Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o by艂ych

Polecane posty

Go艣膰 kaaaasik
10 to stanowczo za ma艂o... Mog艂abym pisa膰 bez ko艅ca, tak bez ko艅ca... 1. O艣wiadczy艂 si臋 dw贸m dziewczynom, jak wszystko wysz艂o na jaw pisa艂 to samo jednej i drugiej, 偶e obydwie nas kocha i bez nas dw贸ch 偶y膰 nie mo偶e :D Oczywi艣cie go zostawi艂am, druga nie 2. Na ich 艣lubie by艂o 5 os贸b 艂膮cznie ze 艣wiadkami- to 艣wiadczy ile ma znajomych. Nawet rodzice jego chrze艣niaczki nie wiedzieli, 偶e si臋 偶eni 3. Bokser.. taki kolo, 偶e hej. My艣la艂, 偶e 艂apy za艂atwi膮 wszystko. Pobi艂 wszystkich swoich kumpli, nawet swojego przyjaciela, kt贸ry wydawa艂o si臋, 偶e go wali w d**e 4. Gdy chcia艂am go zostawi膰 grozi艂 samob贸jstwem 5. Przez niego sama wraca艂am w nocy do domu ok. 6 km pieszo 6. Zmienia艂 auta jak r臋kawiczki i traktowa艂 je jak dzieci. Kiedy艣 przez przypadek wyla艂am krople piwa w jego aucie, to w zamian otrzyma艂am ca艂e na bluzke i s艂owo "wyp....aj" 7. Uwa偶a艂 si臋 za p臋pek 艣wiata, jaki to ach, och, ech, i OCH m贸g艂 a偶 5 minut i na dodatek raz spu艣ci艂 si臋 na moj膮 sp贸dnice 8. Sk艂onno艣膰 do alkoholu, dzie艅 bez piwa dniem straconym 9. Na utrzymaniu mamusi i tatusia,kt贸ry przesy艂am pieni膮偶ki z USA, co dosta艂 prace po miesi膮cu mu si臋 nudzi艂a 10. Egoista, prostak, ham, dno i 100 metr贸w mu艂u!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jowiteczka -
No ja chyba nie dostrzeglam tych wad... ;-) 1) kochaj膮cy 2) 艂aczy nas wielkie uczucie i namietnosc 3) wielkie po艣wi臋cenia 4) za kazdym razem po pracy zmienil skarpetki i sie kapie jak przyjezdzal do mnie :-) (bardzo istotne w brew pozorom hihi) 5)ma sexy dupke ;-) 6)moge na nim polegac w kazdej sytuacji 7)sex z nim to poezja 8)przed zasnieciem do mnie dzwoni i mowi jak bardzo mnie kocha 9)robi niespodzianki-lubi mnie zaskakiwac 10)daje mi szczescie Jedyna wada... jak sie juz polozy to zaraz zasypia heheh ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jowiteczka -
zapomnialam dodac ze to juz 3 rok razem, a podobno po 3 latach uczucie ginie... hmmm dziwne ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 urocza i atrakcyjna...
Dziwie sie ze wypiujecie takie rzeczy o swoich bylych skoro z nimi bylyscie troche czasu... widzialy ga艂y co bra艂y... ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorbent
1. wiecznie chcialaby chodzic na spacery itp nie zwazajac na to ze wrocilem zj...any z pracy. 2. nie potrafila zrozumiec ze nie moge w tym momecie odebrac telefonu bo jestem zajety. 3. skoro odwiozlem po drodze kolezanke z pracy to napewno sie bzykalismy i 100 % ja zdradzam 4. kiedy poszlismy na wesel impreze itp to jezeli rozmawialem z kims dluzej niz 10 min juz strzelala focha. 5. miala specyficzny zapach z cipki, ponad rok namawialem na wizyte u ginekologa jak sie pozniej okazalo miala nadzerke. 6. nie tolerowala moich znajomych wszyscy byli debilami ale jej kolezanki to powinny poradniki pisac :/ 7. nie potrafila gotowac (sam potrafie ale fajnie by bylo wrocic z pracy i zjesc obiad a nie czekac nastepna godzine zanim zdarze cos zrobic) 8. mamusia byla najwazniejsza i choc by ska艂y sra艂y ona wie wszystko najlepiej. 