Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaduła

co byscie kupili gdybyscie wygrali w totka 5 milionow????

Polecane posty

Gość gagaduła

Gość muchi-muchi
mieszkanie, to gdzie mieszkam. i wybudowalabym dom tam, gdzie moi rodzice mieszkaja. ciekawe, czy cos by zostalo. jesli tak, to pewnie zabralabym rodzinke w dluuuga i fajna podroz.

Wybudowałabym i wyposażyła dom. Zapewniłabym rodzicom spokojną przyszłość i trochę oddałabym dla jakichś fundacji charytatywnych. I pojechała na ogromne zakupy ;).

Gość Sinanju
niezwykle wrecz bym sie ucieszyla ^^

część bym dała rodzicom,albo kupilabym im mieszkanie i dała na wyposażenie.sobie bym kupila lepszy samochod,mieszkanie lub domek.jak domek na obrzeżach miasta to odrazu konia.przeznaczyłabym jakąś pule na schronisko dla psów w moim mieście.

Gość Sinanju
a co bym kupila ? mieszkanie i bilety dookola swiata :)

Gość szczera luiza
Kupilabym fajna chate z ogrodem w Polsce i cieplym miejscu za granica, pomogla rodzinie, oddala czesc potrzebujacym na jakas fundacje, wycieczki, samochod dla siebie i ukochanego, wypady do fajnych restauracji, koncerty, superciuchy, kursy najprzerozniejsze, moze jakas mala inwestycja nie wiem;)

Gość MPPKiW
dokapitalizowałbym PO

Gość eeeeeeeenergia
wrzuciłabym na lokate 8% w Noble Banku i zyłabym z procentów. Ach...;)

Gość cool cool cool
a dlaczego akurat 5 mln a nie 16 mln. To i tak kupe kasy :) 🌻 Na pewno rozdałabym trochę rodzinie i kupiłabym sobie nowy samochód. Dom już mam w cichej wsi z pięknym widokiem na góry i A1 - tak ze 3 km do tej A1 więc nie przeszkadzają samochody :) Konie mam u teściów więc też nie muszę ich kupować. No może to bym sobie na jakąś wycieczkę pojechała bez zastanawiania się czy mnie stać na herbatę :) No i na chore dzieciaczki też bym coś rzuciła.