Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiakkkkk

ile macie pieniedzy na wlasne wydatki?

Polecane posty

Gość asiakkkkk

ja mam 900 zł miesiecznie.Tyle zostaje mi na ciuchy,kosmetyki,zabiegi kosmetyczne,wyjscie do kina teatru na piwo itp.....troche malo i ciezko o siebie zadbac za taka sumę ale takie zycie;/ mam 25 lat.a jak tam u was?

Gość vcxcxv
ja mam 0 zł . Ale nie trzeba mi wiecej ..

Gość asiakkkkk
0 zł? to znaczy jak zyjesz?

Gość susel
ja mam 3tys i na wszystko mi starcza

Gość asiakkkkk
susel fajnie masz;) a gdzie pracujesz?

Gość asiakkkkk
jeszcze ktos powie cos w tym temacie?Chce sie przekonac czy to ze narzekam jest uzasadnione

Gość vcxcxv
ja mam 0 zł . MAm 60 lat i nigdy nie pracowałem . Mieszkam u rodzicow .

Gość asiakkkkk
no dobra jak jestes facetem to mozesz i miec 0 zl i byc szczesliwy..a bardziej mi chodzi o kobietki.Wiadomo ładny wyglad kosztuje.A moze jakies rady jeszcze jak tanio o siebie zadbac.

Gość vcxcxv
A moze jakies rady jeszcze jak tanio o siebie zadbac. mozesz sie wysmarowac błotem podobno oczyszcza skore i zabija bakterie.

Gość esuoh
dsjhfiikcxjkz idj iirg lfzsflladj'sdjjkhfgjn ;akd a;'spdinjb ghxckhg n;zsoem xu nd ggfdgfigufidugifdg nudzi mi się

Gość kobietoooo
niektórzy mają 1500 zł na kilkuosobową rodzinę i za to muszą się utrzymać a ty narzekasz że masz 900 zł na samą siebie i jeszcze ci źle ?:O brak słów...

Gość wawelny
ok 2 tysiaków na siebie na miesiąc

Gość ertryert
ja pitole, ja mam 22 lata, po opłaceniu akademika i kupieniu żarcia zostaje mi moze z 100-50 zł na pierdoły dla siebie samej. I musze jeszcze na to zarabiac, bo stypendium nie mam, a rodzice mi kasy nie dają.

Ja mam 1,500 zł i na pewno nie narzekam, starcza mi na wszystko czego potrzebuje, czasem nawet uda sie coś wrzucić do świnki :D

Gość asiakkkkk
jeszcze ktos? chodzi mi o kobiety pracujace a nie studentki.Najfajniej jakbyscie podawaly tez wiek i prace

Gość asiakkkkk
crazy maupka a gdzie pracujesz? i ile masz latek?

9000 zł??? ciekawie gdzie ty pracujesz...:D moi starzy po zapłaceniu rachunkow napewno nie maja 900 zł na osobe a o wiele wiele mniej i jkoś niczego nam nie brakuje

Gość asiakkkkk
nie 9000 zł a 900...jestem nauczycielka angielskiego ,zarabiam na etacie plus korepetycje..

Gość 46uwu
ja mam 2500 na siebie, nie zawsze mi starcza, mam 29 lat

Gość asia88-84a
ja zarabiam 1300-400 na jedzienie=900 prad za 200 zl to daje 700 300 na pieluchy i kosmetyki dla 2,5 corki daje 400 a z tym sie wiaze kredyt wiec jestem za zero czasem brakuje........czesto brakuje............

a co to są własne wydatki? jak sie prowadzi dom i żyje w normalnym związku, to kasę ma sie wspólną i nie ma \"własnych wydatków\" są wydatki wspólne na życie nie uznaję jakiś kretyńskich \"zaskórniaków\" ukrywanych przed drugą osobą, żeby mieć na \"własne wydatki\" zarabiamy oboje, wydajemy oboje na potrzeby obojga, czy większej liczby osób ew. zwierząt

Gość asiakkkkk
uwazasz mnie za bogaczke? ja wiem ze mam wiecej niz wiele osob,ale czasem mam wrazenie ze pracujac tyle co pracuje czsem 10 godzin na dobe to zarabiam bardzo malo.a w wakacje za granica pracowalam kiedys w sklepie spozywczym i wydawalam pieniadze na prawo i lewo.Wydawalo mi sie ze po studiach zbije niewiadomo jakie kokosy,dostane prace w super firmie i ze w koncu o siebie zadbam..guzik prawda..;/..masakra w tej polsce

yhyy uważam cie za bogaczkę...moja mama zarabia 1300 złotych a trzeba oplacić rachunki i wogole a tobie PRAWIE taka kasa idzie na przyjemnosci

Gość 46uwu
dziewczyno ale dlaczego się tłumaczysz?? zarabiasz, masz na siebie i nikogo to nie powinno boleć, nikt z kafe się nie dokłada do twojego utrzymania jak również mało osób może zrozumieć, że ktoś zarabia więcej. jak dla mnie twoje 900 zł wcale nie jest dużo

Gość 46uwu
mila agata, to trudno, że twoja mama tyle zarabia, ale co oczekujesz od autorki? że będzie się krygować i udawać, że wydaje na siebie na własne przyjemności 30 zł miesięcznie na kosmetyki i ciuchy z targu?

asiakkk ----> mam 20 lat i nie pracuje w zadnej firmie, sama sobie jestem szefem ucze tanca, udzielam korepetycji, wykonuje rozne prace plastyczne na zamwowienie i jakoś tak kombinuje sobie kase ze srednio na miesiac mam ok. 1.500 - 1. 800 zł...