Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszczanin panicz

Czemu ludzie ze wsi sa tacy dziwni ?

Polecane posty

Gość mieszczanin panicz

Często przejezdzam samochodem przez rozne wsie i jadac tak to KAŻDY stoi przy drodze i patrzy sie jakby samochodu nie widział!!! No jakby drugiego czlowieka w zyciu nie widzial.Patrzą sie tymi wyłupiastymi oczyma jakby im zaraz z oczodolow mialy wypasc.To jest nad wyraz dziwne!!! Czy oni sa psychicznie chorzy ???

Gość dam dam jam
a w jakim wieku są ci ludzie o których mówisz? I uwierz, że tak jak wy wystajecie na osiedlach, klatkach, ławkach- to ludzie na wsiach mają święte prawo stać przy drodze i się gapić. Mnie wkurza jak baby na osiedlu siedzą na ławcę i się gapią jakby człowieka nie widziały. I nie przyszloby mi do głowy zakładać topiku na ten temat :O

zycia chlopacku nie znasz ani ludzi:) ograniczony jestes na to wychodzi:)

Gość bt3bn53yy35
bo jak caly dzien sie nic nie dzieje tooni w kazdym samochodzie upatruja jakiejs rozrywki

Gość nie wiedziales ze ludzie ze
wsi to dziwoloągi, same tam pijaki.To wiochmeny.Tez to zauwazylam jadąc czasem samochodem.

Gość dam dam jam
madusia - śmiem zakwestionować to co piszesz. Na wsi z której pochodzę jakoś nie zauważyłam dziwnego ubierania.

wies wsi nie rowna Madusia co masz na mysli piszac ze dzici sa dziwnie ubierane?:D

Gość dam dam jam
znalezli się znawcy którzy "jeżdżą przez wieś"....

Gość długi romana
deszcz podlał więc w polu rośnie , gapią się z nudów, szukają sobie zajęcia , gapienie nie jest karalne

Gość dupci dam oj łoj
tak jak ktos wczesniej napisal dla nich jest to rozrywka poniewaz na wsi nic sie nie dzieje

Gość studencina
ludzie na wsi się znają , może dlatego patrzą , tylko ciekaw jest to czemu , gdy obeecnie z bloku , pijaczkowie też na mnie patrzą , jakby ludzi nie widzieli...

ludzie na wsi maja inna mentalnosc a w miescie inna w miescie jest duzo ludzi i samochodow, wiec jakby kazdy chcal se spogladac na kazdy samochod jaki przejezdza to nic by nierobil tylko by sie apil i gapil na te \"bzim i bzium\" a na w si jest mniej ludzi i mniej samochodow wiec ludzie sa ciekawi szczegolnie jak to jakis \"obcy\" pojazd wypatruja np do kogo goscie jada itp :)

Gość dam dam jam
Madusia- a to widocznie tylko TWOJA rodzinka jest taka a nie inna :) Ja nigdy nie przypominam sobie, żebym donaszała łachy po rodzicach :) Zawsze miałam wszystko nowe, czyściutkie i pachnące- nie wiem, na jakiej wsi mieszka twoja rodzina :D U mnie jest wszystko normalne

Gość osiedlowe pijaczki
blokersi, ciekawskie sąsiadki, motłoch ,który lata nie wiadomo za czym, albo stoi w korkach godzine,żeby przejechac dwa kilometry. Wiejski koń tylko sie może uśmiac

Madusia skoro tylko ubieraja te dzieci w uzywane ubrania to rzeczywiscie dziwne skoo ich sta na taki samochod

Gość no wiesz autorze
jak widza takie monstrum jak twoje to kazdy ze zdziwienia az galy wytrzeszcza :D

Gość dam dam jam
więc Madusiu bądź odpowiedzialna za swoje słowa i nie pisz " No co Ty, ludzie na wsi to dopiero mają autka tylko dziwnie się ubierają, a już zwłaszcza dzieci" Tylko że twoja rodzina na wsi jest jakaś wycofana :)

Madusia spoko:) dobrze ze nie interesuja Cie tyllo tematy na erotycznym:)

Gość z tego co zauwazylam to
na wsi jest duszo pijaczyn, dostają tacy rente i sa zdolni 500 zł przepic w 2 dni.Sa tez tacy ktorzy pracują za piwo, wino lub papierosy u sasiada.Jezdza glownie starymi golfami po "tuningu" i sie szpanuja jacy to oni nie sa.Zazdroszczą ludziom z miasta wyksztalcenia, wyzszej rangi spolecznej no i wielkiego swiata.A jak po wiesz na takiego WIEŚNIAK to wielce obruszony

z tego com zauwazylam no nie wiem czy tak bardzo zazdroszcza te pijaczk tym wyksztalconym:P b oni nie znaja przewaznie inego swita jak tylko swoja mala lkalna ojczyzne i to im odpowiada a autor cos ucichl czyzby to jakas prowokacja?;)

mialam na mysli "cwaniakow" wstarych golfach,zazdroszcza ludziom ze wsi ze zyja w lepszym swiecie a oni musza swiniami w chlewie sie zajmowac.A pojaki jak pijaki, chlaja od samego rana do nocy i upijają sie do nieprzytomnosci

zazdroszczą ludziom z miasta* :-D

Gość nie pij więcej
- z tego co zauważyłam to

Gość dam dam jam
tak. i oczywiscie pijaki są tylko na wsi, tak jak i cwaniaki w ztuningowanych golfach. Nie powiem, ilu takich jest w miastach :) I jadą na wieś bo myślą że na swoje zajebiste fury wyrwą głupie laski ze wsi :D:D::D:D:D:D

Gość dam dam jam
stuningowanych*

mieszkam na wsi i jest mi z tym dobrze znam wszyskich i nie zgadam ze z tymmi którzy twierdza ze na wsi nie ma co robić to tylko pozorne wrazenie i tak własciwie chociaz nic nie mam do ludzi z miasta to to troche im wspólczuje nie ma to jak młodość na wsi i mało konwencjonalne formy rozrywki (bez skojarzeń)

Gość dam dam jam
ta, zwłaszcza bawienie się "w domek" :D:D:D:D

Gość mieszczanin panicz
gardze wami wiesniaki!!! ciesze sie ze nie urodzilem sie synem rolnika.Codziennie widze jak do mojego miasta chamy musza dojezdzac busami scisniete jak w puszce rybne.slyszalem ze tam w busach tak smierdzi oborą ze szok