Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co to ma

jestem z dinozaurem

Polecane posty

Gość a co to ma

zawsze dbałam o siebie,nigdy nie ubierałam sie wyzywajaco ale nie nie żałowałam sobie noszenia stingów albo ponczoszek jak miałam ochotę, solarium od czasu do czasu,lekki makijaz,nie zawysokie szpileczki,tipsy - jejku kiedy to było a teraz,nie wolno mi nosić stringów,mini spódniczek,o dekoldach nie wspomnę,zero malowania paznokci - jednym słwem natura tak jak twierdzi że lubi

Gość Bridżet Mur
Jak to Ci nie wolno? Mama Ci nie pozwala?

Gość ironiczna.ja
Czemu nie wolno? Jego ego Ci zabroniło? Posłuszna spełnisz każdy rozkaz z obawy że cie zostawi? Z dinozaurem? Z pajacem i głąbem chciałaś napisać:)

Gość aby aby
porzuć go jak tak cie dotyka jego niecheć do niektórych ubiorów;) w czym problem?:o

Gość wici
nosisz stringi???o fuj!

Gość lisiczka piekna
jesteś ze strasznym zazdrośnikiem, zakompleksionym samcem, który traktuje cie jak swoją własnośc...:O

Gość o dekoltach nie wspomne
nieuku :O btw- jak z nim jestes to po chuj tu jeczysz? jak ci sie nie podoba to odejdz

Gość Ju.................
może nie chce, żebyś się innemu podobała

Gość a co to ma
jestem z nim bo mi na nim zależy ot tyle, ale zaczynam otierac oczy czywarto być z człowiekiem przy którym nie czuję się dobrze, w zeszłym roku zerwał ze mnie krótkie spodenki bo nie podobało mu sie to a były prawie przed kolanka tyle że niby za bardzo prześwitujące I nie jęczę,tylko staram się zrozumieć pewne zachowania, chorobliwa zazdrośc jest naprawdę męcząca i psuje wszystko

Gość ...XYZ....
To ty też mu zabroń noszenia np. czerwonych koszulek bo ci się nie podobają albo używania żelu do włosów. Jak on tobie to ty mu!!

Gość gh di di
bo ci zależy ale na czym na tym żeby się męczyć z chorym na zazdrość..?

Gość do autorki___
To twoja życiowa szansa, prostaczko. Zamiast się smażyć na solarium czy naklejać tipsy, przestudiuj słownik ortograficzny. Polecam na wyrywki, zaczynając od słowa \"dekolt\" (\"dekoltu\", \"dekoltem\"....).