Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiakkkkk

ile macie pieniedzy na wlasne wydatki?

Polecane posty

Gość zaraz skoczę
nie mam własnych wydatków, bo to co zarabiam idzie na utrzymanie mieszkania, jedzenie i psa. czasem sobie coś kupię, w granicach 300 złotych 💤

Gość 46uwu
ale dla niej to mało, nie możesz tego zrozumieć?? dla mnie 900 zł miesięcznie też byłoby mało, każdy ma inne życie inne wydatki i inne zarobki, nie rozumiem dlaczego tu jest tendencja do równania z dołem, i dobrze jst widziane jak ktoś mało zarabia i ledwie mu stracza. Są też inni ludzie i autorka do nich właśnie należy, a to, że zazdrościcie i jęczycie, że nawet w życiu nie widziałyście takiej kasy to już wasz problem, jęczcie dalej, na pewno będzie wam lepiej

Gość rety rety
mi wychodzi jakies 800 zl. czy to duzo? mysle, ze tak. choc mojemu facetowi zostaje o wiele wiecej.. tylko, ze on potrafi zaoszczedzic. ja tez sie staram ale nie co miesiac sie udaje wiec bywa, ze wydaje wszystko.. bez sensu troche. mam 26 lat i pracuje, mieszkam z facetem, mamy wspolna kase i kazdy ma tez swoje pieniadze i jest dobrze.

Gość Lechu Pogromca
vcxcxv, jesteś zwykłym darmozjadem i pasożytem na garnuszku rodziców :O. Żal mi pańskich rodziców... :(

Zarabiam sam, po opłaceniu rachunków i wydatkach bieżących, tj. jedzenie etc., zostaje nam około 500zł na dwoje.

mi zostaje ok. 300 zl - daje rade. kosmetyki mozna kupic taniej na allegro, manikiur zrobic samemu, ubrania kupic na wyprzedazy. bólu nie ma :)