Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaaa

weekend w trojmiescie

Polecane posty

Gość zagubionaaaaaa

jak zaplanowac? co warto zobaczyc? gdzie nocowac? poleccie cos bo chce w ostatni weekend czerwca wybrac sie na 4 dni(3 noclegi) z kumpelami i na mojej glowie jest zorganizowanie tego wyjazdu

Gość chcemy jechac 25-28
czerwca. budzet raczej skromny

hmmm,w weekend 3-5.07. wiecej rzeczy sie dzieje: Open'er, zlot żaglowców w gdyni itp. co do noclegów,to nie potrafie pomóc:(

Gość zostenek
Odsyłam na dobrą stronkę http://trojmiejskieinfo.pl/ - nie wiem czy znacie ale znajduje się tam info w zakresie tego co warto jest zobaczyć w Gdańsku. Noclegów Ci nie polecę ponieważ w sieci jest wiele stron, na których możesz je sobie zarezerwować ale to miejsce jest naprawdę dobre. Na stronie możesz poczytać sobie o tym jakie koncerty są w najbliższym czasie planowane oraz o tym gdzie warto jest zjeść.

Gość kkkindza
A może by tak zrobić coś zupełnie odmiennego? niedawno otworzyli Projekt Fan, miejsce gdzie można popisać się zdolnościami manualnymi, a już na pewno świetnie bawić. Byłam, zabawa dla całej rodziny, polecam!

Gość marlena665
Polecam projekt fan http://projektfan.pl/. Najlepiej przyjść większą grupa, bo wtedy już w ogóle świetna zabawa.

Gość klytelia
Słyszałam o tym Projekt Fan i mam zamiar się tam wybrać. fajna opcja spędzenia wolnego czasu.

Gość óska
Ja wykupiłam teraz warsztaty dla dziadków na sobotę w Projekt fan, bardzo dziś im powiem, ja byłam w zeszłym tygodniu z córką żeby zobaczyć jak to wygląda, bardzo się nam podobało.

Gość firaneczkaa
Mi się inicjatywa Projekt Fan jak najbardziej podoba, dzieci powinny rozwijać swoje talenty od małego.

Gość bujkaujka
A mi się ten plan z Projekt Fan podoba. Zawsze jakaś odmiana. Pozdrawiam.

Gość tymmia
Dla mnie Projekt Fan to mfajne miejsce do spędzania czasu z dziećmi, wspólnie można porobić coś fajnego, pośmiać się, pobawić przy tym.

Gość kolopoko
Zgadzam się w zupełności, Projekt Fan to niebanalne miejsce i okazja na spędzenia tak czasu.

Gość altona
Jak chcecie naprawdę atrakcyjnie i co najważniejsze- aktywnie spędzić czas, to warto wyruszyć do http://www.adventurepark.pl W jednym miejscu tyle atrakcji to rzadkość. Park linowy, paintball, quady to to co kocham robić. Dla mnie raj.