Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

otiawa

NIEMOWLAK NIE CHCE JEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mój synek ma 3 ,5mc. karmie go z butli( bo cycka nie chciał) je bardzo mało ok500ml mleczka na dobe!!!!!!!!powinien jeść 700-900ml:((( czy ktoś miał taki problem? boje się o niego bardzo!!!!!!!!!!!!! proszę odpiszcie mi bo zapłacze się na śmierć:((((

Gość kamis12
No klasyczny niejadek...tak jak mój:) Będziesz musiała jak juz podrośnie same pyszniaste rzeczy do jedzenia dawać bo będzie kręcić noskiem że "nie mamo" "nie będę tego jadł":) A tak poważnie to mój synek też jakoś tak wtedy zaczął mniej jeść i tak mu już zostało:)

jesli przybiera dobrze na wadze to nie ma sie czym martwic. moj zawsze malo jadl. np. dzieci w podobnym wieku 150 ml mleka a moj czasami nawet 100 nie wypil :O martwilam sie ale wiedzialam ze ja bylam taka sama. malo jadlam ale dobrze sie rozwijalam. teraz normalne jedzenie potrafi zjesc duzo na raz ale czasami ma takie dni ze kilka lyzek zupy, kawalek mieska i nic by wiecej nie jadl. mozesz skonsultowac z lekarzem jak Cie to niepokoi. nasza lekarka powiedziala ze badania ma dobre waga i wzrost tez (75 centyl) i widocznie wiecej nie potrzebuje

kamis niekoniecznie niejadek. ja bylam niejadek od niemowlaka za to moj maly mleka zawsze malo ale normalne jedzenie lubi i nie wybrzydza w kazdym razie zycze i autorce i Tobie by z tego wyrosli

mam nadzieję że jak po 4 mc.zaczne wprowadzać normalne jedzonko to bedzie je jadł. nie wiem o co chodzi? on potrafi nie jeść 12 godzin(były takie 2 dni)-nie da rady mu wcisnąc!!! kiedyś jadł nawet w granicach 700ml a teraz zamiast więcej to on mniej-załamka!!!!!!1 lekarze mówią że ten typ tak ma-bo badania krwi i moczu ok :((((( jak narazie idzie w 50 centylu ale jak dalej tak bedzie jadł to obawiam się ze zacznie spadać:(((((((((((((

Moja córeczka ma 4 m-ce i czasem nawet 500 ml na dobę nie zjada. Za obiadkami i deserkami ze słoiczka też nie szaleje. Lekarka kazała zrobić badanie moczu-wyszło ok. Przybiera na wadze, minimalnie,ale przybiera. Chyba taki typ. Ja jako dziecko też byłam niejadkiem.