Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o byłych

Polecane posty

Gość griszka
1.onanizował się 2.robił to nawet przy mnie 3.zawsze bał się seksu 4.mówił,że gdybym zaszła w ciążę,to wyemigrowałby gdzieś z dala ode mnie 5.ma teraz córkę i żonę 6.miał krzywe zęby 7.szalałam za nim 8.poznaliśmy się na dyskotece 9.miał fajny motor i często nim jeździliśmy 10.wolał spotkani z kumplami i hektolitry piwa

Gość griszka
poprzedni 1.był wojskowym 2.był kilka lat starszy ode mnie 3.mój pierwszy kontakt z penisem(był duży i się przestraszyłam ;)) 4.widywaliśmy się rzadko 5.nosił glany 6.był szalenie inteligentny 7.nie zależało mi 8.chodziliśmy na koncerty 9.lubił folk 10.chciał,żebym się nauczyła gotować

Gość griszka
No właśnie piję żywca,ale tego wojskowego trochę żal.... ;)

Gość ertwrwrer
1. Miał fantastyczne poczucie humoru, jak żaden inny 2. Był uzależniony od matki 3. Strasznie skąpy 4. Miał wielkiego penisa, którego uwielbiałam 5. Czasami płakał i nie mówił dlaczego 6. Pedant, nie pozwalał mi dotykać niektórych swoich rzeczy 7. Miał nieciekawy głos 8. Czyścioch, kąpał się dłużej niż ja i zawsze b. dokladnie 9. Mial super tyłek 10. Strasznie zamknięty w sobie, nigdy nie mówił mi czy coś do mnie czuje, mimo że byliśmy rok

Gość griszka
Wojskowym jest teraz ,ale nie ma konta na NK,nie mogę go podglądać.Gdy byliśmy razem studiował we Wrocku.

Gość marttttttaaaa
1. Alkoholik 2. Zdradzał mnie z byłą żoną o czym wtedy nie wiedzialam (my nie byliśmy małżeństwem) 3. Bardzo inteligentny i miał "gadane", potrafiłby uwieść każdą kobietę 4. Miał bardzo dużo kobiet 5. Wytatuował sobie moje imię na ramieniu 6. Miał psa o którego zupelnie nie dbał 7. Robił mi bardzo drogie prezenty 8. Miał strasznie "kurewskie" oczy, czasami jak na mnie spojrzał to miałam skurcz żołądka 9. Miał super mamę 10. Mimo że miałam potem jeszcze jednego chlopaka, a teraz mam męża, to tamten dawał mi najlepsze orgazmy w moim życiu. W łóżku był niesamowity.

Gość dziewuszka madlen
1 przez jakis czas cpal(musiałam walczyc zeby przeststasł) 2siedział w wiezieniu 3 jak cpal to nie dbał o siebie 4 duzy penis--dla mnie ból 5spóźniał sie na każde spotkanie 6 wpatrzony we mnie jak w obrazek 7 po 8 latach dalej we mnie zakochany 8 agresywny,bił wszystkich co mu zaleźli za skóre 9 miał wielki nochal... 10 nooooami wyżej srał ziż dupe miał ..ale w sumie nieźle ustawiony w jakieś dolnośląskiej mafii :O:D:P

Gość ds......82
1. Strasznie wydajny w łóżku, kiedyś była taka noc że zrobiliśmy to 7 razy. Nigdy żaden chłopak wczesniej ani później nie potrafił kochać się tak często. 2. A mimo to... udawałam z nim orgazmy 3. Regulował sobie brwi, bo miał zarośnięte 4. Ukradł dla mnie perfumy ze sklepu 5. Był skłonny do bijatyk z innymi facetami, ciągle się lał 6. Ale wobec mnie był zawsze łagodny jak baranek 7. Uwielbiał moją Specjalną Jajecznicę 8. Miał wyjątkowo pięknie zbudowane ciało 9. Fantastycznie całował 10. Wiecznie bezrobotny

