Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumih

Prezent dla żony

Polecane posty

Gość gumih

witam, pod koniec czerwca ślubuję, mam problem szukam jakiegoś wyjątkowego prezentu dla mojej przyszłej żony polecacie coś?? myślałem nad ręcznikiem z jakimś napisem + data ślubu co sądzicie??

Gość ella ellea
wybacz, ale recznik nie bedzie wyjatkowym prezentem. :) jak cos wymysle, to dam znac. myslales moze o bizuterii? wiekszosc kobiet lubi blyskotki (chociaz nie wszystkie)

Gość gumih
ogólnie też o tym myślałem umówiliśmy się że nie robimy sobie drogich prezentów tylko coś drobnego biżuteria wychodzi stosunkowo dużo dlatego myślałem o czymś miłym jeśli chodzi o ręcznik to ona właśnie lubi takie rzeczy...

jeszcze prezent dodatkowo? dla mnie nawiekszym prezntem bedzie slubowanie mojego mlodego a nie tam jakis prezent materialny.

Gość kkaa
moze szlafrok?

Gość mozna kupić piękną biżuterię
wcale niedrogo np z modnymi teraz kryształami swarovskiego z ładną dedykacją a jak lubisz takie klimaty , to może poduszka....

skoro lubi takie rzeczy to może byc też poszewka na poduszkę twojego projektu - w empiku np takie robią, zdjęcie + data ślubu czy cos w tym stylu

Gość gumih
chodzi o jakąś drobnostkę, drobiazg ale taki który będzie się kojarzył z tym dniem

Gość OBRĄCZKA - kojarzy sie
z dniem i jest na niej grawer :D powodzenia :)

Pierwsze slysze ze malzonkowie robią sobie prezenty z okazji slubu. Naprawde tak sie teraz robi?? :) Pytam powaznie :) W razie czego wole wiedziec niz pozniej nic nie miec dla narzeczonego kiedy on z czyms wyskoczy :)

Gość zielinska72
stringi z twoim imieniem i data slubu;)))

Gość ella ellea
moze zerknij sobie na ta stronke www.toys4boys.pl nie kieruj sie tytulem, tu sa tez fajne, niebanalne rzeczy w sam raz dla kobiet.

Gość OBRĄCZKA - kojarzy sie
mozesz kupic np. komplet dwoch duzych kapielowych recznikow, jeden rozowy z napisem ZONA, drugi niebiskie z napisem MĄZ. Dodatkowo mozesz SAM wyhaftowac date slubu na reczniku zony. mysle ze sie ucieszy :)

Gość gumih
jeśli chodzi o obrączki to już na obrączkach ślubnych jest grawer i data + imię :)

o mnie się spodobały te ręczniki z napisami mąz i żona :) gdzie mozna coś takiego kupic?

Gość gumih
www.mydla.pl

Gość gumih
myślisz że wypada taki prezent dać? czy może to porażka, dziecinada itp?? mojanarzeczona lubi takie rzeczy ale może się okazać że ktoś w prezencie nam sprawi takie coś i wtedy będzie dupa :)

mnie się podoba taki ręcznik i jakby mi narzeczony taki sprawił to bym sie cieszyła :) przeciez znasz gust żony i wiesz że lubi takie rzeczy, to dla niej nie będzie to dziecinadą ;) a co do prezentów - chyba musicie się nastawic że i tak będą się powtarzac

Za ta cenę można już kupić fajną biżuterię, np. srebrne kolczyki z kryształami Svarowskiego.

moim skromnym zdaniem prezent ślubny dla żon y nie powinien być czymś materialnym... Mój luby dobrze wiedział jakie jest moje marzenie dotyczące mojego ślubu., mianowicie skrzypce na ślubie. i to nie standardowe pieśni grane na ślubach typu AVE MARIA. Okazało się, ze wszyscy muzycy nie mogą w tym terminie, w ktorym mamy ślub więc wiedziałam, że moje marzenie pozostanie już tylko marzeniem... Tymczasem....... wchodzę do kościoła i od samych drzwi słyszę ten przepiękny dźwięk.. nic do męża nie mówiłam, nie reagowałam, ale b yło mi bardzo miło. Po przysiędze skrzypce wydobyły z siebie dźwięk piosenki, ktora nas łaczyła od zawsze. W tym momencie mąż spojrzał na mnie [siedzielismy juz na krzesłach po przysiędze] i powiedział \" Twoje marzenie moim rozkazem, jesteś miłoscią mojego życia\" Wtedy myślałam, że się rozpłynę....:):):):);]

