Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowwwwwwwwwwww

ale miałam sennnnnnn

Polecane posty

Gość wowwwwwwwwwwww

to było straszne, wiecie jaki dziwny miałam dzis sen? było to nad ranem obudziłam sie na chwile zeby zaraz znowu zasnac.. znalazlam sie w domu mojej mamy na wsi. była noc a ja weszlam do domu jakbym skads wrocila.moja corka spala z mama w kuchni nie wiem czemu dziwne. kiedy weszlam obudzily sie mama zaczeła mowic cos o szczurze na szafie i zebym poszukala kota i go przyniosla do kuchni. wyszlam poszukac kota i zalazlam kota mamy ktory byl bardzo dziwny jakis inny wrocilam do domu wyposcilam tego kota z rak i wtedy uslyszalysmy taki bardzo glosny dzwiek z zewnatrz jakby cos ogromnego lecialo w nasza strone. spojrzalysmy w okno i zobaczylysmy bardzo duzy statek kosmiczny "talerz' tuz obok naszego okna zaczelysmy krzyczec a oni zrobili nam tak jakby fotke czy przeswietlenie wszystko zrobilo sie przerazliwie biale jakby super mocny flesz oswietlil przestrzen czas zatrzymal sie na chwile widzialam jak wszystko zawislo w powietrzu cale nasze zycie i pomyslalam tylko ze to juz koniec w tedy otworzylam oczy i mimo ze zorientowalam sie ze jestem u siebie w mieszkaniu nadal przez chwile czulam sie bardzo dziwnie............ nienawidze takich snow o kosmitach przeraza mnie to? zdarzylo sie komus cos podobnego?

Gość wowwwwwwwwwwww
W tyłku znalazłam ślad po sondzie analnej .... może to nie był sen ?

Gość wowwwwwwwwwwww
no moze nie do konca ale podszyw widze wyobraznie ma specyficzna