Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomazaniec

dlaczego jest we mnie tyle zła?

Polecane posty

Gość pomazaniec

uchodzę za miła i sympatyczną osobę, a tak naprawdę jest we mnie tyle zła, przyciągam do siebie dobre osoby i zazwyczaj robię im coś złego.

Gość ich problem

Gość zakonnica nie w przebraniu
szatan cie opental serio - musisz przejść egzorcyzmy po pierwsze idź do kościoła, jesli w ogóle zdołasz przekroczyć próg (będzie to jednocześnie test na to jaki rodzaj demonów cie opentał, jesli najgorszy to nawet nie pójdziesz albo mnie zaraz wysmiejesz)

Gość pomazaniec
nic mnie nie opętało, zawsze taka byłam :(

Gość pedagogiczka
błędy wyniesione z domu! błedy wzchowawcye! od kogos sie musiałas tego nauczyć!

Gość pomazaniec
chyba nie, bo u mnie w domu nie było zdrady!!

Gość zmień się

Gość wlasnie ta..
czuje to samo..jestem niby lubiana mam duzo znajomych ale czuje to samo to zlo w srodku..ale wlasnie mysle ze to bledy wyniesione z domu niestetyy..:/

Gość Kot Leonarta
bo zywicie sie SLEM i wasi "znajomi" tez, pamietajcie ze emocje kumuluja sie. Jestescie odwrotnoscia tych wszytkich biednych pokrzywdoznych ktore tutaj pisza. Swoja drogoa to ciekawe, nigdy nie spodziewalem sie ze ktos sie do tego przyzna.

Gość wlasnie ta..
wiem ze to dziwne i ciezko sie przyznac..staram sie byc pomocna i dobra..ale taka zloscilowosc i chamstwo jest nieraz mocniejsze...robie cos specjalnie..cos w sensie zlego..zeby nie bylo dobrze dla kogos..chco to np moja dobra znajomoa? to jest straszne uczucie..:/ mozna sfiskowac..

Gość Kot Leonarta
fakt, takie osoby w koncu fiksuja. Bo slowa prawdy miedzy wami nie ma tylko konwenanse, oszukujecie sie nawzajem, zamiast zyczliwosci jest interes, po co sie tu zalicie ? JAk sobie poscielecie tk sie wyspicie.

slonce,to o czym piszesz to zwykly,naturalny egoizm,to jest wpisane w ewolucje,inaczej czlowiek by do niczego nie doszedl...daj sobie spokoj i sie nie obwiniaj.mielismy kiedys taka babke z prawa,ktora wyglosila teorie,ze nie ma na tym swiecie ludzi ,ktorzy robia cos z dobrej woli.ze nawet matka teresa zmienila swoje zycie nie po to,by pomagac biednym,ale by pojsc do nieba..jan pawel drugi rowniez,tu chodzilo rowniez o jego ego,a nie niesienia wiary i dobra. czasem trzeba byc sprytnym.typu-kolezanka prosi cie o zadanie,a ty mowisz,ze nie zrobilas,bo wiadomo,ze jak babka sprawdzi najpierw jej a potem twoje,to ty dostaniesz slabsza ocene

Gość pomazaniec
robię źle, potem mam wyrzuty sumienia i wynagradzam to innym, a prawda taka, że jak komus pomogę to dostaję za to mega kopniak od losu.

Gość wlasnie ta..
doslownie pomazaniec.. ehhh wyrzuty sa straszne.. zdenerwuje sie na kogos slusznie..potem amm wyrzuty ze zrobilams scene..ehh ja rowniez uwazam ze kazdy ma cos z egoisty..i nikt nic nie robi bez przyczyny..