Gość djyjyrj
1.Byl bajkopisarzem-strasznie zmyślał 2.Był obsesyjnie zazdrosny-sprawdzał mi smsy,e-maile itd 3.Śledzil mnie 4.Wyzywał mnie 5.Stwierdził że muszę schudnać a jak nie to ze mna zerwie-mam normalna figure 169 waze 60 6.Po 4 latach związku dowiedziałam się od mojej mamy,że cały czas żalił się jej na mnie 7.Czasami oglądał u mnie 2-3godziny gwiezdne wrota-bo miałam HBO 8.Grał w głupie gierki typu OGAME i włączał sobie przypomnienie w komórce żeby sobie np.kopalnie zbudować ,wychodził do domu i po chwili wracał 9.Seks był super-tylko dlatego z nim tak dlugo byłam 10.Ja byłam molestowana w dzieciństwie a okazało się że o jest synem...pedofila

Gość romek i atomek
1. Miała nadwagę 2. Wszystko opowiadała swojej matce 3. Genialnie robiła loda, jak żadna 4. Miała bardzo jasną karnację 5. Była ponadprzeciętnie inteligentna 6. Miała kapitalne włosy, długie, gęste, lśniące i zawsze pachniały 7. Stroiła fochy i robiła awantury o byle co 8. Przez nią poklocilem się z najlepszym kumplem 9. Bałaganiara 10. Kochała zwierzęta

Gość djyjyrj
oprócz tej nadwagi i opowiadania matce to wszystko pasuje do mnie :P

Gość a teraz jaaaaa
1. Wierzył w UFO i się ich bał 2. Sypiał z pistoletem pod poduszką 3. Był wojskowym 4. Miał super ciało 5. Wyglądał strasznie podniecająco w mundurze, czasami bzykaliśmy się gdy wracał z pracy i nie zdejmował munduru tylko rozpinał rozporek... ajjjjj.....nawet teraz mnie to podnieciło jak sobie przypomnialam 6. Po roku bycia razem powiedział że mnie nie kocha, tylko pożąda 7. Płakał przeze mnie kilka razy 8. Uwielbialam jego perfumy 9. Nie chciał mieć dzieci 10. Miał śmieszne nazwisko

Gość buntowniczyy
1. żeby dojść do orgazmu potrzebowała ok. 45 minut pobudzania 2. zdradziła mnie 3. była lekko przy kości 4. miała śliczną cipkę, dosłownie jak z jpg 5. miała dziwnych rodziców 6. piła rozpuszczalną kawę którą zalewała odrobiną wody, a resztę mlekiem 7. lubiła głupie babskie gazety 8. miała obsesję na punkcie porządku w swoim komputerze 9. paliła papierosy 10. kochałem ją jak wariat i długo nie mogłem dojść do siebie po rozstaniu........

Gość alciaaaaaaaaaaaa.............
1. siedział w więzieniu 2. miał przygody seksualne z facetami 3. miał ponad 50 partnerów seksualnych 4. 2-krotny rozwodnik w młodym wieku 5. miał mega chore fantazje seksualne, przy których dzieci i zwierzęta to pestka 6. dawał sobie w żyłę 7. upijał się prawie do nieprzytomności i w takim stanie jeździł samochodem, bo lubił 8. miał 6 dzieci z 4 różnych związków 9. na jednej imprezie całował się z moim kuzynem 10. mył się raz w tygodniu i rzadko zmieniał bielizne

1. Palił nałogowo 2. Miał zakola i 27 lat 3. Ojciec poniżał go przy mnie a ten nawet nie potrafił się obronić 4. mamisynek 5. Nie uznawał gry wstępnej :O:O:O 6. Beznadziejnie całował 7. Zostawił mnie jak tylko dałam mu pierwsze sygnały, że to ja chcę go rzucić :D 8. Był strasznym sknerą 9. Upominał się nawet gdy byłam mu winna 50 groszy:O 10. Zrobił swojej ex dziecko do którego się nie przyznawał

1.Stworzył związek z prostytutką ;/ 2.Ma śmieszne stopy. gdybyśmy się nie pokłócili bylibyśmy najlepszymi przyjaciółmi pod słońcem. 3.Całował się z moja najlepszą przyjaciółką. 4.Pomimo wszystko uważam go za dobrego człowieka. 5.Lubi zwierzęta. 6.Potrafi płakać na filmach. 7.Nie umie tańczyć. 8.Uwielbiał jak gotuję. 9.Nie umiał mnie kłamać-robił się czerwony na twarzy jak próbował:P 10.generalnie nie pił alkoholu,ale jak juz wypił to ginął na 3 dni:/

