Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamencikk

pierścionek z CYRKONIĄ zamiast DIAMNETU - ALE CHOOJNIA

Polecane posty

Gość asdasdasddasdasdas
to ile taki pierscionek z diamencikiem kosztuje? :DP

nie wiem, skąd takie przywiązanie do wyglądu kawałka kruszcu a nie do jego znaczenia gdzie tutaj romantyzm, szczęśliwa intymność i pozwolenie chwili trwać? w certyfikacie? zupełnie nie rozumiem trzpiotek marzących o takim, a nie innym pierścionku i basta szczyt marzeń i ambicji pierścionek z namiastką diamentu najlepiej boski enrique na białym rumaku powinien go dostarczyć, paść na kolana niegodny i błagać o jego przyjęcie Kanta gąski jazda czytać

Gość pare słów do autorki...
i jeszcze jedno czy wy drogie panie gdybyscie zarabiały powiedzmy 1500zł na reke ( to i tak dobrze jak na polskie realia) kupiłybyscie pierscionek za kilka tysiecy z odpowiednio duzym diamentem? Ja mysle ze to i tak był dla niego duzy wydatek.....a poza tym czy w zareczynach naprawde chodzi o to jaki kto pierscionek dostanie? Przeciez zawsze mozesz sobie ta cyrkonie droga autorko wymienic na diament jak juz sama na ten kamien zarobisz..

Gość asdasdasddasdasdas
ile taki pierscionek z małym diamentem?????????????????????

ja osobiście nie chciałabym takiego drogiego pierścionka, ja mogę mieć nawet zwykły ze srebra, dlatego śmieszą mnie co niektóre wypowiedzi :O

Gość do czego to doszło
Wstydzę się czasami jak czytam to o czym piszecie. Nigdy nie przyszło by mi do głowy prosić faceta o pokazanie certyfikatu lub w sklepie wybierać najdroższy ze wszystkich pierścionek...no bo po co ? Żeby pochwalić się koleżankom. Dla mnie jesteście po prostu żałosne. Pewnie ten pierścionek więcej dla was znaczy niż wasz mężczyzna. Jesteście zwykłymi materialistkami...żal...!

Ja piszę, że nie przywiązuję wagi to takich rzeczy. Dla mnie liczą się dobre intencje, miłość a nie jakiś pierścionek.

pierscionki z diamentem z białego złota znajdziesz u kruka za 499zł ale nie wiem czy widzialas go kiedys na zywo tego diamentu w nim nie widac...drugi tez z kolekcji jedyny z troche wiekszym kamieniem 999zł (a tez jest malutki) dla mnie ten który by z tej kolekcji wchodził w gre (gdybym była mezczyzna) to ten za 1.999zł bo jest w miare w miare a to juz jest sporo kasy... http://wkruk.pl/brylanty/jedyny/ nie wiem czy ogladalas kiedys pierscionki w sieci YES tam to ceny sa tragiczne....

Ferbi, bo Ty nigdy nie miałaś marzeń:D nie wiem, jak mogłaś dopuścić do takiej zbrodni jak zaniechanie upatrywania sobie odpowiednio wcześniej pierścionka, sporządzenia wytycznych i nakazu dostarczenia koniecznie takiego nie szanujesz się futra z norek pewnie też nie chcesz, nie masz ambicji jak nic :D :D :D

ferbi- tylko nie mow facetowi o srebrze bo ciezko bedzie znalezc;d nie robia zareczynowych (nawet z cyrkonią) ze srebra wiem bo ja mojemu mowilam ze ja bym chciala srebrny bo na zolte zloto jestem uczulona a białe to nie wiem bo nigdy nic nie mialam...i biedak szukał srebrnego....

a to pierścionki u jubilera dzielą się na jakieś okazje ?:D np, jeden będzie komunijny, tamten na urodziny a jeszcze inny na zaręczyny ?:D szczerze nie spotkałam się z takim podziałem u jubilera ....:P

hehe ok zołza :D jak widać, jestem zwyczajną dziewczyną, która ma w zadzie takie rzeczy jak drogie pierścionki zaręczynowe, kosztowności i nie wymagam za dużo od faceta :( chyba powinni mnie ściąć za to :P:P:P:P

anima nie wiem czy rubin bedzie dobrze wygladał w oprawie białego złota chodzi o kolory...mi sie wydaje ze w zołtym złocie moze wygladac jednak lepiej..

