Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dala od araba

Arab- co to za typ????

Polecane posty

Gość z dala od araba

Takich topików było juz pewnie tysiace...To ten niech będzie tysiąc pierwszy. Własnie wróciłam z Tunezji, bylam z narzeczonym.Po powrocie...jestem w szoku! Uwazam się za zwykłą dziewczynę- 170, ciemne oczy, ciemne długie włosy- wysawało mi się,że nie będą mnie zaczepiac na ulicy, bo wola blondynki, ale gdzie tam- ciagną za rece, wyznają miłość...szok! Ale najlepsze było na wycieczce fakultatywnej... Naszym przewodnikiem był Arab, mówił po polsku tyle o ile- ale dogadac się z nim szło. Wiedział,że byłam z narzeczonym, a mimo to potrafił zacząc całowac mnie w usta w przy ludziach, mówic na ucho- przy chłopaku- jaka to jestem piekna, wyjątkowa itd kładąc przy6 tym łapy gdzie się da...I na każdym kroku zaczepiac mówiąc: daj mi buzia:/ Czy to u nich normalne??? Bo normalnie az strach tam jexdzic bez porzadnego chłopa 180 cm;p Ja jestem po prostu w szoku...co za naród

Gość faficzek
Araby wiadomo to saraceni i powinno sie ich tepic. W tunezji nie ma tak ortodoksyjnej wiary wiec saraceni mysla ze maja luz i tak poczynaja z europejkami.

Gość slony necz nick
i co z tego ze masz ciemne wlosy ? dziewczyno mozesz byc paskudnie zielona i miec ryze wlosy jak nieszczescie (ryze - NIE rude, miedziane itp :P ) albo wrecz swinski blond a kazdy arab/wloch/grek itp bry beda traktowac cie jak cudo. tak jest jak sie wyjezdza, oni to chyba maja w umowie by kazde przyjezdne panny traktowac jak miss swiata bo tego oczekuja wlasnie jak przyjezdzaja w takie egzotyczne miejsca. i to ma sie zreszta w druga strone, baby wyjezdzajace na wakacje do egiptu, turcji, wloch, tunezji itp pojda do lozka z kazdym tubylcem uwazajac go za: najpiekniejszego/najseksowniejszego/najczulszego itp. gdzies w necie sa strony gdzie baby wlasnie polecaja takich 'przystojniakow' az dziw bierze jak taki zwykly grubas z poczatkami lysiny wygladajacy jak zwykly mechanik samochodowy z 50 na karku i zwyzka cholesterolu jest uwazany przez turystki za 'niezly okaz godny przelecenia' tylko dlatego, ze zakrecil kobieta w tancu, blysnal zlotym zebem i kupil roze :O

Gość z dala od araba
No własnie- to jest jakis fenomen... Troche opalenizny na twarzy , ciemne włosy i oczy i wyrywają kogo chcą:/ A z tym traktowaniem jak dz**wki to się zgadzam w 100%. Cóż za kultura;)

Wyuczone teksty + kilka słów po polsku/rosyjsku/etc, standardowe smsy - wiedzą, na co babki lecą. A nachalni są głównie dlatego, że często w obrębie swoich kolegów robią zakłady o to, który przeleci najwięcej turystek od czerwca do września. Sama byłam w szoku, słuchając ich zacnych sposobów na podryw. Gotowi są zrobić wszystko, byleby tylko wydupczyć. A czy dziewucha przyjedzie na wczasy z koksem czy sama, nie stanowi to dla nich bariery. Głównie przez pogląd, który został bardzo zakorzeniony w ich umysłach - największymi ku.wami przyjeżdżającymi na wczasy są rosjanki, póżniej polki, angielki - ścisła czołówka, a takim to jedno w głowie. (choć po zachowaniu naszych rodaczek nie dziwię się, dlaczego tak myślą)

Gość do dziewczyn
Wszystkim Polkom rozważającym wspólną przyszłość z mężczyznami będącymi wyznawcami Islamu, dedykuję ten oto krótki, aczkolwiek mocny materiał ku waszej przestrodze. Obejrzyjcie go sobie bardzo uważnie. Film jest w języku angielskim (wierzę jednak, że sobie poradzicie) i został zrealizowany w roku 2004 przez Theo van Gogha (będącego prawnukiem brata malarza Vincenta van Gogha) we współpracy z Ayaan Hirsi Ali, dziś niderlandzką feministką, niegdyś głęboko wierzącą muzułmanką, którą możecie oglądać w roli bohaterki materiału. Film trwa zaledwie 10 minut. http://www.youtube.com/watch?v=8a-BGqkC7CE&f eature=related W dwa miesiące po premierze filmu Theo van Gogh został brutalnie zamordowany w drodze do pracy na oczach przechodniów na jednej z ulic Amsterdamu. Oprawca marokańskiego pochodzenia postrzelił go 8 razy, podciął mu gardło niemal odcinając głowę, po czym wbił mu w tors dwa noże, przytwierdziwszy do jednego z nich 5-stronicowy tekst grożący zachodniemu rządowi i ogłaszający wyrok śmierci na m.in. Ayaan Hirsi Ali. Theo zginął na miejscu już w momencie postrzału. Od chwili wydarzeń mających wówczas miejsce Hirsi Ali pozostaje w ukryciu z obawy o swoje życie. Zatrzymany Marokańczyk w czasie rozprawy nie okazał żadnej skruchy i zapowiedział, że zrobiłby to po raz kolejny, zasłaniając się argumentem, że „w walce wierzących z niewiernymi przemoc jest dozwolona przez proroka Mahometa” i samemu podając się za męczennika. Tacy oni są drogie panie, ci wasi egzotyczni mężczyźni. To są dzicy, nieokrzesani ludzie, załatwiający sprawy i rozwiązujący problemy siłą. Także prośba do was, poświęćcie chwilę i przeanalizujcie sobie dokładnie ten krótki film i załączony do niego komentarz, zanim zdecydujecie się powiedzieć sobie sakramentalne „Tak” i wydać na świat potomstwo.