Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b77566666666666666

CZY CALOWALISCIE SIE KIEDYŚ Z KIMŚ I CZULISCIE ZE MA NIEŚWIEZY ODDECH ??????

Polecane posty

Gość b77566666666666666

ale szczerze....czy kiedykolwiek wam sie tak zdarzylo ?? jak mnie to by spotkalo to bym stracila ochote na calowanie już na zawsze..serio..

Gość kiciciciciciciciccid
tak raz, takim jajkiem jakims feeee

Gość ale fujj
o kurde ...nawet nie piszcie bo sie zerzygam

Gość mikroczosnek...
ja sie kiedys rano z takim chlopakiem calowalam, przed myciem zebow - do dzis pamietam ten "zapach"

Gość ale fujj
herbaciana ale ty jestes nieobeznana. przeciez wiele ludzi ma piekne i zadbane wyleczone zeby i mimo to im smierdzi bo maja problemy zołądkowe albo migdalki chore albo zatoki..jest wiele powodów a nie wina zebów.

Gość BERFMYCIA
mikroczosnek jak mozna sie calowac rano przed myciem zebów? trzeba byc chorym PRZECIEZ RANO PO SPANIU KAŻDEMU WALI Z GEBY !KAŻDEMU !WIĘC CO SIE DZIWISZ..TOBIE TEZ PEWNO JECHALO JAK TEZ RANO BEZ MYCIA ZEBOW SIE Z NIM CALOWALAS..A FUJ .!

no a w takim razie jak to jest u was rano? :P np.budzicie sie i macie ochote od razu na sex...to przerywacie na chwile, szybko lecicie myc zeby? bo jakby nie patrzec po nocy nie zawsze jest super swiezy oddech mimo ze wieczorem sie myje zeby :P

tzn.wiecie...z tym sexem to mialam na mysli ze jest tez calowanie sie:P zeby nie bylo zaraz ze mysle ze calowanie to sex :p

Gość BERFMYCIA
KOCHANA A TY NIE MYJESZ RANO ZĘBÓW PO SPANIU ? SAMA SOBIE ODPOWIEDZ CZY CZUJESZ ZE MASZ SWIEZY ODDECH? JA BYM NIE ZARYZYKOWALA NIGDY BO RANO KAZDY MA NIESWIEZY ODDECH I TO NAWET NAUKOWCY BADALI.

Gość o ratyeeeee
nie wyobrazam sobie z rana sie calowac po nocy bez umycia zebow wczesniej ..to samobój by byl .. mialam raz kolezanke i kolege którzy razem mieszkali ze mną w akademiku jako para i nie zapomne jak rano sie calowali po nocy i on potem mi sie skarżyl ze jej smierdzialo z geby ..to bylo żenujące..

Gość PASKUDNY TEMAT

Gość PASKUDNY TEMAT
ALE JA TO CZULAM KIEDYŚ:(

Gość kwiat pomidora
Jej :D:D:D:D Wy ludzie chyba jeszcze w domu z rodzicami mieszkacie. I jeszcze nie obudziliście się u boku ukochanego. Jasne że się całujemy. Zawsze gdy śpimy razem całujemy się i przytulamy na powitanie. Nie ma w tym nic dziwnego. A koleś który obcej babie opowiadał że jego dziewczyna ma śmierdzący oddech... sorry ale ten koleś to porażka... totalna!!!!!!

Gość pani stomatolog
Niestety najgorsze w "zapaszku" są zęby z otwartym stanem zapalnym, czyli tzw. duża dziura :( i tu nawet szczotkowanie niewiele pomoże

Gość PASKUDNY TEMAT
BLEEEEEE