Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i szukam

libido i anty

Polecane posty

Gość szukam i szukam

Mam problem z ochotą na seks. jestem kobietą, która nie musi kochać się codziennie :-) Wystarczy raz na jakiś czas. Problem jest jeszcze większy, gdy biorę tabl. anty. Najlepiej toleruję plasty Evra , ale libido też do d*** Czy Wam - kochane forumowiczki - hormony pomagają podnieść libido. Jeśli tak - to jakie?

Gość bralam microgynon..
i w ogole nie mialam ochoty... nic totalnie. to bylo straszne:P wspolczuje Ci i szukaj czegos innego.. ja nawet nie mialam ochoty na jakikolwiek kontakt z facetem. nic

Gość szukam i szukam
ja miałam przerwę z hormonami i trochę "zaszalałam" z moim mężem - w rocznicę ślubu :-) i w efekcie jestem po Escapelle. Jazdy humorów, mdłości i zero ochoty nawet na dotyk. Mam receptę na Evrę. Czy komuś plastry pomogły na libido albo Nuva Ring?

Gość szukam i szukam
Wiem, że każdy organizm jest inny, ale komu - jakie tabletki pomogły w problemie. To smutne, że się nie ma ochoty :-( A może kochać się "na siłę" - mimo woli, żeby organizm przywyczaić do seksu? Co Wy na to?

Gość ja tez mam ten problem
biore tabletkii od 2 miesiecy... i w ogole nie mam ochoty na nic. zero podniecenia:( chociaz mam czasami ochote ale jakos mnie nic nie wzrusza....;/

Gość szukam i szukam
No i co to za bezpieczny seks, jak się go nie chce... :-) A które tabl. anty rozwiązują ten problem ? Mój chłop zaczyna tracić cierpliwość.....

stosuje Evre i libido mam ogrooomne :) ochote mam codziennie albo i czesciej:)

A ja zazywam Novynette i jak narazie nie mam z libido zadnych problemow, chyba jest tak jak wczesniej czyli dobrze ;)

Gość szukam i szukam
Ojej, ale wam zazdroszczę. ja brałam plastry kiedys przez 7 m-cy i libido cieniutkie. Teraz robię następne podejście i zobaczymy. Po tabletkach nie czuję się dobrze. mam mnóstwo objawów ubocznych. Mój mąz już przestał namawiać mnie do seksu. Nie wiem czy nie ma kogoś na boku :-(

Gość joojjjj
te które mają wysokie libido po anty niech się niecieszą bo to chwilowa radość z bezpiecznego seksu - i pewnie za jakiś czas większości z was przejdzie - też tak miałam, jeju jaki miałam popęd ale to było ze spokoju że seks jest bezpieczny - a potem już było coraz gorzej aż do momentu kiedy jak mnie mąż dotknął to miałam ochote mu przywalić - dosłownie uderzyć i to bym ten ostatni bodziec że tabsy są straszne!! i rzuciłam i naszczęście wróciło wszystko i ochota jest ale z wpadką się liczę :)

Gość szukam i szukam
Ja na wpadkę nie mogę sobie już pozwolić, a mozliwość zajścia w ciążę dodatkowo nas oboje stresuje. Spirala ze względu a tyłozgięcie odpada. Więc zostaje narazie Evra. 1,5 m-ca temu wzięłam Escapelle. Po tym to mi dopiero zaczęły się jazdy. Nie dosyć że humory niesasmowite, to libido duuuuużo poniżej poziomu zera :-) Moja ginekolog twierdzi, że m-c po braniu tabletek już libido powinnno się unormować. U mnie to raczej tendencja spadkowa. Co robić. Które tabletki zwiększają ochhotę na seks?

Gość Hahaha ja tez tak mam
kiedcyś to sama lecialam do łóżka (przed tabsami) a teraz ? , nic nie chce sexu w ogóle ma tyo w dupie rozstałam sie z facecetem nie chce faceeta nei chce sexu nie chce o niczym slyszeć 🖐️ szlag mnie trafia jak mam sobie pomyslec o sexie :O:O:O No doam tylko ze mam 18 no ale.... brałam tabsy i biorę ze względu na problemy z przetłuszczającą sie skórą (Diane 35) I nic mi sie nie chce kiedyś mialam zmiany nastroju teraz minęło one :D nareszczie ale o sexie nei ma mowy brzydzi mnie to teraz w ogle nic mi sie po nich nie chce inaczej niz kiedys , ale chyba nie gorzej jakoś tego nie odczuwam :D

cześć kobitki, to z czym mamy do czynienia, to naprawdę wielki problem. Ja mam 20 lat a moja ochota na jakiekolwiek pieszczoty jest taka jak u starej dewoty - kompletnie żadna. Brałam tabletki przez 2,5 roku i dokładnie było tak, jak tu wyżej któraś napisała. Chwilowa fascynacja seksem bez stresu, a potem tylko coraz gorzej. Mój chłopak myśli, że to przez niego, że jest beznadziejny i nieatrakcyjny, a przecież tak nie jest! Od poniedziałku jestem na NuvaRingu, czytałam na jakimś topiku, że niektórym dziewczynom poprawia się przy nim libido. Rozmawiałam o tym ostatnio z moją panią ginekolog i faktycznie stwierdziła, że w wielu pacjentkom się poprawia. Dodatkowo powiedziała mi, że są w aptekach jakieś nowe tabletki podnoszące libido, które można stosować przy antykoncepcji, nazwy nie podała, ponieważ nie mogła znaleźć ulotki. Myślę, że może warto udać się do apteki i popytać :P

Gość truś
a dlaczego nie poprosicie lekarza o zmianę tabletek? przecież nei musicie brac dokładnie tych skoro wam nie służa?...

Gość jenny70
Nie słyszałam jeszcze o tabletkach na libido u kobiet i nie wiem czy działają, ale u facetów działa penigra i takie tam wiec mysle, ze u kobiet moze byc podobnie. pobudzajace ziola, jakis zen-szen czy guarana moga pomoc.