tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasjerka z tesco 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 A co takiego zakończysz ? Byleby nie umowę o pracę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 hehe :P wszystko zakończę :( mam dość :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieebieskooka 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 jak zamierzasz to zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapuść wąsy 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 zamkniesz tesco? To poczekaj chwilę, bo jeszcze muszę dziś kupić parę rzeczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasjerka z tesco 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Błagam ulituj się ...mam siedmioro dzieci i męża alkoholika :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 od lat mam ten problem, nie wiem, jak to zrobić :( gdybym wiedziała, to bym się tyle nie męczyła ;( nie chcę zostawić bałaganu, potrzebuję pewnego rozwiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach