Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrewqwertyuiop

do poń ktore znają się na modzie i mi pomogą !!

Polecane posty

Gość poiuytrewqwertyuiop

niektore kobietki mają dar do cudownego komponowanie strojów, dodatkow niestety ja go nie mam. nie potrafie dobierac kroju do swojej figury. niedlugo mam wesele i muszę zakupic jaką ładną cukienke. jestem osobą wysoką i szczupłą pozbawioną kobiecych kształtów czy ktoras z was drogie pani wie jaki krój sukienki dobrac aby optycznie podkreslic i uwydatnic kobiece kształty ?? myslałam o takiej sukience : http://allegro.pl/item646468991_piekna_sukienka_wesele_japan_style_bombka_s_m_l.html ale nie wiem czy bedzie mi pasowała

wiesz co, jesli nie masz wielkiej dupy za przeproszeniem a z tego co piszesz to nie masz to powinna ci pasowac sukienka o takim kroju...ale musisz miec tez fajny biust (albo go sobie stworz push upem ) zeby nie wygladac jak patyczak w worku... i jeszcze jedno.. uwazaj na sukienki i wogole ciuchy z allegro.. zazwyczaj na modelkach wygladaja swietnie a potem dostajesz szmate.... najlepiej przejdz sie po miescie, bo bazarze po sklepach i moze cos znajdziesz, najlepiej jest zawsze kiecke przymierzyc...szczegolnie jesli chodzi o specjalna okazje..

Gość poiuytrewqwertyuiop
wiem wiem oczywiscie ze nie kupowałabym tej sukienki przez allegro chodzi mi tylko o oglony zarys

to idz z kolezanka na sklepy i przymierzaj do woli....poszukaj moze jest jakis program na necie gdzie mozesz wybrac typ swojej sylwetki i dopasowac do niego stroje....

Gość mysle ze...
mysle ze ta sukienka jest odpowiednia... choc mowilas cos ze nie masz dosc ksztaltow i jestes szczupla wiec ta wstazke zatapilabym jakims innym kolorem np do czerwonej sukienki bialym albo na odwrut... Potkresli to bowiem twoje biodra a zakonczenie (tzw. bombka) sukni jest dobre dla szczuplutkich kobiet bo z lekka je poszerza co takze nadaje Kobiecosci:)