Gość pinkelephant
kochaniutkie autorka wolałaby dostać nawet brzydki pierściuunek, byleby z "breelantem" - nawet wielkości ziarnka gorczycy...jej chodzi o świadomość, że to dajament... Ot kompleksy... Za pierścionek z tym kamieniem - coby go czymś takim nazwać trzeba dać co najmniej 2 kawałki - i jest to b.malutki diamencik..

właśnie też się nad tym zastanawiam. Nie wiem tylko czy to serduszko nie będzie zbyt "odpustowy"

Gość alfabetagama
no tak dla niektorych liczy się symbol jakim jest pierscionek zareczynowy.tak sie sklada,ze na dniach bede sie zareczac.moj chlopak pytal mnie jaki pierscionek bym chciala. z tym ze ja go kocham i nie wazne jaki,dla mnie liczy się krok jaki chcemy zrobic.a jesli chodzi o kase to moglby wydac wiele,b nie narzeka na jej brak. no coz,niektorzy wolą się chwalic diamentem,anizeli uczuciem.

Gość alfabetagama
Anima ciekawy pierscionek:)delikatny.sadze,ze calkiem ladny:)

alfabetagama właśnie spodobało mi się to że jest delikatny nie ordynarny :) ja w przeciwnieństwie do niektórych forumowiczek nie potrzebuję 6cio tysięcznego dowodu miłości :)

Gość pinkelephant
nie przesadzajcie - co w nim takiego ładnego? - chyba wasza grzeczność - może to i rubin, ale jaki brzydki - nieociosane szkiełko... jaka kasa taka klasa..

Gość pinkelephant
dobre określenie anima - odpustowy!

Gość karoolku głupoolku
jakbyś nie był taki ograniczony to bys wiedział, że kobiet jest owszem więcej, ale globalnie. Natomiast jeżeli chodzi o poszczególne grupy wiekowe, to wcale nie wygląda to tak różowo dla facetów. Statystycznie na 6 dziewczynek rodzi się 7 chłopców. To bardzo duża dysproporcja. W wieku rozrodczym, do 40 lat, jest ZNACZNIE więcej mężczyzn niż kobiet. Dopiero po 40 mężczyźni zaczynają umierać i przewagę ilości kobiet nad ilością mężczyzn robią wdowy po 50- ce. Jeśli jeszcze wziąć pod uwagę, że mnóstwo młodych kobiet woli podstarzałych ale ustawionych facetów, to sytuacja przeciętnego młodego mężczyzny na rynku matrymonialnym jest nie do pozazdroszczenia. Zwłaszcza, że i wymagania jakościowe kobiet rosną, bo statystyczna Polka jest lepiej wykształcona od statystycznego Polaka. I niestety dla mężczyzn, jest znacznie więcej starych kawalerów niż starych panien. No i nie zapominajmy o emigracji. Polskie kobiety łatwiej znajdują partnerów wśród cudzoziemnców niż polscy mężczyźni. Ciekawe czemu? Jedyne co was jeszcze ratuje to wychowanie i pranie mózgów jakim wciąż poddaje się u nas dziewczynki, którym się od urodzenia wmawia na różne sposoby, że są gorsze od mężczyzn. I to widać na każdym kroku.

Gość mnie ten rubin się też
nie podoba takie odpustowo-kiczowate serducho

Gość karoolek.............
R ózowo to nic w tym kraju nie wyglada szczegulnie dla maruderów i nieudaczników , a ja o tej grupie ludzi nie pisze wcale ! Facet z klasa i kasą zawsze ma wybór bo zawsze sie kreca obok niego conajmniej 3 jak nie 10 kobiet i o tym pisalem , ale ciazko pomyslec - wiem wiem lepiej jakies statystyki przytaczac ....

Gość katraja
Karolku, ale mysle ze faceci z klasa szukaja rowniez kobiet z klasa, wiec to, ze statystycznie wokol faceta z kasa i klasa bedzie sie krecic kilka pan bez powyzszych walorow - co to zmieni? A kobiety z klasa nie kreca soe wokol facetow :P