Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanajestem

Opis gg nie daje mi spokoju

Polecane posty

Gość Zalamanajestem

Ostatnio mój chłopak,z którym jestem 2 lata dosyć często (2-3 razy w tygodniu) chodził do swojej koleżanki do akademika po południu niby się uczyć, nabrałam podejrzeń z ciekawości wzięłam wykradłam od niego jej numer GG, dodałam sobie na listę a tam ona ma opis "sesja nadciąga, trzeba się wreszcie zacząć uczyć:(", mój chłopak oczywiście mówił mi, że do niej chodzi i ona mu pomaga bo jest jedną z lepszych studentek na roku to chyba nie miała by takiego opisu, jak myślicie?

Gość Zalamanajestem
Chodzi do niej gdzieś od ponad miesiąca a wcale nie podciągnął się w nauce:( nie wiem co mam robić

Gość asderiossa
Heheheh ... wlasnie kujony, Ci co zawsze wszytsko umieja, najbardziej panikuja w czasie sesji, wiec ten opis nie zrobilby na mnie zadnego wrazenia ;/

Gość penis w pochwie
ja pierdole:/ ale masz problem:/

Gość Po prostu porozmawiaj
z nim na ten temat Poza tym co to znaczy, że on uczy się z koleżanką Sam nie potrafi się uczyć czy co ? W domu się uczy ? Twój chlopak wybacz, ale wg mnie zachowuje się jak smarkacz ...

a czego on sie z nia uczy? matma? fizyka czy cos w tym stylu? Wiesz - zazwyczaj faceci wybieraja kumpli do uczenia... moze faktycznie ona jest taka inteligentna, a moze cos kreca. A watpie czy Ci powie prawde... a znasz ja w ogóle? czy tylko wiesz jak ma na imie?

Gość Zalamanajestem
Nie znam jej właśnie, nie wiem skąd ona się urwała:( Wiem tylko jak ma na imię:(

Gość to jasne że to prowokacjaaa
zdradza cie 🖐️ wynajmij detektywa albo go śledź

no to powiedz facetowi zeby do was wpadła w odwiedziny (o ile mieszkacie razem) albo ze chcesz ja poznac... no nie wiem... cokolwiek. Lepiej ja poznac, bo moze sie okazac ze Twoje podejrzenia sa bezpodstawne.

Gość taki opis absolutnie...
nie powinien budzić w Tobie żadnych podejrzeń. Nie panikuj.

Gość to jasne że to prowokacjaaa
mario8400000000000000000 - spierdalaj jebany projekcie