz sie boja naś ląsku pięknie kroi urząd skarbowy ludzi mycie klatek które robie na długo mi nie starczy jak brzuch bardziej urośnie

Gość MalinkaMalec
ty politologiem mogłeś wymyslec coś lepszego !!!!!!!!!!!!1 haha a z czego to prace pisałeś z jakiego przedmiotu ???????????????????????????????pewnie zaraz napiszesz tak jak ja ze wstepu do państwa prawa i polityki dok wisniewskiego na uś maskara:) dziekuję wszystkim za pomoc ale tu nie ma normalnych ludzi lepiej popiszcie sobie na temat czegos lepszego bo gdzie indziej bzdury lepsze ja spadam myślałam że jacyś normalni ludzie jeszcze sa a tu kicha :)

Gość za twarde jest
hmm... tobie też chyba tylko seks w głowie, bo zamiast pomyślec o przyszłości swojego dziecka wolałaś beztrosko pieprzyc się z mężulkiem. jak zwierzę :O

Gość za twarde jest
jeśli wybrałaś sobie taki żałosny temat pracy, to ci bardzo współczuję. mój temat był wystarczajaco ciekawy jak dla mnie, ale nie czuję potrzeby żeby ci o tym opowiadac - wybacz o polityce i sprawach prywatnych rozmawiam tylko z ludźmi na poziomie...

Gość domek na wczasach
w czeladzi są kamienice lub na waryńskiego wynajem pokoi w nieruchomościach mieszkania na auby

Gość domek na wczasach
zjebaliście laske i tyle lepiej zajmijcie się dziwkami na tych forach sytuacji nie znacie a jebiecie po kobiecie dzieci szkoda ?? a co ona bije katuje jeść nie daje stara się jak może i tyle szkoda słów ludzie na poziomie chyba ponad poziomem moża

Gość sobisztra
w wy musicie ją besztać za to że dzieci ma ? walnijcie się głupie pisdy , co za brak współczucia i empatii

Gość ludzie dajcie spokoj
Kazdemu moze sie zdarzyc wpadka (nie wiem jak bylo w twoim przypadku). Ale to maz niech szuka lepszej pracy, rzeczywiscie, w ciazy nie masz zbyt duzych szans na zatrudnienie

Gość za twarde jest
a co mamy ją chwalic za to, że nic sobą nie reprezentuje? że nie potrafi zadbac o własne dzieci? że ma pretensje do rodziców, że nie chcą jej już dłużej utrzymywac? że nie potrafi się po polsku wysłowic? :O

Gość skonczcie
skonczcie kurwa odpisywac na prowokacje matoly !!:o

Gość za twarde jest
niech sobie ma i 150 dzieciaków, ale niech mają normalne warunki do życia :O

Gość MalinkaMalec
hahaha ale jestescie rzalosni!!!!!!!!!!!!!!! zrobilam was w konia!!!! :) usmialam sie do lez normalnie rzal mi was :)

Gość za twarde jest
mi zaś jest ciebie ŻAL, tłumoku

Gość komus tu
jest potrzebny psychiatra!