Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka aga

co to moglo byc ????????ktos mi pomorze

Polecane posty

Witajcie mam problem dziś podczas stosunku zaczęłam odczuwać ból w dole brzucha ale nie był aż taki mocny dopiero później jak mój mocniej we mnie wszedł przeszedł przez mój lewy bok taki ból jak by mnie coś naderwało sie :(dodam ze robiliśmy to w pozycji na pieska Najgorsze jest to ze jak skończyliśmy nadal czułam ten straszny ból w dole brzucha i w lewym boku ze nie mogłam nawet usiąść trwało to tak jakieś pól godz co to mogło być wiem ze tutaj lekarza nie znajdę ale możne ktoś miał podobny problem

Gość marika44
powiem ci ze ja tez tak mam ze mnie boli nawet kuje..

Gość przydałaby się
jednak wizyta u lekarza. być może to tylko nieodpowiednia pozycja podczas stosunku. ale ból może też promieniować od jajnika. czy miałaś wtedy owulację??- jeśli tak to mógł to być ból owulacyjny

marika a zawsze tak masz przy stosunku bo ja dopiero tak dzis mialam pierwszy raz nie raz odczuwalam bol ale wtedy nie bylam bardzo nawilzona a dzis to juz sie przestraszylam ten bol w lewym boku byl nie mozliwy:(

z tym lekarzem to jest problem ponieważ nie ma mnie w Polsce:(a tutaj lekarze gdzie mieszkam to szkoda gadac

Gość maaajka19
mnie tez boli od tyłu dlatego tak sie nie kocham

Gość 1q1q1q1
Spróbuj z pieskiem,pomoRZe!

hm ja tak miałam jak odstawiłam tabletki początkowo lekarz myslał że to może jakiś torbiel na jajniku ale na usg nic nie wyszło, więc lekarz załamał ręce i stwierdził że nie wie co to jest po kilku tygodniach mi przeszło a teraz ten bul pojawia się jak mam owulację i utrzymuje się przez kilka dni ale fakt przy niektórych pozycjach jest mniej odczuwalny

Gość srutu tutu majtki z drutu
tyłozgiecie macicy Lekarstwa brak. Inna pozycja.