Gość
1. Był maminsynkiem - nie potrafił niczego zrobić sam, nawet śniadanie szykowała mu mama. 2. Był leniwy, z racji wykształcenia nie parał się żadną pracą fizyczną. 3. Nie miał prawka, musiałam go wozić. Bał się jeździź autem. 4. Miał znamię na oku. 5. Był niewiele wyższy ode mnie i miał "brzuszek". 6. Tuczył mnie, chciał żebym przytyła dla niego. 7. Myślał o dzieciach i o tym jak urodzę skoro jestem za chuda. 8. Był niewyrozumiały. 9. Mówił po norwesku. 10. W dzień, kiedy z nim zerwałam, stracił również pracę. Generalnie dobrze Go wspominam (najlepiej z byłych) ale nie mogłabym z nim być. Brak chemii. Niezgodność charakterów. To nie to.

a ja o byłej... 1. Była uzależniona od rodziców 2. Wszystko zależało od jej matki 3. Często nie miała własnego zdania 4. Tak jej zależało na tym, żeby nic się nie zepsuło więc nawet jak ją wkurzałem to mi o tym nie mówiła 5. Była nudna jak flaki z olejem 6. Po 2 piwach była już pijana i chciała się kochać w miejscach publicznych 7. Była jedyna w swoim rodzaju... a jednak nudna jak flaki z olejem 8. Wszędzie miała swoich szpiegów 9. Miała piękną, naturalną ciemną karnację 10. Miała super tyłek

1. spac, spac - glowne zajecie 2. niezdecydowany 3. pedantyczny 4. \"zakochany\" w swoim koledze 5. niezadowolony ze swojego zycia 6. seks najlepiej raz na tydzien :( 7. okazalo sie, ze oszust 8. bal sie powiedziec, ze miedzy nami koniec 9. kiepski w seksie, bardzo kiepski 10. lysy

Gość martaagata
a dlaczego tylko 10 hehe?;p 1.seks z nim - maksymalnie 10 minut 2. niby wielki cwaniak,kozak...uwielbiał bójki z innymi facetami, ciągle się lał.raz nawet pobił swoją byłą, która próbowała rozbić nasz związek.pier......bokser!!!!! który uważał że łapami rozwiąże wszystkie sprawy 3.miał skłonność do alkoholu 4.średnio inteligenty,rozmowy z nim to o byle czym 5.zerwaliśmy na gg i przez smsy buhahaha 6.po rozstaniu dosyć szybko związał sie z głupią 16-nastoletnią blondynką 7.zapatrzony w kolegow jak w obrazek,zawsze mi tam u nich gejostwem zajeżdżało... 8.mimo iż nie miałam dowodów uważam że kłamał,kręcił oszukiwał mnie na każdym kroku i naprawde umiał to robić.kłamca jakich mało i taki bajkopisarz 9.lubił stać pod sklepem i pod klatkami :/ mimo że ma juz 25 lat 10.nie utrzymuję z nimi kontaktu, bo i po co? jedyn słowem w tych 10 punktach? : FRAJER ;d

