Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezuuunie wiem juz nic

HELP ME!!

Polecane posty

Gość jezuuunie wiem juz nic

ślub juz za 1,5 miesiąca a ja nie mam nic poza tą suknią....pomóżcie jakie kwiaty, jakie buty jakie dodatki...jestem wysoką szatynką, wyższą niestety od mojego lubego więc obcas odpada...myślałam o jakiś skromnych baletkach...ale z jakich kwiatów bukiet i co z włosami??Upiąć?Rozpuścić?. Sukienka w kolorze ivory http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/245?osCsid=5012c3b9b7c8445f3baf475d490ce6ff

ja bym wlosy upiela. to wysmukla :-) kwiaty bym wziela jakies delikatne. np. roze w kolorze herbacianym z zielonymi wstawkami. i welon mgielka do tej sukienki :-) a buty nno to niewiem:-)

Gość baletki moga pasowac.

Gość czarna koala
hmmm... baletki moga być. osobiście nie lubie bo od całkiem płaskich butów bolą stopy. albo proste włosy podpiete na potylicy (zeby było gdzie wpiąć welon), albo gładki koczek-węzełek na potylicy lub na karku. nie czesz koka do góry bo Cię to "wydłuzy" i zaakcentuje różnice wzrostu. loki i rozpuszczone włosy całkiem nie pasują. dodatki - znów zalezy jaką masz budowę. jeśli masz ładną szyję i rece pokusiłabym się o obróżkę i bransoletkę. jeśli wolisz "pyszniej" to jakąś kolię. kolory - kwiaty - jesteś wysoka, mozesz brac typową "kulkę" jelsi Ci się podobają, ale myślę że "berło" byłoby ładniejsze. ja bym to ograła koroną z warkocza dobieranego, układanego tak jak modelka ma na zdjęciu opaskę i ozdobionego delikatnie perełkami. bez welonu. na szyję perłową obróżkę, bransoletke jesli już to albo tez taką szeroką perłową na nadgarstku, albo wąską srebrną nad łokciem. i pojedynczy dłuuuuuuugi kwiat. mega-róża, albo mega-lilia.

Gość czarna koala
zeżarło mi przy biżuterii miało być że kolory kolii dopasowane do koloru koronki, jeśłi jest Ivory to podejrzewam że koronka bardziej ze złotem, więc biżuteria z akcentami złota.