Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niet niet niet

Źle życzyłam kumplowi i jego związkowi

Polecane posty

Gość niet niet niet

i dzisiaj się rozstali :classic_cool: czy to moja wina? :)

Gość niet niet niet
on ma 21, ona jego ma 23... o kurde, Marketa, ja tylko chciałam, żeby się rozstali :( hardkor, ale smutne... on złamał mi serce 😭 modliłam się wręcz o to, by on już nigdy nie będzie szczęśliwy za karę i ma za mną tęsknić... mówił mi znowu ostatnio, że jestem dla niego ważna... chcę, żeby cierpiał...

Gość niet niet niet
brzydalku... ja wiem, bo już NIE RAZ i NIE DWA się przekonałam, że mysli mają moc sprawczą... że zacytuję pewną piękną piosenkę, słowa odnoszą się do każdego aspektu życia: watch what you ask for cause you may achieve...

NBZ,ja będę potępiona? Może on,z to,co mi zrobił.:O Myślałam o rozwodzie,wkurzyły mnie pewne sprawy i pomyślałam,ze gdyby on uma rł,to bym miała spokój.A tu: pich i jego babeczka nie żyje.:(

Gość niet niet niet
wiesz co brzydki... jesteś beznadziejny :classic_cool: a tak poważnie, to ja mówię całkiem poważnie :classic_cool:

Gość niet niet niet
no, ja wam mówię, coś w tym musi być, żeby nie wypowiedzieć czy nie pomyśleć czegoś w nieodpowiednią godzinę... Marketa, współczuję Ci :( jeśli człowiek czegoś pragnie, to cały wszechświat dąży do tego, by tak się stało. BNB - czy Ty nie masz na imię Jarek przypadkiem??????? (nie chodzi mi o naszą kafeteryjną "gwiazdę"... :O )

to od dzisiaj będę codziennie myślał, żeby nastepnego dnia rano walnęła nas olbrzymia asteroida umrzemy sobie wszyscy razem ❤️ więc jak sie dowiecie, że koniec jest bliski to zawdzięczacie to mim myślą 🖐️ czy wymagam na zbyt dużą skalę? :D "a tak poważnie, to ja mówię całkiem poważnie " że jestem beznadziejny czy że wierzysz że masz moc sprawczą i wpływ myslami na osoby trzecie ??? :D

Gość niet niet niet
oj BNB, tak pytam, bo masz argumenty jak ktos kogo znam... kto nie zna tematu a mi wkreca ze to nie dziala mimo ze ja wiem, ze to działa... niewazne, powaznie mowie o tym, ze to dziala.... czy to tylko moja wizja jakas? niewazne, lepiej mi z mysla, ze na cos w zyciu mam jednak wplyw Marketa, no to tego Ci wspołczuję :(

Gość niet niet niet
BNB - w moim wypadku nie ma mowy o poczuciu winy... cieszy mnie, że jego związek się rozpadł, bo to gnojek jest i chcę, by cierpiał, tak jak ja cierpiałam przez niego...

\"kto nie zna tematu a mi wkreca ze to nie dziala mimo ze ja wiem, ze to działa..\" a schizofrenik wie, że kawałek drewna karze mu wyrysować sobie gwoździem na przedramionach gwiazdki 🖐️ \"niewazne, powaznie mowie o tym, ze to dziala.... czy to tylko moja wizja jakas? niewazne, lepiej mi z mysla, ze na cos w zyciu mam jednak wplyw\" no włąśnie działa bo dzięki temu czujesz sie ważna a mózg sam szuka sytuacji w których coś pomyślałaś i trafiłaś dzięki temu wierzysz 🖐️ możesz zrobić prosty eksperyment .... jeździsz gdzieś regularnie jedną trasą? Ile na niej jest zielonych trójkątów? Nie wiesz? Jak następny razem ją przebędziesz to mogę sie założyć że policzysz wszystkie bo mózg będzie pamiętał i odpowiednio filtrował dane 🖐️ cała tajemnica :P

Gość niet niet niet
BNB, nieważne to jest :) wolę żyć w nieświadomości, a czuć się OK, na co prawda, jeśli jest szara? życie jest tylko jedno, więc trzeba z niego wyciągnąć na maksa... ile się da... a sposób? cel uświęca środki :)

Gość niet niet niet
pa Marketa 🖐️ :) Mysl dobrze :classic_cool:

\" na co prawda, jeśli jest szara?\" no tak lepiej sie okłamywać :D jak możesz coś wyciągnąć sposobem którego działanie na obiekty zewnętrzne jest raczej mocno wątpliwe? To już lepiej mysl sobie \"jestem wartościowa będę potrafiła sobie znaleźć kogoś gfajnegp\" może wtedy w razie czego nei zabraknie odwagi :P

Gość niet niet niet
BNB - ja O TYM właśnie ciągle mówię :O najpierw czytaj uważnie, widzę, że nie znasz tematu... ale - każdy ma swój sposób na życie, jeśli Twój jest dla Ciebie optymalny, to masz moje błogosławieństwo, ja pozostanę przy swoim, ja z Ciebie nie szydzę, Ty nie szydź ze mnie.