Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinkaMalec

pomózcie nam proszę anna

Polecane posty

MalinkaMalec>>>> zalosni ? ....ty jestes beznadziejna ! przez taka jak ty , ktos kto potrzebuje pomocy jej nie otrzyma .....bo nikt nie uwierzy ze to nie prowokacja ... kiedys gdy kopa otrzymasz od zycia przypomnij sobie ten glupi zart

Gość i tego życze temu dzieciakowi
z całego serca.Najgorzej jak gówniarstwo nie ma co robic z wolnym czasem.Ja pierdzielę, porąbany świat!!!1

Gość malinkamalec
toc o ktos napisał na forum o robieniu w konia to nie ja mnie na forum nie było :0i nie mam zamiaru dłużej wysłuchiwac że mnie rodzice utrzymuja bo tak nie jest to raz dwa ciąża to nie choroba trzy mój syn ma wszystko 4 pisałam o tym czy ktos wie o mieszkaniu do wynajęcia a nie o innej pomocy nie prosze o jedzienie czy kase ale widze że nie potrzebnie weszłam na to forum i dziekuje dwóm osoba za to że sa normalne a co do ciebie nie wiem jak ci tam z tymi twoimi studiami to może je skończyłeś ale w oborze u maciory ludzie pija ćpaja wyrzucaja swoje dzieci do worków na śmieci i ich sie nie szmaci a mnie na każdym kroku tylko za to że chce znaleść mieszkanie beznadziejni jesteście : ps jeśli jeszcze raz ktoś sie podszyje podemnie to popiamieta gbury!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajdzcie sobie kogoś innego na kim może się wyładować masakra szkoda słów