Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dfhgjgfhgujyfjdghfh

kto ma THE SIMS 2 ?????????

Polecane posty

Gość MichaelXx
obawiam sie, ze przez gg sie nie da :P za wielkie

Gość A moze chcesz TheSiMs 3

Gość Oburzony obywatel
To co robisz jest złe. Wysyłam emaila do pewnej organizacji broniących praw autorskich. Namierzą ciebie po IP, przyjdzie policja, spisze wszystkie piraty, zarekwiruje komputer i każą zapłacić wielotysięczne wynagrodzenie... ... przykro mi :classic_cool: 🖐️

konfidenty to cwele!!!!!!! niech przyjdą nawet i teraz te psy zapraszam da się przez to nowe gg bo już wysyłałam co innego komuś i tez miało około 2 GB to jak ma ktoś przecież można spróbować

Gość MichaelXx
moge ci dac link do sciagniecia z serwerow jak chcesz, bo przez gg mi sie nie chce

z serwera słabo mi idzie bo mam słabą prędkość neta a przez gg szybciej załóż sobie jakieś gg :D:D:D kiedyś miałam sims 2 ale wtedy miałam startego kompa i mi się cięły a teraz mam nowiuśkiego i będzie ok

Gość MichaelXx
nie, bo 2 to ja mam oryginalne ze sklepu :P nie po to placilem zeby udostepniac. a jak nie chcesz z serwera to idz sobie do sklepu, szybciej bedzie.

Gość MichaelXx
suka, a na dodatek nietolerancyjna :D nie dziwie sie, ze nikt ci nie chce pomoc.

Gość MichaelXx
to nie ja pierwszy zaczalem cie obrazac. zalosne, co z tym dzisiejszym spoleczenstwem - nie dosc, ze chcesz pomoc, to jeszcze cie zmieszaja z blotem. krytyka? doprawdy, to byla tylko odplata. a chamstwo to jest w twoich odpowiedziach, gowniaro.