Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normandy

Czy powinnam byc zla na moja kuzynke? NIe jest moja bliska kuzynka ale..

Polecane posty

Gość Normandy

Mam kuzynke ktora mieszka w Krakowie. Mieszka tam ze swoim mezem, wynajmuje dwa pokoje. Jej brat mlodszy czyli moj kuzyn wynajmuje kawalerke z dziewczyna. Przeprowadzam sie do Krakowa pod koniec lipca.Kuzyn zaproponowal zebym zamieszkala u nich w kawalerce poki nie znajde sobie pokoju. W sumie z kuzynka ta nigdy blisko nie bylam. Ale zadzwonilam do niej bo chcialam o cos spytac odnosnie Krakowa, i mowie jej ze sie przeprowadzam do Krakowa, a ona pyta: a gdzie bedziesz mieszkala poki nie znajdziesz sobie pokoju? To ja mowie ze u jej brata a ona: A on sie zgodzil? Przykro mi sie zrobilo ze takie dziwne pytania zadawala zamiast sama zaproponowac pomoc. Tym bardziej ze ma dwa pokoje i jestem jej rodzina.Wg mnie zadawanie takich pytan jest nie na miejscu. Jak sadzicie? Na prawde dziwnie sie poczulam.

Gość Katalozzkea
Z rodzina wychodzi sie ladnie tylko na zdjeciach.

Gość Normandy
Up

Gość dziwna jestes...
uwazasz, że rodzina oznacza zobowiazania???? Ja też bym nie zaproponowala mieszkania - zwłaszcza dwupokojowego... Także lepiej szybko sie usamodzielnij zamin zaczną uważać Cie za pasożyta...

Gość Klione
A Ty jej kiedyś pomogłaś? zaproponowałaś, że oddasz pół swojego mieszkania, żeby ona mogła sobie pomieszkać? Sama piszesz, że nie byłaś z nia blisko, więc jakim prawem oczekujesz od niej pomocy?

Gość qwewqe
Może ona myślała, że Ty na siłę chcesz się do kuzyna wprowadzić. Trzeba było jej powiedzieć, że kuzyn sam zaproponował i tyle.

Gość Kowal swojego olo
Ja to samo. WG mnie wymaga tego kultura i trzeba miec serce, a pare dni nic nie zbawi.

Gość gość
Może po prostu się spytała tak tylko? Nie przejmuj się! Od razu wielkie halo robisz.

Gość gość
też mi się wydaje ze to nadinterpretacja czyli coś z niczego