Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do facetów

PYTANIE DO FACETÓW-JAKI JEST WASZ IDEAŁ DZIEWCZYNY???

Polecane posty

Gość Lolek88
no przypieprzanie sie no ortografii jest zalosne, tym bardziej ze kazdy pisze tak zeby jak najszybiej odpisac , w ogole to wydaje mi se ze "Tepa " si episze i w tej sytuacji blad jest calkiem smieszny , pouczanie o orto to tylko leczenie wlasnych kompleksow

Ja mam szczegółowo zdefiniowany:P.Ile powinna ważyć i mieć wzrostu oraz inne gabaryty,czas i miejsce urodzenia kolor oczu itd.:P.Kolor oczu ciemnoczekoladowy ,180 cm,70 kg szczegółow wieku nie podam ale preferuję ze skorpiona 1973 chociaż dopuszczam kilka innych:P.

Napisałem swój ideał, źle? Chyba każdy może mieć, nawet jak byłbym brzydkim prawiczkiem, ważącym 150kg- to nie mógłbym mieć swojego ideału takiego samego? Każdy może mieć.

Ludzie, jesteście jakby nie patrzeć w publicznym miejscu, więc jeżeli nie umie pisać bezbłędnie to świadczy tylko o Was źle i ktoś ma prawo się przyburzyć.

Gość Lolek88
umiecie* nie umie... ja sie nie zgadzam akurat z Toba

Debilny temat :) Kazdy ma inny ideal i nie wiem po co to pytanie w ogole. Jeden woli niskie drugi wysokie,jeden grubsze drugi chudsze.. I pisze sie tępa,a nie tempa :D

Gość koneser kobiet
jeżeli chodzi o wygląd to to jest mój ideał: www.tnij.org/best_tits_ever oczywiście rude włosy to podstawa

Gość Łukasz_89
Ja uwielbiam dziewczyny ciemnowłose, raczej drobne i niskie. Oczy najlepiej duże, zielone albo brązowe. Nosek może być lekko zadarty ale to już szczegół ;) Co do charakteru: dobrze gdyby dziewczyna była inteligenta, oczytana, z poczuciem humoru (kocham kobiecy śmiech, jest słodki), lubiąca się zabawić ale także zachować stosownie do sytuacji.

Gość Pozdrowionka
Nieważne czy tępa czy tempa (oczywiście pisze sie tępa). Ludzie muszą w końcu zrozumieć, ze na świecie jest wielu DYSKLEKTYKÓW:) Nie wiem jak wam, ale mi za każdym razem nie chciałoby sie sprawdzać pisowni każdego wyrazu, z którym mam problem. Wszyscy zrozumieli znaczenie tego wyrazu nawet z błędem, więc nie widzę problemu i powodu, dla którego jest to tej osobie wytykane. Owszem można napisać, ze w wyrazie jest błąd i poprawić, ale po co robić z tego takie wielkie halo?:D pozdrowionka

Gość Sawito
DUŻE CYCE WYPIĘTA D**A I CHUDA OGÓLNIE

Gość gość
"kolejna tepa idiotka Ja nie wiem po co takie idiotyczne tematy... Kazdy ma inny gust. Jak widzisz jakiegos faceta z gruba dziewczyna to myslisz \" o Boze taki fajny,a takiego paszteta sobie wzial\". A jemu sie taka podoba. Znowu inny pojdzie z chuda i pomyslisz co to za wieszak.. Troche rozumu.Gdyby kazdy facet mial ten sam gust to wszyscy polecieliby na jedna kobiete! Poczucie humoru, uroda (dla kazdego inny rodzaj).. to jest norma." X Istnieje możliwość, że ten facet z grubą dziewczyną jest kryptogejem...

Gość Szechina
Kisne bo ktoś tu miał ból d**y a koleś tylko odp na pytanie XDD (przeciętnykowalski) i będąc kobieta szczerze nie rozumiem innych, tzn robienie spin o to ze twój partner chce się spotkać ze znajomymi? Bull s**t, związek nie polega na wzajemnym ograniczaniu się..