Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwudziestolatkaaaaaaaa

Poradzcie mi cos/

Polecane posty

Pytanie do dziewczyn ktore miały problemy tradzikowe do rzeczy wiec ja nie moge sie pozbyc takich białych podskornych krostek na brodzie je mam poza tym nie wyskakuja mi juz czerwone syfy chyba ze przed okresem jakis ale nie wiem co mam juz z NIMI zrobic DZIEWCZYNy macie podobne problemy?? jak temu zaradzic sa jakies preparaty od czego takie cos jest mimo ze wycisne je to na nastepny dzien znowu sa!!!!:( zwłaszcza jak nałoze fluid nawet ten typu "oil-free" :( poradzcie

Gość Juz nie wiem jak zyc
widze ze nikt nawet tu nie zajzy a ja bardzo potrzebuje jakiejs porady, wypowiedzi jelsi ktoras ma podobnie jak ja te krostki rujnuja mi zycie;(

Gość Juz nie wiem jak zyc
ale masz problem dziewczyno;/

Gość dsdddsfdsf
wiesz ja oosbiscie myślę, ze problem lezy w zlym odzywianiu, ale z drugiej strony cięzko dobrze sie odzywiac skoro cale jedzenie jest zepsute, jakies toksyny, GMO i podobno ma byc jeszcze gorzej. moze na poczatek zacznij jesc same warzywa i owoce, pic duzo wody, zadnych slodyczy, uzywek, miesa. i tak przez pare tygodniu, zobacz co sie bedzie dzialo. raz na jakis czas zrob sobie glodowke, czyli caly dzien tylko woda. pozdrawiam

dziekuje slicznie za rade serdeczne pozdro:)))))) wyprobuje na pewno