Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_lilia

Samotna wycieczka - czy to głupi pomysł??

Polecane posty

Gość czarna_lilia

Mam ochotę na jednodniową wycieczkę w góry całkowicie samotną.... Połazić troche, poobcowac z przyrodą i przemyśleć pare spraw w samotnosci... Czy to głupi pomysl??

Gość dlaczego miałby być głupi

Gość bgfr
bardzo fajny, tylko nie zagub sie tam :P

Gość czarna_lilia
Właśnie wydaje mi sie ze tego mi trzeba, zmiany miejsca choć na jeden dzień i to w zupelnej samotności:) I chyba tak zrobie, juz nawet sprawdzam autobusy i w ogóle;) Bo niestety nie jestem zmotoryzowana:( I wybralam nawet dzień - środa:) akurat mam wolną, a i pogoda ma być:) Na szczęscie mam dośc blisko male górki - zawsze coś tak na jeden dzien akurat i dobre połaczenie:) Dalej to juzby trzeba z noclegiem a na to nie mam czasu ani pieniedzy;) ciekawe czy sie odwaze na taka samotna wyprawe w srode:P sie okaza.... ale czuje ze dobrz by mi to zrobiło:)

Gość Kosmitka123
a idz w cholere..

Gość mam dość już trochę
dobry pomysł, często tak łażę, ale czasem mam ochotę z kimś pogadać, może Cię spotkam kiedyś na szlaku... Czasem fajnie tak kogoś obcego spotkaś i się wygadać.

Gość gość
czemu głupia? ja tak nie uwazam, ja chetnie pojechalabym w gory sama i chyba tak zrobie, zeby po prostu odpoczac :) planuje jechac tutaj www.obidza438.pl

Gość gość
Zależy gdzie chcesz jechać, ale moim zdaniem to nie jest najgorszy pomysł. Też raz zorganizowałam sobie jednodniową wycieczkę do Leszna, bo chciałam polatać w tunelu aerodynamicznym, a nikt nie chciał mi towarzyszyć. I jakoś żyję, nikt mnie nie zjadł, że przyjechałam sama. Także śmiało.