Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi coś..........

Nie wiem kiedy iść do ortodonty

Polecane posty

Jest jutro,a potem dopiero za 2 tyg.Mam 2 zęby do wyleczenia i wyleczę je w piątek,bo akurat będę mieć wolny dzień,więc mogłabym iść dopiero jak już będą wyleczone,ale muszę sie zapytać orto czy mam usuwać 1 ząb,a jeśli tak to też bym usuwała w ten piątek.Tylko nie wiem czy to ma sens iść teraz i płacic za wizytę jak i tak nic mi nie zrobi tylko powie czy usunąć

Gość idz jutro bo moze sie
okazac, ze trzeba bedzie usunac zab, ktory chcesz np wyleczyc. wiem, ze szkoda kasy, ale jesli przygtowujesz sie do apartu to orto zrobi wycisk albo plan leczenia wiec nie bedzie to wizyta "pusta".

Na pewno nie będzie trzeba tych zębów usuwać,bo maja malutkie dziurki,ale tak sie zastanawiam czy ona nie powie po co ja tu przyszłam jak zęby nie wyleczone.Zresztą jakis czas temu byłam u innej orto,na szczęście publicznie i nic mi nie robiła,tylko kazała wyleczyć,usunąć i zrobić zdjęcie,wycisków nie robiła.Ale jak mówicie żeby iść to chyba pójdę

nie rozumiesz. czasem do apartu usuwa sie zdrowe zeby aby zrobic miejsce i moze okazac sie, ze niepotrzbnie leczylas zeba bo moze trzeba go bedzie i tak wyrwac, a jesli chcesz zalozyc aparat to wyciski bedziesz potrzebowac na 100%.

poza tym zeby mozna tez leczyc w trakcie noszenia aparatu stalego.