Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany3434

czemu wiekszosc lasek jest dzisiaj tak pustych i prymitywnych?

Polecane posty

Gość zdegustowany3434

Niby wykształcone, a bez kultury bez ogłady, klną, gadaja bez mrugnięcia okiem o męskich członkach , chodza na jakies pokazy czip%and dealsow..ktorych klepia po doopach(obleśne), palą fajki , do tego jeszcze uwazaja,sie za niewiadomo jakie pieknosci, a wszystko maja sztuczne, poczawszy od paznkosci, po włosy(doczepiane), poprzez oczy(kolorowe soczewki),skonczywszy na opaleniznie... Kiedys kobiety były delikatniejsze..albo mi sie wydaje?

Gość zdegustowany3434
Poza tym pogadac z taką dziewczyną o czymś głębszym graniczy z cudem..one uznaja tylko tematy kosetykuf,baletuf..i innych pierdół...

Gość super a teraz
zamiast kobiety wstaw slowo mezczyzni i jzu bedzie ok nie?;P kazda chce wygladac jak ma ochote, co ci do tego? skoro ci sie nie podoba szukaj w swoim stylu.. ale z tym "rozmawianiem o meskich czlonkach" to mnie zabiles ;P rozumem ze wszystkie mamy udawac ze to nas bardzo zenuje :P

Gość srutu tutu majtki z drutu
Poźne efekty czernobyla. Musisz przywyknąć albo zostac gejem, zmiany są nieodwracalne.

hmmm...cos w tym jest :D lubie pogadac o meskich czlonkach :D no i kiedys mialam tipsy :P

Gość zdegustowany3434
w sensie, ze porównują członki swoich faceto, ktory miał wiekszego, jedna mi sie chwali, ze jej jeden facet miał duzego członka i teoria z nosem sie nie zgadza, bo miał mały nos...idiotka, no sorki, pozniej okazało sie, ze laska jest łatwa i ze kazdy w miescie z nia spał, a gdybym z nia był, to pewnie o mnie by pozniej gadała...

Gość Kaaarrraammmbbaaa
Ja tam jestem całkiem normalna ;)

Gość super a teraz
przeciez wy robicie DOKLADNIE to samo. zreszta kobiety ZAWSZE o tym rozmawialy ;)) nic nie poradzisz ;P od wiekow plotkowaly, malowaly sie i byly kobietami ;)) zaakcpetuj to albo zostan gejem.

Gość zdegustowany3434
padlinka w takim razie jestes pusta jak Mariolkaaaaaaaaaaaa i Doda lub inna Jola Rutowicz, masz faceta?załoze sie ze nie, bo z zadnym dłuzej niz tydzien nie wytrzymasz:)wytestujesz jego członka w tydzien i go rzucasz:)zeby miec o czym kolezankom z solarki opowiadac;)czyms trzeba zaiponowac;p A ty Tymi tipsami w tego członka...wbijasz sie..pazurami hehe

Gość slony necz nick
faceci tez kiedys byli mescy ... teraz te niewydarzone ciipy depiluja cale swoje cialo, biegaja na cotygodniowe maseczki i spedzaja w kiblu wiecej czasu niz kobieta :O jak sie z faceta jakies metroseksualne niewiadomo co robi to kobieta musi brac sprawy w swoje rece, jak takis delikatny to sobie poszukaj kobiet za granica

Gość zdegustowany3434
malowanie nie jest złe:) Podoba mi sie jak kobieta sie maluje, ale ni lubie jak ma wszystko sztuczne, włosy,oczy,opalenizne,usta,czy cycki..to jakby z jakims androidem sie spotykał, a nie człowiekiem

farbuje wlosy i lubie pogadac o meskich czlonkach. nie mam tipsow,ale mam faceta:) bywam wulgarna ale sie nie wstydze. generalnie nie klne i nie mam pajeczyny zamiast mozgu. Nie wszystkie laski sa takie jak piszesz.

Gość zawykla86
ojejq;/ gadam tylko o sex, mam doczepiane wlosy i paznokcie... no soczewk nie mam:) nosze okulary;/ no i jestem pikna ale chcesz mozemy pogadac, o czym sobie zarzyczysz wybierz tylko temat... nie wkladaj wszystkich do jednego wora

Gość zdegustowany3434
rozumiem, malowanie sie jest okey! ale doczepianie sobie na stałe czegos stzucznego, typu cycki, włosy,kolorowe soczewki, sztuzna opalizna,sztuczne napomopowane usta..gdy taka dziewczyna na przykład zbakrutuje i straci prace okaze sie, ze jest brzydka jak noc..bo włosy swoje ma cienkie i krotkie, kolor oczu nieciekawy,cycki małe. hehe to jakbym sie umawiał z andreoidem, a nie jakims człowiekiem

Gość podsumowanie
Domyślam się, że masz na myśli laski z Cafe.Nie wiem , dlaczego większość kobiet tu chamieje, a może po prostu pokazują swą prawdziwą naturę, którą kryją na co dzień? Jednakże są też tu takie, które potrafią inteligentnie się odezwać i tok myslenia przekazać bez szyderstw, chamsta, grubiaństwa i przekleństw. A te młode głupitkie smarkule myślą, że ptostactwem i grubiaństwem osiągną tu popularność i będa lubiane.

