Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madrzewina

znajomy obraził moją rodzinę na przyjęciu a ja szykuje odwet

Polecane posty

Gość madrzewina

było spotkanie tolwarzyskie , wielu ludzi z osiedla których nie znałam.Znajomy sie upił i bardzo poniżył i upokorzył moją rodzinę----między innymi powiedział że ja w swojej firmie oszukuje i naciągam ludzi, stwierdził że jest dla nas najważniejszą osobą i nam pomaga ,że mój syn sie słabo uczy w szkole bo będzie miał mierne na świadectwie, że mamy kredyt itp jest mi teraz wstyd przed ludźmi za te głupoty a teraz uwaga, szykuje zemstę ---proszę sie zapoznać ------ znajomy na każdym przyjęciu , komunii, weselu, imieninach, urodzinach obgaduje księdza proboszcza naszej parafii-- wymienił kto jest jego kochanką, opisał machloje finansowe księdza oraz wiele zarzutów typu że zbeszcześcił wiele grobów i naciąga bogatych na kasę chcę teraz umówić się na rozmowę z proboszczem i mu to wszystko przekazać powiem mu żego szkaluje i osądza bez dowodów co myślicie o moim pomyśle ? proszę poważnych rozsądnych ludzi o opinię oni prowadzą interesy -- ksiądz ze znajomym to nie jest tak że jestem moherem znajomy musi zapłacić za to że obraził moją rodzinę ksiądz nie musi nic mu robić, wystarczy moja satysfakcja że popsuję im relacje a on po co nas poniżał , jaki miał w tym interes ? żadnego prawda jest taka że znajomemu z nadmiaru kasy uderzyła woda sodowa do głowy

Gość madrzewina
pochwali mnie ktoś za fajny pomysł ? :-)

Gość madrzewina
dzięki musztarda :-) chociaż ty jedna mnie pochwaliłaś :-)