Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abeabe

Co dalej... ?

Polecane posty

Gość Abeabe

Rzuciłam faceta jakieś 3 miesiące temu, potem tak jakby wróciliśmy do siebie, znowu go rzuciłam. Rzucałam choć kochałam, ale on ma trudny charakter i cierpiałam w tym związku... z miłości. znamy się prawie 4 lata i ta znajomość od samego początku była skąplikowana, niby wyszliśmy na prostą ale znowu się posypało. Suma sumarą nie jesteśmy razem, kazałam mu zniknąc i nigdy się do mnie nie odzywać i że to definitywny koniec. Powiedziałam to w emocjach, o jakąś głupote mi chodziło. Po raz pierwszy od prawie 4 lat zrozumiał, nie odzywa się. Jestem teraz z kimś innym... Całkowite przeciwiństwo mojego Ex... Facet stara się, dba o mnie, nie kłócimy się, jest bardzo dobrze do tego jest ogarnięty, inteligentny, przystojny... no cudo... tyle, że ja myśle o Ex, nawet w czasie sexu :( Do Ex nie chcę wracać, za bardzo go kocham, żeby przeżyć kolejne rozczarowanie i kolejny cios z jego strony... Być z nowym i czekać na to aż przejdą uczucia do Ex i go pokocham ? Czuję że głównie to oszukuje sama siebie i źle mi z tym :(

Gość uwielbiam takie
egoistka i tyle !!!!