Gość super a teraz
omfg :P i tego sie boisz, ze umawiajac sie z pieknoscia okaze sie ze jest brzydka co? ;P eech, zyj i daj zyc innym. takim obrazeniem innych ludzi tylko sobie wystawiasz ocene ;P

bo laski myślą ze to się facetom podoba...jak będą krzykliwe, opalone na skwarkę, szponiaste i z burza loków... wina rowniez czasów, gdzie wstydliwość i tradycyjne wartości są demode... dziewczyna ktora jest dziewica w wieku 20 lat uważana jest za relikt, jak nie przeklina i chroni swoja intymność moze uchodzic za mniej atrakcyjna towarzyszke, nudna?cnotke niewydymkę? reasumując..kopleksy+MTV+wy, kochani Panowie :D takie ma zdanie

Gość zdegustowany3434
zawykła skoro jestes pikna daj swoje zdjecie, bo tak nie uwierze nigdy i dla mnie jestes samozwańczą pieknoscia, na pewno brzydką.. po drugie skoro zawsze gadasz tylko o seksie, znaczy sie, ze jestes jednak pusta, a to, ze odpowiesz mi na kazde pytanie w innej dziedzinie, co z tego, żałosne bo nie zrozumiałas... liczy sie jakie tematy rozmow ty preferujesz, to, ze gadasz tylko o seksie, znaczy sie ze jestes ograniczona..bo tylko jeden temat i nudna...mozesz miec wiedze nie wiem, jaką, ale tym swojej pustki w głowie nie zakryjesz

Gość ot zycie bym powiedziala
pytasz czemu ? pomysl nie pytaj, rozejrzyj sie wokol siebie i co widzisz ? widocznie jestes innym :) a inni sa dziwni i nie bardzo pasuja do reszty:) znajdz sobie taka dziewczyne jaka ci pasuje i wszystko be dzie ok

Gość K.86
Może jest w tym trochę racji, ale bez przesady. Są normalne kobiety i naturalne i przeklinające i sztuczne od stóp do głowy ;-) Są różne... Ja nigdy nie miałam nic sztucznego i nie zamierzam, nie pal ei się nie upijam i nie przeklinam i nie gadam o członkach :P Chociaż w towarzystwie koleżanek czasem nawinie się coś o seksie ogółem ;) I znam bardzo dużo takich dziewczyn... Z drugiej strony dlaczego nikt nie czepia się facetów, że klną, szpanują, gadają o "dupach" itp... Ja też nienawidzę jak facet klnie...

Gość uuu to chyba
ty masz problem z czytaniem bo ona nigdzie nie napisala ze gada TYLKO o seksie. napisala ze o tym rozmawia takze

Gość czyli że o co biega
Człowieku, puknij się. Sex i pieniądze to główne tematy ludzkości, której składową są kobiety. O co drzesz pierze?

Gość zdegustowany3434
spotkałem wiele porzadnych kobiet, ale one były zajęte,no i wierne..swoim facetom.. a wolne mhh sa włąsnie takie jak opisałem..

Gość heheheheheee
ciekawe dlaczego te wierne i madre nie zwrajcja na cibie uwagi? hymmm ciekawe dlaczego to nie z toba sie wiaza? hymmm jestes wolnym facetem, widocznie zadna fajna cie nie chce :P

Gość zdegustowany3434
ot zycie bym powiedziala pytasz czemu ? pomysl nie pytaj, rozejrzyj sie wokol siebie i co widzisz ? widocznie jestes innym a inni sa dziwni i nie bardzo pasuja do reszty znajdz sobie taka dziewczyne jaka ci pasuje i wszystko be dzie ok czyli bycietaka chamką dodą i idiotką jak jolą rutowicz...jest normalne:) wg ciebie??dla mnie dziwne są własnie takie osoby jak Ty i doda..chamstwo, zawsze bedzie chamstwem nawet jesli wiekszosc polakow to chamow:)to nikt mi nie powie, ze to normalne.. ale faktycznie, moze jestesm inny :),ale lepszy hehe

Gość zdegustowany3434
do uuu to chyba ty masz problem z czytaniem bo ona nigdzie nie napisala ze gada TYLKO o seksie. napisala ze o tym rozmawia takze nie mam problemu z czytaniem..przeczytaj sobie.. ona pisała"cytuje " zawykla86 ojejq;/ gadam tylko o sex, mam doczepiane wlosy i paznokcie... no soczewk nie mam nosze okulary;/ no i jestem pikna ale chcesz mozemy pogadac, o czym sobie zarzyczysz wybierz tylko temat... nie wkladaj wszystkich do jednego wora" wiec ty nie umiesz czytac i co sie pieklisz?

Gość zdegustowany3434
mam pecha po prostu;), bo te fajne sa zajete;), ale tak zawsze było.. bo skoro dziewczyna jest samotna, to podejrzane hehe

Gość nosze soczewki
kolorowe, lubie czasem sobie zajarać, gadam z kumpelami o męskich członkach ozywiście w formie żartów. Mam swoje naturalne długie paznokcie które ludzieczęsto biorą za tipsy ale czuę sie też kobieca i ani trochę sztuczna... A facetom można kląć, gadać o gołych babach, chodzić na striptiz i nikt tego nie potępi a jak juz kobiety przesytały być zaniedbanymi kurami domowymi to już przestało Wam się to podobać... chyba boisz się trochę kobiet:)

Gość uu to chyba ty
padlinka hmmm...cos w tym jest lubie pogadac o meskich czlonkach no i kiedys mialam tipsy zdegustowany ałoze sie ze nie, bo z zadnym dłuzej niz tydzien nie wytrzymasz wytestujesz jego członka w tydzien i go rzucasz zeby miec o czym kolezankom z solarki opowiadac czyms trzeba zaiponowac;p gdzie ona napisala ze mowi tylko o seksie he? palnij sie w leb