Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula***

jestem kobieta kochajaca za bardzo

Polecane posty

Gość czarnula***

właśnie zupelnie przypadkiem treafilam na ciekawy artykuł o temacie jak powyżej i zdałam sobie sprawe ze problem mne dotyczy i to w duzym stopniu to znaczy moj partner stał sie dla mnie nałogiem...co robić?

Gość czarnula***
i wiesz z tym leczeniem to nie takie proste podobno zauwazenie problemu to pierwszy krok ale ja wciaz usprawiedliwiam siebie albo mojego"partnera"

Gość czarnula***
i?jak sobie z tym poradziłas?

Gość czarnula***
narawde az tak?czy miałaś też tak że wmawiałas sobie wrecz że może Ci sie tylko wydaje i Cie to niby nie dotyczy??????

Gość ehhh..........
niestety mam to samo...wykonczyl mnie psychicznie,na koniec zdradzil,a ja nadal dopatruje sie swojej winy i tesknie...zostawil mnie gdy mialam juz przez niego depresje,wbil noz w plecy..i jeszcze mial czelnosc napisac mi"zyj i pozwol zyc..". A ja placze juz 2 tydzien,prawie nie jem...i mysle ze wrocilabym gdyby poprosil...

no dobra czarnula, ale artykul mowi o uzaleznieniu od mezczyzny ktory Cie wykancza, raczej o zwiazakch toksycznych niz o normlanych zachowaniach wsrod par. wiec czy Ty sie martwisz ogolnie ze za bardzo jestes uzalezniona od swojego mezczyzny, czy tez ze wiesz ze to nie to, ze zwiazek nie jest dobry dla was obojga, a ciagniesz go z powodow wymienionych w artykule? bo to sa chyba dwie rozne sprawy .... ps. ja bym sie nie zadreczala, no chyba ze opisane syndormy przybieraja u Ciebie jakies skrajne formy. chyba wiekszosc z nas jednak znajdzie choc czastke tego co zostalo opisane w artykule w niektorych swoich zachowaniach czy zachowaniach partnera ...

teraz to będzie tylko gorzej :o :o zobaczmy na stany tam sie pier.dola jak króliczki :o :o zdrada jest bardzo powszechna a co jest z dzisiejsza młodzieżą?

Gość Nikola2888
Bardzo dziekuje Ci za ten artykul.Ja jestem na milion procent pewna ze jestem taka kobieta-kochajaca za bardzo.I niestety nie wierze ze cokolwiek mogloby mi pomoc, terapia...czlowiek...ksiazki.Jetsem przerazona swoja sytuacja, mysle ze nie starczy mi wkrotce sil...

Gość uuuuuuuuuppppppppppppp
podnoszę