Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixi

okropny cellulit..9 miesiac ciaży..

Polecane posty

Gość mixi

dziewczyny...mama okropny cellulit...nie moge juz patrzec na swoje nogi i pupę..ehhhh..tez tak macie??? pocieszcie mnie please:)

Gość kawoszka_ot_taka
może cukru dużo jesz :O

Gość takajednaona
pewnie tak...do tego przytyłam sporo...boze jak mi zle...oby to zniknęło po porodzie bo nie wytrzymam:O

Gość a ja powiem wam tak
nie jest napewno az tak zle..... a i pomysl ze po ciazy bedziesz sie mogla wziasc za siebie i sie pozbedziesz mi co prawda jeszcze został ale to chyba dltego ze waga mi szybko leci w doł i nawet jeszcze nie zaczelam cwiczyc , bo jestem dopiero 3 tydzien po porodzie (cc).... ale wpływ na to wsystko ma napewno moja mała bo w dzien jest strasznie marudna tak ze nieraz zapominam o jedzeniu ....

Gość takajednaona
dzięki kochane dziewczyny:)

Gość bez ćwiczeń się nie obejdzie

ja mam tak od 6 miesiaca, to dlatego ze zbiera sie duzo wody i puchne, tez mam nadzieje ze to przejdzie :( a jak nie to bedzie trzeba sie ostro zabrac za siebie po ciazy ;)

Gość nieromantyczna
ja jestem w 7mc, i juz od jakiegos czasu tez obserwuje jak w zastraszajacym tempie przybywa mi celulitu szczegolnie na udach, mam nadzieje ze po ciazy bede miala czas i checi zeby z tym walyczyc

Gość kazda z nas sie tak czuje
dziewczyny a ile przylylyscie w ciazy?ja jestem 34tc,waga poczatkowa 73 kg,waga teraz 89.5 kg

Gość monia_monia
JA przytyłam już 7 kilo a jestem w 24 tyg a celluit mam spory. Przestałam sie oglądać w lustrze i trochę mi sie lepiej zrobiło :)