Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissRiddle

Pobieranie nasienia do badań

Polecane posty

Gość MissRiddle

Czy ktoś wie w jaki sposób w laoratorium pobierane jest od mężczyzny nasienie do badania ? krew to rozumiem wkłuwają igłe i ciągną. A spermę?

Gość szwedzia000000
ja tam pracuje jako wolontariuszka i odciągam sperme ustami :-)

Gość aldek567890
w pokoiku sam oddajesz do kubeczka i zanosisz pielegniarce , a chyba wiesz jak zrobic zeby zapełnic kubeczek :-)

Gość biedni faceci straszne to

Gość aldek567890
wypiłabym taki kubeczek :-)

Gość gdngdz
no i maja na to tylko 15 min, bo kolejka za nimi:D

W USA jest tak, że wybierasz sobie odpowiednią gazetkę lub film, idziesz do specjalnego pomieszczenia, robisz co masz zrobić i oddajesz nasienie w pojemniczku jak na mocz.

Gość przychodzi pielęgniarz
i wali ci konia :classic_cool:

Gość gość
jak jak byłem na pobraniu nasienia, Pani zapytała gdzie mieszkam, jak sie dowiedziala że ponad 60 km od labolatorium, to dała po telefonie do gabinetu pobraniowego żeby się tam mną zajęła pielegniarka, okozało się zę to taka koło 60-tki pulchna i wesoła, , dała mi pojemnik i wepchnęła za parawan, za cholere nie mógł mi stanąć, zapytała co tak długo, podeszła tam do mnie, chwyciła za członka i sciągnęła skórę, a w o***t włozyła palec (w rekawiczce oczywiscie), od razu trysnąłem, nigdy tak szybko nie uciekałem przed kobieta, zmieniłem też przychodnie na wszelki wypadek...

Gość gość
Ten trick z włożeniem palca do odbytu jest powszechnie stosowany. Chodzi o uciśnięcie prostaty i wymuszenie wytrysku. Laska wkłada palec do odbytu, zagina w kierunku penisa i mocno naciska.

Gość gość
Up.

Gość gość
Pulchna i wesoła rozwala ! :) I nici ze szczupłej ślicznej obciągającej :)

Gość gość
macie może jakieś nagrania z tym całym palcem w o d b y c i e ? podnieciłam się :p

Gość gość
wpisz sobie na xvideos .com "prostate massage" :D

Gość gość
ok dzięki :p

Gość gość
mam 54 lata, pracuję jako pielęgniarka w gabinecie zabiegowym od 30 lat, przy pobieraniu krwi, wymazów z pochwy, nasienia itd,od 10 lat jak jest młody przystojny i elegancki facet to osobiscie sie nim zajmuję,owszem mam też pisemka na taką okoliczność ale rzadko ich potrzebuję, facet do pobrania nasienia musi mieć 4-5 dni postu, (oglądanie penisów to moje hobby, zawsze muszę sięnimi pobawić zanim wejdą we mnie - jestem rozwiedziona 2 razy, nie mam dzieci, w ciagu roku miałam nawet 6 partnerów), więc z reguły wystarczy jak mu ściagnę napletek i ucisnę prostatę, z żonatymi raczej nie ma problemu, natomiast prawiczki się bardzo krepują i często nie mają wzwodu ze zdenerwowania, ale takich traktuj***ardzo łagodnie, mówię żeby przyszli troche później jak się upokoją i nie bedzie kolejki innych pacjentów, , kiedys nawet taki 17-latek przyszedł z matką, miał zapalenie jądra, za nic nie osiagał wzwodu, męczyłyśmy się chyba z godzinę ,najpierw poszły w ruch gazetki ale na nic, potem matka sama zaczęła go tam masować i uciskać - też nic, potem ja go chwyciłam za członka i włozyłam palec do odbytu, w końcu doszedł ale było bardzo mało nasienia, potem się przyznał że się sam poprzedniego wieczoru zaspokajał ze4 razy....Musiał przyjść znowu po 4-5 dniach postu, ale juz się nie pojawili... a szkoda, bo bardzo jestem ciekawa czy też przyszedłby z mamunią...

Gość gość
ode mnie osobiscie pobierała pielęgniarka (ja 38), taka bardzo szczupła koło 50-tki i elegancka, zapytała z usmiechem czy pościłem4- 5 dni, zapytała czy chcę jakąś gazetkę, odpowiedziałem że raczej nie , podała mi pojemnik ,kazała pójśc za parawan i opuscić spodnie , mimo postu za nic nie chciał mi stanąc, zapytała czy jakis problem, ja że za bardzo spięty jestem, załozyła rekawiczki, podeszła, chwyciła go z wielką wprawą i sciagnęła skórke, , ucisnęła prostatę druga reką, nawet za bardzo nie stwardniał a juz był wytrysk, czekała do ostatniej kropelki , dała mi klapsa i z usmiechem rzuciła że zdarza się pomagac nawet zonatym a co dopiero prawiczkom, uciekłem z gabinetu jak rakieta...

Gość gość
@Do autorów postów z 31.07.2016 i z 29.08.2016: gdzie dokładnie byliście na pobraniu? ;)

Gość gość
gość 2016.09.16 @Do autorów postów z 31.07.2016 i z 29.08.2016: gdzie dokładnie byliście na pobraniu? xx k*******, ty naprawdę w to wierzysz? LOL, co za debil :D :D

Gość do góóóóóóry
up