Piękna muzyczna niespodzianka, ciekawy prezent. Pomysł wzięty jak z idealnej komedii romantycznej. :) A co do ręcznika to nie wiem czy to jest najlepszy prezent. Może lepiej faktycznie iść w stronę jakiego przeżycia - niespodzianki. Może coś ciekawego na noc poślubną ;)

Gość Lipania
Jak to jest z tymi prezentam dla żony i męża? Nigdy o tym nie słyszałam, dopiero na forum czytam o tym zwyczaju. To jest powszechny zwyczaj? Kiedy daje się taki prezent? I co jeśli ja dam mężowi, a on nie będzie znał tego zwyczaju i mi nie da ;) Hehehe...

mi sie podoba ten prezent z ręcznikiem urocze biżuteria to taki prezent na każda okazje pospolity jak nie wiemy co to biżuteria :O

Reczniki? Od meza? Jako pamiatka SLUBU ??? :O Jezus Maria, mam nadzieje, ze to prowokacja :D To masakryczny "fo pa" :O Recznikow dostaniecie az nadto jako prezenty slubne :classic_cool: Wiesz, jakos nie wyobrazam myc sie, a potem wycierac do sucha pewnych, nazwijmy to "intymnych" miejsc (i wcale nie mam tu na mysli waginy) recznikiem z data naszego slubu, chyba zwymiotowalabym :D Ja radze dac malenkie, ale takie naprawde malutkie serduszko srebrne (zlote dla tych, co lubia) w formie zawieszki na lancuszek. Tylko nie "puste", sam kontur serduszka, ale takie pelne, ktore wyglada z daleka jak bombka. Ewentualnie piekna bransoletke, czy kolczyki zprawdziwymi perlami,cos z klasa, a nie jakies reczniki :O od zawsze kobiety dostawaly wlasnie bizuterie na takie okazje, przewaznie kolczyki, kolie... Skad w ogole ten pomysl z recznikami?;O

Gość zabka ale jestes brzydliwa
jak mąż będzie cię dotykał tez będziesz wymiotowac bo się ze slubem kojarzy? ja uwazam, ze prezenty od serca, takie drobnostki, to swietna sprawa. moze byc i ręcznik. wazne zeby od serca. zabka to by pewnie chciala droga biżuterię albo kryształy na komodę, co? boshe, jak mnie śmieszą takie baby.

Gość pomysl z recznikiem
to jakas masakra.To co z tego ze obiecywaliscie sobie ze cos niedrogiego,moze zrob niespodzianke i kup cos drozszego a nie wyskakuj z reczikiem.Do czerwca masz jeszcze pol roku wiec mozesz odlozyc na jakas ladna blyskotke,a nie pieprz glupio ze umowa byla.Kobiety to kobiety,jedno mowia drigie mysla i mowiac mojemu ze dajemy sobie jakies drobiazgi mialabym nadzieje ze kupi cos ladnego a ty kurde z reczikiem wyskakujesz.Szkoda slow.

wolisz dostać prezent jak zawsze i jak wszystkie ?? hm mało oryginalne widziałam ręczniki i szlafroki z dedykacja np. super żona .... i to fajny oryginalny malo rozpowszechniony prezent a biżuteria :O pospolita a serduszko to banalny prezent i ja bym sie rozczarowała gdyby moj dal mi kiedykolwiek serduszko

??? :D jezu, a widzisz pewna subtelna roznice, gdy dotyka Cie ukochana osoba, a sytuacja, w ktorej wycierasz swoj szanowny, mokry zad Wasza data slubu? :O Poza tym na taki prezent i tak mozecie liczyc, bo teraz taki kicz slubny typu filizanki, talerzyki z imionami i data slubu, lub jeszcze gorszym koszmarem w postaci wspolnego zdjecia na calym serwisie sa niestety modne :O Poza tym taka bransoletka, czy malutkie serduszko z pewnoscia wyjdzie taniej niz szlafork z inicjalami :O chyba, ze preferujecie bizuterie tylko platynwa :O A ja gdybym dostala takie serduszko to ucieszylabym sie na pewno bardziej niz ze szlafroka lub recznika. Bo moj facet nigdy nie kupuje w prezencie banalow takich jak zawieszki z serduszkami, czy misie. I taki prezent bylby naprawde uroczym :)

Gość widzę widzę
zabko ręcznik to ręcznik, służy do wycierania ciała i co za różnica co ma na sobie? a co to takiego ta data ślubu - jakas magiczna?? ja bym chciała nawet taki ręcznik z twarzą i ciałkiem mojego męża, bo często wyjeżdża, to jak bym się nim owinęła i popatrzyła w lustro, na pewno poprawiłby mi się humor. uważam że ręcznik to fajny, oryginalny pomysł.