9. utrzymywala kontakt ze swoimi bylymi zwlasza z jednym do ktorego ciagle miala slabosc ( czy mnie zdradzala nie wiem dowodow nie mam ale wszystko uklada sie w logiczna ca艂o艣膰) 10. uwazala ze za malo zarabiam i powinienem zmnienic prace ( choc uwielbiam to co robie i nie zamierzam) W sumie dobrze ze sie rozstalismy, teraz jestem z kim innym i jest zajeeee....ie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makulka
a to prawdy o moim jeszcze bylym ale juz niedlugo eks: 1:) Uwielbia swoja rodzine sluchac sie ich jaK bOGA( JEGO SIOSTRA ZAWSZE WAZNIEJSZA ODE MNIE) 2 Jest policjantem 3. POtrafio podniesc na mnie reke i wyzywac: 4. Wszystko co mowi jest najwazniejsze i trzeba sie go sluchac 5. Ma swoje teorie na wszystko. 6. Gdyby net przestal istniec on umiera. 7. Sex z nim jest beznadziejny 8. Nie potrafi sie calowac;( 9. Nie okazxuje uczuc:(. 10. Uwielbia swoich kolegow i pojezdza na moich rodzicow:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliana anna
1. mia艂 d艂ugi 2. zdefraudowa艂 pieni膮dze wyp艂acone przez zus na pogrzeb wl艂asnego ojca i rodzina musia艂a robic 艣ciep臋 3. nie my艂 sie po kilka dni 4. nie goli艂 sie, bo nie znosi艂 rutyny 5.podprowadza艂 mi pieni膮dze z portfela, sadz膮c , ze si臋 nie zorientuje 6. nigdy nie mia艂 na czynsz 7 nigdy nie mia艂 na jedzenie 8. by艂 ca艂kowicie na moim utrzymaniu 9. zastawi艂 sw贸j sprz臋t foto w lombardzie jak potrzebowa艂 kasy i pochwali艂 sie co jeszcze ma do zastawienia 10. przysz艂y oprychy z lombardu i okradli doszczetnie mieszkanie z wszytskich rzeczy, kt贸rych si臋 dorabia艂am, miedzy innymi komputer z dokumentacjami moich klient贸w - moje narz臋dzie pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliana anna
drugi 1.depilowa艂 艂ydki 2. depilowa艂 jajka 3. wygala艂 sobie br贸dko-cipki z wielk膮 precyzj膮 4. codziennie czynno艣ci piel臋gnacyjne zajmowa艂y mu 2 h 5. ca艂膮 kase wydawal na ciuchy 6. mieszka艂 w swoim dzieci臋cym pokoiku 艣pi膮c w p贸艂kotapczanie u mamusi pomimo ze by艂 starym koniem ju偶 7. oczekiwa艂 drogich prezent贸w 8. Nie akceptowa艂 faktu, 偶e jestem kobiet膮 9. by艂 najwiekszym tch贸rzem jakiego w 偶yciu spotka艂am 10. finalnie si臋 okaza艂o, 偶e jest gejem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliana anna
trzeci: 1. kocha艂 偶re膰 2. k艂ama艂 bez mrugni臋cia okiem 3. kocha艂 chla膰 4. podawa艂 si臋 za robiacego karier臋 prawnika 5. niestety w miedzyczasie dosta艂 wyrok za wsp贸艂udzia艂 w kradzie偶y i 8 lat w zawiasach, w tym utraci艂 prawo wykonywania zawodu 6. chowa艂 sie za plecami swojej mamusi , kt贸ra zy艂a w b艂ogiej nie艣wiadomo艣ci jak wielkim durniem jest jej jedynaczek 7. zadawa艂 si臋 z prostakami bez wykszta艂cenia, dzieki czemu czu艂 si臋 gwiazd膮 8. by czu膰 si臋 lepszym cz艂owiekiem wspiera艂 lokalnych k艂usownik贸w 9. mia艂 uk艂ad ze z艂odziejami i sprzedawa艂 lewe paliwo 10. by艂 cz艂owiekiem pozbawionym kr臋gos艂upa moralnego i charakteru

