Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

problem z moja dziewczyna pomocy

Polecane posty

robie wszystko co moge by byla szczesliwa ale widocznie niedocenia tego lub nie potrafi docenic.zawsze widzi we mnie wady.

ale ja nie moge jej tak zostawic nie w tym stanie bede walczyl o to by poszla do psychologa ale wiem ze opewnie zostane wyzwany i nawet nie raz uderzony

Gość bjk
ale nikt tu nie pisze ze stosuje przemoc psychiczna wobec ciebie a jesli ona nie chce sie zmienic to ja rzuc bo bedziesz tylko cieprpiec a sila swoich uzuc ja nie zmienisz

Gość nie chce mi sie juz sprzatac
Bu3o czy mozesz mi odpowiedziec na takie pytania.. - od kiedy twoja dziewczyna sie tak zachowuje - czy kiedy nie jest nerwowa mozna ja przykladac do ran????? - czy zauwazyles eby jej nastroje sie zmienialy ?raz jest agresywna,za chwile spokojna lub placze? jesli tak to jak dlugo trwa okres agresjii zanim przejdzie w inny?

Gość Emka_k
Moim zdaniem jest po prostu rozpieszczona. Dostaje to co chce, bez zadnego wysilku, wiec nic dziwnego, ze brakuje jej szacunku. Mysle, ze tylko kubel zimnej wody moze ja uspokoic. Zwyczajnie w momencie jej ataku powiedz, ze masz juz dosyc jej humorow i wyjdz. Nie odzywaj sie do niej przez dzien i zobacz jej reakcje. Jezeli dalej bedziesz jej pozwalal na takie jazdy to bedzie tylko gorzej i wejdzie Tobie na glowe ( w sumie to chyba juz to zrobila obrazajac Twoich rodzicow- ja nigdy bym na to nie pozwolila sobie!). zycze powodzenia, te "ataki" mozna wyeliminowac, ale musisz byc stanowczy i silny.

Gość ereifb
zalezy tez od dziecinstwa jakiego miala :) Niby ze nie ale przezycia daja popalic :o

tak jesli przejdzie jej furia to przeprasza i do rany przylozyc jest mila itd a potem za pare dni znowu ja wezmie i sie wozi