Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytammmmmmmmmmmm

malo obfity okres

Polecane posty

Gość ja pytammmmmmmmmmmm

zawsze mialam dosyc obfity okres, a w tym miesiacu mam po prostu skapy, troche sie martie, czy mial ktos juz tak kiedys?

Gość ja pytammmmmmmmmmmm
tak, jak to zagniezdzone komorki? biore tabletki

Gość ja pytammmmmmmmmmmm
w sumie to mialam wszystkie objawy jak przed okresem, kulo mnie w brzuchu no i podczas tez mnie zarywalo starsznie, biore tabletki okolo 2 lat i nigdy takiego slabego okresu nie mialam

Gość ja pytammmmmmmmmmmm
hmm w miare regularnie, zdarzalo mi sie brac w godz 20-22 bo mi sie zapomnialo, chociaz powiem ze mam troche stracha, tak mialam ostatnio troche stresu, duzo nauki itd., jak bedzie dluzej trwalo to cos zlego?

Gość ja pytammmmmmmmmmmmmm
bazienka gdzie ucieklas?

no wiec tak, jakie normalne i mini tabletki? pierwsze slysze..., jesli chodzi o rozmiar to sa malutkie:) normalnie biore o 19-20, wlasnie tez mam sesje, pisanie prac itd., w czasie 1 i 2 dnia okresu pilam troche duzo alkoholu, a bole typu zarywanie w dole brzucha co jakis czas mam zawsze podczas okresu w 1-3 dniu

taki okres by mi odpowiadal, ale troche sie przestraszylam bo zawsze mialam wiekszy zalew:D

ja miałam , co prawda jestem młoda- ale ja mam kazdego razu inaczej kiedys miała prawie nic , natsepnego razu znowu duzo, mysle ze niemasz sie czym martwic ;)

mysle z eto normalne - oczywiscie kiedy jestes w wieku odjrzewania chociarz mam znajoma ktora ma 25 lat i tez ma takie bardzo nie regilarne ( zponiaja sie nawet 10 dni) i sa bardzo rozne

maja 2 skladniki i jest 21 tabletek ok dzieki dziewczyny troche mnie uspokoilyscie

ja tez mam regularnie odkad biore tabletki, no i nie mam takich ogromnych bulow jak kiedys

Gość lomka
A ja już drugi miesiąc mam tak mało obfity okres. Miesiąc temu okres pojawił się w tym czasie co zwykle, bolał mnie brzuch (też jak zwykle :P) i ogólnie miałam wszystkie okresowe objawy. Ale sam okres trwał dość krótko i był bardzo mało obfity. Teraz mam kolejny i znów prawie nic nie ma. Choć może jeszcze się rozkręci... Co to może być?

Gość Miśka:)
Witam. Pisze do was bo sie bardzo martwie . Ostatnio mialam mniej obfity okres niz zawsze. Moj chlopak nigdy nie skończył tego we mnie ale któregoś dnia wytarłąm sie papierem i mam podejrzenia ze na niej byla wlasnie sperma chlopaka. Co mam o tym myslec