Udost臋pnij ten post

1.byl bardzo inteligentny /za bardzo jak dla mnie/ 2.interesowal sie.....wszystkim 3.czytal wszystko, z braku laku mogly byc instrukcje 4.spal 1-4 godz./doba z powodu nerwicy 5.mieszkal z kotem 6.mial 2 zony ktore go wykorzystywaly 7.umial rozmawiac z ludzmi tymi na wysokim stolku i obszczymurkami 8.byl przystojny 9.ciagle go kocham ale bylam dla niego epizodem 10.on zyje, ale nie dla mnie tylko obok mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 celinenl
wszystkie jestescie takie glupie skoro mialyscie beznadziejnych facetow to znaczy, ze same jestescie ch..a wartymi debilkami hehe a teraz zalozyly kolo zalosnych cip, ktore sie pocieszaja w swoim kretynizmie po to, zeby inne wmawialy wam, ze to facet jest do kitu a wy ok, zalosne mendy buehuehuehue http://tnij.org/dobry_milf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yooo
R: 1.alkoholik 2.wiecznie nie mia艂 pieni臋dzy 3.okaza艂 si臋 m臋sko dziwk膮 4.zarazi艂 mi nie wiadomo czym 5.jedyne co umia艂 robi膰 to dzieci 6.pedant 7.seksoholik 8.prymityw 9.manipulant 10.k艂amca B: 1.na艂ogowy palacz 2.zdolno艣ci seksualne zerowe(du偶o gada艂 ma艂o robi艂) 3.le艅 4.egoista 5.艣wi臋tojebliwy 6.rodzina by艂a dla niego wa偶niejsza ode mnie 7.kocha艂 sw贸j samoch贸d 8.mia艂 brzuch jakby by艂 w ci膮偶y 9.nami臋tnie puszcza艂 b膮ki 10.jaki艣 taki niedelikatny by艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pfffffffff
By艂 jeden by艂y:) 1) mia艂 dziwne tiki jak spa艂- takie skurcze jakby, czego si臋 ba艂am 2) i do艂ek w brodzie mia艂 3) by艂 inteligentny 4) ba艂 si臋 chodzi膰 do dentysty- ale pro艣b膮 i gro藕b膮 to si臋 zmieni艂o 5) zostawia艂 brudne 艂y偶eczki na parapecie 6) mia艂 beznadziejn膮 i niskop艂atn膮 prac臋- wi臋c ci膮gle zapo偶ycza艂 si臋 u rodzic贸w 7) by艂 strasznym bajerantem 8) nie obcina艂 paznokci u st贸p!!! 9) w sumie poza ma艂ymi wadami by艂 prawie idealny, ale... 10) .... na koniec okaza艂 si臋 frajerem i zdradzi艂 i zostawi艂 dla innej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yooo
celinenl - WYPIERDALAJ CWELU! dobranoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idioci
w polsce nie ma juz mafi zywo zakonczy艂 sie z koncem roku 1999

