Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak no tell mi jak

jak zapomnieć o nim?

Polecane posty

jak zapomnieć, gdy on ciągle jest. Nie obok, ale bez przerwy myślę o nim. Nie chce mnie, a ja nie mam tyle siły, żeby zapomnieć, wyrzucić go ze swego serca. Jak zapomnieć? Pomóżcie

tyle wiem... niektórym się udaje... Boże, jak to boli... A najgorsze, że mam ciąglle nadzieję.... Stara a głupia

nie mogę... nie mam siły... jestem jak otępiała... Rano jak się obudze pierwasza myśl- on, wieczorem leże i myślę o nim....w pracy to samo przychodze do domu nie chce mi się nic.... Dramat... Pierwszy raz takie coś przeżywam... Okropne

przezywalam to co Ty. totalne przygnebienie, jednym slowem porazka. jednak da sie zaczac zyc normalnie. koniecznie zajmij sie czyms co nie jest zwiazane z tym facetem jesli nie chcesz badz nie mozesz zmienic otoczenia.

Gość furiat
Mówią ,że to miłość. Ja z żoną rozchodziłem się .... nerwy mijały i mogę ją kochać dalej. Cieszę się ,że ONA LEKCEWAŻY MNIE W TEJ KWESTII. Wybacza mi moje, popierdolone chwilówki . Mówią ,że to miłość. Być może Ty Gwiazdeczko, znajdziesz innego, ale wciąż będziesz kochać tego pierwszego... to znaczy trochę bardziej, ale jednak. Jaka rada? Kochaj wciąż, bo to nas uskrzydla i nie daj poznać następnemu, że jest ''drugi''. To nie jest oszustwo, tylko wyjście moje z danej sytuacji. Każda '' dobra'' rada jest o kant tyłka! Przecież każdy inaczej przeżywa różne sytuacje, np; MIŁOŚĆ..................................I ROZSTANIE. Współczuję Tobie Rusałko, nie słuchaj '' dobrych '' rad, tylko idz dumnie za głosem serca tak, aby nie stracić szacunku dla samej siebie. Uważaj!!! To też rada.....

Gość roznie to bywa....
"..trudno uciec, trudno sie przed miloscią schronic, bo jako lotny ptak nie może pieszego dogonić." Ps.Pogratulowac takiej żony.:)

Gość a ja juz przestalam..
....mowi sie wiele..pisze, mysli,że to że tamto ..itp...czas koryguje błedy..niestety nie zawsze pozwala odrobić zaległości..nie da się ..i to boli najbardziej..wtedy rzeczywiście każdą radę o kant.d..!!

Gość furiat
...Pogratulować żonie takiego wspaniałego męża, przecież mógł odejść głupi,a został. Mądrego chłopa ma Ta żona... I same piszecie, że życie nas indywidualnie doświadcza. Przynajmniej będziemy wiedzieli co dzieciom doradzić, które i tak wszystko wiedzą lepiej. Miłość - uczucie piękne, choć głupie. Zaczyna się na słowach, a kończy na... ogromnej tolerancji. OGROMNEJ! Kobiety są wspaniałe, a mężczyzni z Marsa. Żegnam Was drogie niewiasty...Kochajcie nas i wymagajcie rewanżu. Pragniemy się rewanżować.

Gość a ja juz przestalam..
AMEN!:D

Gość dsdddsfdsf
ja juz tez to przeszlam, a zapomnialam dopiero po roku ;) mam nadzieje ze u Ciebie bedzie szybciej