Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotkamigotka

Nudzi mi się

Polecane posty

Gość Mbawa ugebe
Wiem co Ci trzeba..:)

Nie,dlaczego tak sadzisz?To jest tylko mój nick i nikt sie pod niego nie podszyje :) To co sie dzisiaj stało ze tak zle sie czujesz?

Ogólnie nie chce mi sie o tym pisac , bo książke mogłabym napisac na ten temat.... a kto tam by chciał czytac takie moje wypociny... P.S Bo dibo 1 ma e -maila w opisie a dibo 2 nie.... :O :P

Po prostu tym razem nie dopisałem maila.A moze jednak napiszesz,moze Ci jakos pomoge humorek poprawic :)

Nie wiem czy wylanie morza łez przez dzis dzien caly mozna czymkolwiek poprawić.... i nie chodzi o faceta 🖐️ nawet sex by nie pomógł :O

Gość ppppppppppp
A o co chodzi,co sie takiego stało.Jak sie komus wyzalisz to zawsze jakos na duszy troche lepiej.Spróbuje Cie pocieszyc,moze mi sie uda :)

Dziś byłam u lekarza i nie miał dla mnie najlepszych wiesci... Rano tak przeczuwałam że nic mi nie powie , rozpłakałam sie rano.... potem pojechałam do niego.... przez cała droge ryczałam jak wracalam a potem od ojca dostalam awanture że płacze... Ale dla mnie to naprawde ważne ....dla faceta moze nie było by nigdy to tak wazne...a ja jestem młoda...i wiem ze przez to mam pół zycia skonczone :O 🖐️

To znaczy ze jestes na cos powaznie chora :( Współczuje,a moze napiszesz dokładniej?

Niestety nie wiem dokładnie o co chodzi,ale mysle ze za bardzo sie przejmujesz i nie jest az tak zle.A moze da sie cos jeszcze z tym zrobic,idz moze po porade do innego lekarza.Niestety musze juz spadac,bo rano trzeba wstac.Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sobie pogadamy.To Pa