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja byla eks
1. jej mama byla swieta i co powiedziala bylo najwazniejsze 2. za malo zarabialem 3. nie rozumialem jej zwlaszcza jak ona chciala sie spotykac z bylymi niby po kolezensku ale mi to smierdzialo promocja. 4. zadna praca nie jest super oprocz jej [doradca bankowy), nawet ja zamiatajac ulice (z dyspergentu lub wycinajac nieboszczykow jako strazak przegrywalem zycie, przeciez to tylko wyjecie trupa co to dla Ciebie a ja mialam taki ciezki dzien...) 5. przeciez Twoj brat nie zyje (zgina w wypadku nie z jego winy) po co przezywasz. 6. JA do Niej- Tesknilem za Toba a Ona do Mnie WIEM...(brak sl贸w) 7. SEX raz na 2 tygodnie- jakbys byl grzeczny to bys zas艂uzy艂... 8. bo Magda powiedziala ze masz za male IQ i ze nie jestes Mnie warty( dodam ze dziewczyna ma 24 po studiach JA lat ja 25 po studium tak wyszlo) 9. przeciez to ze Ci nie mowie ze Cie kocham nie znaczy ze Mi na Tobie zalezy ( jak popila to nagle jej sie zebralo na uczucia) 10. powinienes zarobic na mieszkanie ja przeciez pracuje dla przyjemnosci i zeby zarobic na kosmetyki, nie bede tyrala. w sumie to dobrze ze juz nie jestesmy razem poznala goscia z AUDI TT i podobno go kocha no coz nie jestem widac godzien, a to ze staram sie byc normalny to juz inna kwestia...

