Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamaksymalniepocieszcie

Czy juz zawsze bede sama?

Polecane posty

Gość załamanamaksymalniepocieszcie

Mam 26 lat i okroooopna wielkaaa blizne na brzuchu po operacji.Figura,szczupla ale biustu brak.Twarz ładna.Wstydze sie umawiac z kims bo wstydze się rozebrac.wszyscy sie dziwia ze jestem sama (bo mam w miare twarz) ale nie wiedza dlaczego.czuje sie jak dziwaczka czy myslicie ze jeszcze kogos znajde..czy tez jesli juz znajde to na bank nikogo fajnego.

Gość zalamanamaksymalnie
;(

Gość lalallalal
tez mam dzis dola tez zyciowego, ale skoro przez tyle lat nie bylo nawet kandydata, kogos kto by sie mna zainteresowal, to jeszcze mi gorzej. moj blad to niewychodzenie z domu, brak znajomych

Gość zalamanamaksymalnie
mna sie interesuje troche osób.byłam raz z kims przez pare tygodni kiedys , przespalam sie z nim i potem mnie zostawil.I teraz mi ciezko sobie kogos znalezc ,najgorsze jest to ze w ubraniu wygladam jak laska a bez niego...bardzo niekorzystnie.Gdyby seks nie istniał miala bym kogoś na sto procent.

Gość zalamanamaksymalnie
sory ale włosy zawsze mozna wydepilowac.Przeciez ja tez bez depilacji jestem owłosiona jak kazda kobieta zreszta.

Jakieś zgranie w cyklach czy cyklach czy co? Mnie też dzisiaj deprecha dopada...

Gość kefir z kota
"sory ale włosy zawsze mozna wydepilowac" żeby je depilować co tydzień to trzeba mieć czas i pieniądze. mam ten sam problem, włosy nawet na gębie, lepiej na tym wyjdę jak się zajebię niż będę próbować się ich pozbyć. a co do ciebie, nie rozumiem po jaki chuj się chowasz i uciekasz przed facetami, dla mnie twój problem jest śmieszny, bo znam ludzi z ogromnymi bliznami na twarzy, którzy w związkach są szczęśliwsi niż ci "normalni". sama stwarzasz problem, najpierw lecz się na głowę, a potem zasłaniaj wyimaginowanymi problemami 🖐️

Nie umiem pocieszać. Ale może mając tyla lat co ja (43) będziesz mieć nadzieją że będziesz sama, ja takową żywię. ;)

Gość lalallalal a ileTy masz latek
?

Gość Sozinha
Jestem młodsza od Ciebie autorko o rok,mam straszne rozstępy dosłownie wszędzie,,,i nie są to jakies male delikatne niteczki tylkoooo rany,normalne rany jakby cie ktos nozem pociachal.......jedna malutka blizna w obliczu ciala calego w rozstępach?ehhh Tez nie mam nikogo i mysle ze przez to...W ubraniu wygladam(moze to nieskromne)niczego sobie,jestem szczupla,wysoka i podobno fajna...ale to cialo:(

Gość lalallalal a ileTy masz latek
tez mam dzis dola tez zyciowego i pewnie tez bys go chciala nie miec

Gość lalallalal
troche mam :O 24

Gość taka jedna madra
tak bedziesz sama, pogodz sie z tym, takie zycie, w nastyepnym wcieleniu bedzie lepiej, a pewnie w poprzednim sobie na to zasluzylas!

Gość tak poza tym to łeb mi pęka...
Lepiej mieć problemy tylko z wyglądem niż być dodatkowo beznadzieją z charakteru :O

Gość zalamanamaksymalnie
"czym jest jedna malutka blizna" moja blizna ma 13 cm;(

Gość la mam ba P
pociesze cie ze nie jestes sama ja takze mam blizne i to duza po operacji serca nie nosze bluzek z dekoltem bo mialam rozcinany mostek do tego mam bliznowca przez co jest jeszcze bardziej rozlazla i szpetna jestem z kims ale wstydze sie pokazac bez bluzki ale jesli to sie rozpadnie niewiem czy bede miala na tyle odwagi by byc z kims innym wiem ze gdyby nie operacja nie bylo by mnie juz... ale czy warto zyc jesli sie nie ma tej 2 polowki?

Gość zalamanamaksymalnie
to jest takie niesprawiedliwe że normalne miłe inteligentne kobiety muszą byc same z powodu wad wygladu.A faceci oceniaja wyglad.I na przyklad ja mam ta blizne ,wy macie rozstepy i praktycznie cale zycie przegrane..a czemu przegrane? Bo spoleczenstwo zawsze patrzy na taka samotna jakby byla gorsza:( Ja mam moze jedna przyjaciolke ktora tez jest sama,natomiast reszta kolezanek mnie zbywa bo maja mezow i wola rozmawiac z mezatkami.Z taka jak ja nie ma przeciez o czym gadac,Pamietam ze jak mialam lat nascie zawsze mialam duzo kolezanekTeraz wiode zycie samotnika..brakuje mi "tamtego" zycia

Gość jbkjkj
Wy sie przjmujecie owlosieniem na brzuchu,pupie,rekach itp tez to mam i nie narzekam poniewaz zakceptowalam to. Sa wazniejsze w zyciu sprawy niz jakies owlosienie.

Gość idź wyrzucić śmieci
[zgłoś do usunięcia] jbkjkj Wy sie przjmujecie owlosieniem na brzuchu,pupie,rekach itp tez to mam i nie narzekam poniewaz zakceptowalam to. Sa wazniejsze w zyciu sprawy niz jakies owlosienie. pewnie, że są. ale wygląd, szczególnie dla faceta, stanowi jeden z priorytetów przy wyborze kobiety. dlatego przez całe życie jestem sama, bo żaden, dosłownie żaden facet nie chce baby, która niewiele różni się od niego :o także wybacz, moja akceptacja tego tragicznego faktu niewiele mi w życiu pomoże, bo droga od mojej akceptacji do akceptacji faceta jest naprawdę daleka. to tak gwoli ataku i moich własnych frustracji :P a w sprawie tej blizny, nie znam się na tym, ale podobno odpowiednie kremy pomagają. i nie wierzę, że istnieje facet, którego obrzydza 13sto centymetrowa blizna, szczególnie w miejscu niewidocznym dla wszystkich, także ja tu widzę problem w Tobie, a nie w facetach. przestań o tym myśleć, bo się zabijasz. zaleciało hipokryzją z mojej strony, ale taka prawda.

Gość la mam ba P
kremy nic nie pomagaja sa zabiegi laserowe ale one sa cholernie kosztowne moja niestety jest dos widoczna