Gość wstyd sie przyznac ale co tam
1. skapiradlo nie z tej ziemi, zalowal na urodzinowe prezenty dla mnie (dla jasnosci - mial kilkakrotnie wiecej pieniedzy ode mnie, a na urodziny/swieta ja dostawalam jakas popierdulke z Yves Rocher, ktora dostala jego mamusia z okazji zakupu kosmetykow, a on czesto otrzymywal prezent o wartosci polowy mojego stypendium) 2. mowil wszystko swojej matce, nawet, jezeli prosilam go o zachowanie dyskrecji w niektorych sprawach 3. ogolnie to czasem napieprzal na swoja matke, ale bal sie jej jak ognia, i jeszcze mnie strofowal, zebym bron Boze nie powiedziala czegos, czym moglabym urazic mamusie. mamusi z kolei pozwalal na bezpardonowe szydzenie ze mnie i mojej rodziny 4. deprecjonowal bez przerwy moje zainteresowania i kierunek moich ukochanych studiow, wywyzszajac sie i podkreslajac, ze on po politechnice bedzie zarabial miliardy (niech sie nimi udlawi) i tylko techniczne studia maja przyszlosc 5. straszny balaganiarz, jak mamusia nie zrobila mu wlotu na chate i nie posprzatala (albo sam nie posprzatal przed inspekcja), wszystko sie kleilo, a pod piekarnikiem zalozyl hodowle plesni na starym chlebie 6. niezdecydowany histeryk, straszyl mnie zerwaniem, bo myslal, ze bede go blagac, zeby tego nie robil 7. mial ogromne problemy z komunikacja interpersonalna, nie potrafil wprost nigdy powiedziec, o co mu chodzi, rzucal jakimis pourywanymi polslowkami i zloscil sie, ze go nie rozumiem, on chyba mial jakas delikatna postac autyzmu 8. nieproszony, na chama wyglaszal swoje 'pseudo madre" rady na kazdy temat (a zwlaszcza na takie, o ktorych nie mial zielonego pojecia), a potem dostawal piany na ryju, kiedy olewalam go i robilam po swojemu 9. kiedy pomogl mi w czyms, wypominal to jeszcze dlugi czas, za kazdym razem domagajac sie podziekowan 10. ogolnie w/w punkty nastepowaly w roznym czasie i natezeniu, w pewnym momencie miarka sie przebrala i stracilam do niego szacunek i wszelkie pozytywne uczucia, po czym jeszcze przez jakis czas nie docieralo do niego, ze nie chce sie z nim kontaktowac, ale chyba juz mam spokoj :)

Gość ciotka_jokera
1. w dupę jebany leń i wieczny nieudacznik (ciagle tracił pracę) 2. komputer - dla niego najważniejszy sprzet na świecie 3. egoista do potęgi (!!!!!!!) 4. FATALNY w łóżku - nie lubił seksu (ja jestem temperamentna jak cholera!!) 5. byl rudy i mial fajny tyłek (po nim mam hopla na punkcie rudzielcow z karmelowymi oczami) 6. mial kręcone włosy, sensownego irokeza i fajny tatuaż na łopacie 7. wieczny dzieciak, który ciągle opowiadał jakby to np. zostal pilotem (kochalam to wspierałam) 8. nie umiał okazywać uczuć przez tel (wyjechal za granicę do pracy, więc umiejętność konieczna) 9. wpierdałał niezdrowe rzeczy i w ciągu roku przytył 10 kg 10. miał zaniedbane pięty - fuuuuuuuuuuj - dlatego spal w skarpetkach - ogolnie nie bardzo przejmowal się higiena i miał popsute zęby niech się goni :)

Gość dojrzała czereśnia
1. poznalismy sie przez net 2. nosił aparat na zębach, teraz ja noszę:P 3. ładnie wyglądał w odcieniach niebieskiego 4. nie udalo nam się, bo wciąż myślał o byłej 5. słuchał disco-polo 6. jego pocałunki były beznadziejne 7. sprawiał wrażenie zawieszonego w czasoprzestrzeni 8. nie miał drygu do męskich robotek 9. ma 28 lat i mieszka z rodzicami 10. chyba jest gejem

Gość eveline7929
zlamie topik i napisze o swoim obecnym hahhaha 1. Jest strasznie kurewsko zazdrosny 2. bosko całuje 3. sex z nim to mega odjazd 4. dziala na mnie jak narkotyk 5. pracuje dla mafii a ja jestem kobieta faceta z mafii wiec mam przejebane 6. pali jak smok 7. ma okropne zeby 8. za to boski tylek i cala reszte 9. cale jego zycie to dla mnie tajemnica 10. irytuje mnie tym ze wylacza tel ale i tak go kocham

Gość Czarna199
1.miodowe oczy zajebiste. 2.Czarne włosy na**bane żelem wiecznie;/ 3.Fajna postura. 4.Kręci dupą. 5.Zawsze szkoda mu było na mnie kasy;/ 6.Strasznie niewyżyty seksualnie. 7.Chodził 3 dni w tej samej koszulce;/ 8.Opalony jak murzyn wiecznie. 9.Ma po**baną siostrę. 10.Udaje że mnie teraz nie zna. Ehhh ,ale jestem szczęśliwa że jestem od tego osobnika uwolniona!!!