Udost臋pnij ten post

niez艂y topik :D no to ja te偶 - m贸j eks, z kt贸rym by艂am 6 lat temu przez p贸艂 roku: 1. mia艂 wtedy 23 lata i naprawd臋 spore zakola 2. by艂 wegetarianinem (mo偶e st膮d te zakola) 3. poza pkt1 by艂 do艣膰 przystojny, wysoki, szczup艂y i nie藕le zbudowany 4. by艂y pieszczoty, by艂 oral, ale nie uprawiali艣my seksu w sensie stricte, tzn. brak stosunk贸w, bo on chcia艂 to robi膰 dopiero po 艣lubie. 5. i w og贸le by艂 taki z deka 艣wi臋tojebliwy (jak ja z nim wytrzyma艂am, haha) 6. by艂 nie艣mia艂y w towarzystwie os贸b, kt贸rych nie zna艂 (np. moich przyjaci贸艂). bardzo ma艂o si臋 odzywa艂 i robi艂 przez to wra偶enie gburowatego. 7. NIGDY nie 艣mia艂 si臋 na g艂os, jego 艣miech to by艂o co艣 w rodzaju zduszonego "ssnnhhhhh..." 8. nie lubi艂 jazzu. 9. nie pali艂 i bardzo ma艂o pi艂 - na imprezach by艂 zawsze jedyny trze藕wy, chocia偶 wcale nie by艂 kierowc膮 (nie mia艂 prawka), ja pi艂am wi臋cej od niego i to by艂o troch臋 wnerwiaj膮ce. 10. prowadzi艂 zdrowy tryb 偶ycia, ale nie umia艂 p艂ywa膰. 11. w pewnym momencie kompletnie ju偶 nie mieli艣my o czym gada膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i ja wpisze
1.ma dlugie blad wlosy 2.maminsynek 3.dla mnie bywal chamski ale znajomym nic nie potrafil powiedziec bo jeszcze przestali by go lubic-znajomi nawazniejsi 4. mozna mu zaufac 5. jednym z powodowdo rozstania wg niego bylo to ze lubimy inne filmy i muzyke 6.od kad sie rozstalismy jest zapalonym metalem 7.wciaz razem mieszkamy 8.uwielbia zelki i pepsi 9.ma zajebisty tylek 10.ogolnie to bardzo dobry czlowiek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikoo
moj: 1. jest b inteligentny,studiuje na 5 roku polibudy i juz ma switna prace, jest 15 lat mlodszy od wszystkich pracownikow 2. b oszczedzal, nie kupowal mi prezxentow, nawet na ur., kwiatow nigdy, ale na wyjsciach nigdy nie zalowal 3. nie pil, nie palil 4. swietnie plywal, wygrywal zawody (super zbudowany) 5 obgryzal paznokcie i sie ich wstydzil (na poczatku je chowaal, potem sie przyzwyczail do mnie, a teraz jak go spoykam, to znow sie wstydzi) 6 nie za dobrze prowadzil 7 dawal sie wykorzystywac kumplom 8 mial biale zeby i lanie mu pachnialo z ust, nawet rano (zdrowe zeby) 9 nigdy nie smierdzial i nie pocil sie 10 wlasciwie jest b dobrym czlowiekiemm,porzadnym intelig, przystojnym. bylam jego 1 miloscia, nadal chce ze mna byc. ale roznice w wycohwaniu i podejsciu do pieniedzy sa za duze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alealealeale ale
1. narcyz i egosita 2. ciagle mowil o tym jaki jest empatyczny 3. typ socjopatyczny 4. zawsze mial racje 5. niesamowicie inteligentny - tym mnie uj膮艂 6. sexowny glos, tym i inteligencja oraz swoj膮 pozycja uwodzi kobiety 7. infoholik 8. uzalezniony od sexu przez neta 9. uzalezniony od onanizmu, mimo rewelacyjnego sexu i wielkrotnych orgazmow 10. uzalezniony od alkoholu Ciagle biedny misiaczek, jest sam nikt go nie rozumie i na to nadbiera laski oraz na punkt 6 , mimo iz jest strasznie gruby i nieatrakcyjny a do tego ma naprawde malego penisa:P wiosek: nawet grubas z malym penisem moze poderwac fantastyczna babke, ale tylko na chwile :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe czy mnie rozpoznaj膮..
Pierwszy: 1 Mia艂 bzika na punkcie swojego samochodu 2 Mia艂 bardzo mi艂膮 mam臋 (moja najlepsza niedosz艂a te艣ciowa) 3 Mia艂 wci臋cie w talii jak super laska (艂adniejsze od mojego) 4 Jego imi臋 jest m臋skim odpowiednikiem mojego imienia 5 Nie kocha艂 mnie 6 Mia艂 ojca alkoholika 7 Zawsze dobrze si臋 uczy艂 8 Nie lubi艂 s艂ucha膰 rocka 9 Zdradzi艂 mnie 10 Nie odzywa si臋 do mnie Drugi: 1 Mia艂 bzika na punkcie marilyna mansona 2 Mia艂 pojeban膮 matk臋 (najgorsza te艣ciowa jak膮 mo偶na sobie wyobrazi膰) 3 Ba艂 si臋 ojca i matki 4 Byl najstarszym ze wszystkich z kt贸rymi si臋 spotykalam 5 Dobrze si臋 uczyl 6 Kocha艂 mnie (pono膰) i nie zdradza艂 7 By艂am jego pierwsz膮 dziewczyn膮 i chyba ostatni膮.. 8 Zerwa艂 bo stwierdzi艂 偶e za du偶o wa偶臋 i zle ze mn膮 wygl膮da ( wazy艂am 35 kg mniej ni偶 on) 9 Cz臋sto p艂aka艂 10 Og贸lnie to byla cipka, ale utrzymujemy s艂aby kontakt Trzeci: 1 Patrz膮c w jego twarz mialam wra偶enie ze widz臋 siebie 2 Nie mia艂 matki 3 By艂 idealnie zbudowany 4 Tratowa艂 mnie jak ksi臋偶niczk臋 5 By艂 romantykiem 6 Zazdro艣膰 doprowadzila go do choroby psychicznej 7 Zacz膮艂 mnie zdradza膰 8 Odszed艂 bez s艂owa 9 Pr贸bowa艂 wr贸ci膰 10 Unios艂am si臋 honorem i teraz 偶aluj臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss SZEFILD
1. rozliczal mnie z moich wydatkow 2. sam sk膮pi艂 grosza 3. ma mase znajomych ale watpie by ktos go szczerze lubil 4. jest pozerem 5. czesto mial obstrukcje 6. ma szpare miedzy jedynkami 7. slowa jego mamusi byly swiete 8. grubas! a mi wypominal brak idealnej figury 9. 3 razy zaczynal studia 10. zapraszal mnie na nk ale za kazdym razem je odrzucalam

Udost臋pnij ten post

Facet nr 1 1) pojecha艂 na misj臋 do Afganistanu 2) rozdziewiczy艂 mnie i by艂 z tego powodu zajebi艣cie dumny 3) rok po zerwaniu proponowa艂 mi uk艂ad fuckin\'g friends 4) jest chudy 5) jest inteligentny 6) traktowa艂 mnie jako zapchajdziur臋 po swojej wielkiej mi艂o艣ci 7) mieszka艂 z rodzicami 8) bardziej troszczy艂 si臋 o swojego psa ni偶 o mnie 9) d艂ugodystansowiec, kocha艂am si臋 z nim po osiem razy na dob臋 10) nie lubi艂 owsianki ;) Facet nr 2 1) jak si臋 kochali艣my pierwszy raz to by艂 tak zestresowany, 偶e ledwo mu stan膮艂 2) wybitnie inteligentny i czaruj膮cy 3) uwielbia艂 jak go drapa艂am po plecach i brodzie 4) rozpina艂 mi spodnie w czasie jazdy samochodem i pie艣ci艂 tam r臋k膮 ku ucieszy kierowc贸w tir贸w je偶d偶膮cych z naprzeciwka 5) zarabia艂 du偶e pieni膮dze 6) przez dwa lata je藕dzi艂 na prawku swojego brata bli藕niaka p贸ki nie zda艂 egzaminu ponownie 7) dyma艂 mnie na boku z po艂ow膮 Polski 8) po alkoholu pom贸g艂by nawet swojemu najwi臋kszemu wrogowi 9) uwielbia艂 gra膰 w scrabble 10) rano, po przebudzeniu macha艂 mi przed buzi膮 nabrzmia艂ym penisem do obs艂ugi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja tez
zbiorowe zestawienie 1 mial fatalnie krzywe zeby 2 nie umial calowac ( po pierwszym i ostatnim owym mialam sine usta) 3nie mogl zaliczyc matmy na studiach chyba ze sto razy 4 problemy z akoholem 5 nosil dziurawe majtki 6 prawdopodobnie mial sklonnosci pedofilskie 7 prawie sie nie odzywal 8 fantastycznie pachnial 9 jeden chyba kocha mnie do dzis 10 jedna wspolna cecha: klamcy

Udost臋pnij ten post

1. nie umia艂 si臋 ca艂owa膰 z j臋zyczkiem, po moich lekcjach nadal marnie mu sz艂o, 2.nie umia艂 zak艂ada膰 gumki, mia艂 problemy z w艂o偶eniem mi penisa:P, 3.nie chcia艂 loda, nie chcia艂 r膮czk膮, bo upar艂 si臋, 偶e musi ko艅czy膰 w 艣rodku (nigdy do tego nie dosz艂o, bo czekalismy na okres, a偶 zaczn臋 bra膰 tabsy, ale zerwa艂 i si臋 nie doczekali艣my), 4.nie zna艂 angielskiego( dla mnie w obecnych czasach nieznajomo艣膰 cho膰 podstawowa tego j臋zyka to analfabetyzm) innego j臋zyka obcego te偶 nie zna艂, 5.filmy ogl膮da艂 tylko z lektorem, bo czyta膰 mu si臋 nie chcia艂o, a bez liter lub lektora patrz punkt 4:classic_cool:, 6. fajnie zbudowany, 膰wiczy艂 i by艂 m臋ski, 7.romantyk ze sporymi wahaniami nastroj贸w, do艂ami..., 8.posiada艂 telewizor w sypialni, naprzeciw 艂贸偶ka, zasypia艂 przy w艂膮czonym tv, bez graj膮cego sprz臋tu nie umia艂 spa膰, 9.my艣la艂 偶e si臋 ustatkowa艂 i powa偶nie podchodzi艂 do 偶ycia, ale si臋 myli艂 i nadal nie wie czego chce od 偶ycia..jego s艂owa na rozstanie, 10. zerwa艂, gdy偶 nie uwierzy艂 w moje uczucie, bo zawsze to on mnie 艂apa艂 za r臋k臋 pierwszy:D, bo to on mnie pyta艂 o plany na weekend, a nie ja jego...i inne w tym stylu

Udost臋pnij ten post

to o \'prawie\' by艂ym. 1. od paru lat co par臋 miesi臋cy rozstaje si臋 na troch臋 ze swoj膮 dziewczyn膮, szaleje z innymi, po czym wraca do swojej i wszystko jest jak dawniej 2. nie okazuje swojej dziewczynie 偶adnych uczu膰, kt贸ra jest sko艅czon膮 idiotk膮, skoro sobie pozwala na takie traktowanie 3. jak mu powiedzia艂am, co do niego czuj臋, przesta艂 si臋 do mnie odzywa膰 na par臋 tygodni 4. i jak znalaz艂am sobie innego, te偶 przesta艂 si臋 odzywa膰 na par臋 tygodni 5. bo by艂 we mnie zakochany, i prawdopodobnie nadal jest 6. jak popije, opowiada spro艣ne 偶arty 7. bardzo 艂adnie pachnie 8. cholernie przystojny... 9. charakterowo jest to m贸j m臋ski odpowiednik, jeste艣my niemal identyczni 10. zabra艂 mnie kiedy艣 do siebie i zapozna艂 z rodzin膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martaagata
by艂y nr 1 1.mia艂 wtedy 22 lata i naprawd臋 spore zakola a raczej juz 艂ysia艂 ;d .mysle ze to ju偶 tak od urodzenia ;d 2.nigdy nie zaprosi艂 mnie do siebie do domu 3.nasz pierwszy raz koszmar.m贸j pierwszy kontakt, bylam w tym zielona ale przeciez on wielce do艣wiadczony.nie czu艂am nic, a ju偶 napewno bardziej szyszke wbijaj膮c膮 mi si臋 w plecy ni偶 jego.po wszystkim powiedzial tak: nie jestem w tym dobry odwr贸cil sie i zasn膮艂 4.czeka艂am na niego 2 lata a on nie wrocil 5.tch贸rz nie potrafil ze mna sko艅czy膰. od jego znajomych dowiedzialam sie ze wogole nie wraca do polski 6.zawsze chcial miec dziecko i cz臋sto powtarza艂 偶e kiedys zrobi mi synka 7.materialista dla kasy zrobil by bardzo bardzo duzo 8.mia艂 wyrok w zawieszeniu za pobicie ze skutkiem smiertelnym :I 9.flirtowal ostro na boku z innymi laskami.nawet na moich oczach ca艂owa艂 sie z jedn膮 a pozniej tlumaczyl sie ze jemu podobaja sie wszystkie dziewczyny 10analfabeta?.w smsach pisa艂: 艂ykend

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja teezz
1.depilowa艂 艂ydki 2. depilowa艂 jajka 3. wygala艂 sobie br贸dko-c*pki z wielk膮 precyzj膮 4. codziennie czynno艣ci piel臋gnacyjne zajmowa艂y mu 2 h 5. ca艂膮 kase wydawal na ciuchy 6. mieszka艂 w swoim dzieci臋cym pokoiku 艣pi膮c w p贸艂kotapczanie u mamusi pomimo ze by艂 starym koniem ju偶 7. oczekiwa艂 drogich prezent贸w 8. Nie akceptowa艂 faktu, 偶e jestem kobiet膮 9. by艂 najwiekszym tch贸rzem jakiego w 偶yciu spotka艂am 10. finalnie si臋 okaza艂o, 偶e jest gejem

Udost臋pnij ten post