Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o byłych

Polecane posty

Zainspirowana zakładam owy temat 🌼 1. Mieli skłonność do alkoholu 2. Palili papierosy 3. Starsi ode mnie od 2 do 9 lat 4. Dobrą pracę mają (ajj) 5. Sex był lepszy po zakończeniu związków, teraz już nie ma nic :( 6. Nie mieli ojców 7. Wypowiadam się tutaj o dwójce byłych, dwóch ostatnich 8. Jeden się prawie oświadczył! 9. Jednemu do tej pory nie można przetłumaczyć, że nas już nie ma ;] 10. Nie utrzymuję z nimi kontaktu, bo po co? :) A jak tam u was? :D

Gość hulahop
Korrrba, wlazłam tu, żeby sobie troche popłakac, ale rozwaliłas mnie tym tematem ;-)

Gość raczysko1234
sex byl lepszy po zakończeniu związkow???

1. pali jak smok 2. ma długie mocno kręcone włosy 3. jest egoistą i manipulantem 4. wlasnie wraca z koncertu slipknota 5. nie szanuje pieniędzy 6. caluje namiętniej jak jest pijany 7. wstydzi sie mowic o seksie przyjaciolom jak pytają 8. ma dłuższy palec wskazujący niż duzy u nogi 9. ma puszysty meszek na pupie 10. nie kłamie (o dziwo)

Gość hulahop
niestety u mnie też :( właśnie rozstałam się po 3 latach..i seks był najlepszy w "przerwie"

Gość ehhh..........
10 prawd o ostanim 1.byl hazardzista-pomoglam mu z tego wyjsc 2.pil na umor-pomoglam wyjsc 3.materialista-pod koniec bylo juz troche lepiej 4.wydawalo mu sie ze wie co to milosc.. 5.byl skupiony tylko na sobie 6.nie potrafil dostrzec ze potrzebuje pomocy/wsparcia 7.zapatrzony w kolegow 8.mysle ze bedzie samotny do konca zycia,nigdy nie bedzie potrafil kochac tak naprawde-wiec kazdy zwiazek bedzie sie konczyl tak samo 9.nie mial taktu 10.uwielbia kobiety nad ktorymi ma przewage psychiczna,manipulant.. gdybym wiedziala to 7 lat temu;/

1. jadł tak, że mi apetyt odbierał, raczki przy sobie, malutkie kęsy, tylko jak nie widziałam rzucał się na talerz jakby obiadu nie widział 2. uzależniony od rodziny 3. wszyscy mieli rację, tylko nie ja 4. pouczał mnie na każdym kroku 5. bał się, że ktoś go przestanie lubić, więc wszystkim usługiwał 6. nienawidził mojej pracy i wszystkiego, co ja lubiłam 7. niezrównoważony emocjonalnie był (oświadczył mi się, a tydzien pózniej mnie rzucił) 8. karał mnie odwołując w ostatniej chwili udział w naszych wspólnych planach 9. seks był dobry tylko, jak nie byliśmy razem 10. był pedantem na pokaz

następne prawdy o wcześniejszych ex :) 1. jak rozmawiał z mamą chował się w łazience :) 2. po wspólnej nocy miał wyrzuty sumienia (nie tak go mama wychowałą..;-) 3. po niedzielnym kinie próbował wywozić mnie podstępem do kościoła :) 4. dzwonił do mnie 3 razy w tygodniu, że idzie się rzucić pod pociąg

Śmieszne prawdy hahahah, co to za idioci byli ;] 5 prawd o jednym i 5 o drugim :) B. 1. Błyszczy mu się czoło, na zdjęciach to wygląda komicznie! 2. Do dzisiaj pisze sms "przez pomyłkę" hahah, codziennie się myli? :) 3. Jego inna była miała staroświeckie imię hahah 4. Niby taki twardy, a w środku ciepłe kluchy :] 5. Został upokorzony w taki sposób, że musiał przepraszać (tego typu słowa nie przechodzą mu przez gardło);] K. 1. Jest z wioski 2. Gdy mieliśmy zbliżenie pierwsze, wyszedł do toalety hahah 3. Wiecznie pijany chodzi 4. Podczas pierwszej randki puszczał bąki hahah urocze wiem 5. Jest generalnie idiotą :) Boże, gdzie ja oczy miałam hahah ;p

ehhh: 7 lat temu, nawet gdybyś to wiedziała, pewnie byś nie uwierzyła, chyba trzeba się na własnej skórze przekonać ;-) ja byłam przekonana, że pana boga za nogi złapałam..:) a tu po ponad 10 latach znajomości i 3 związku prawda wyszła na jaw!

masz rację, ale ja durna cały czas się łudziłam...że się zmieni hehe

punkt 11: nie lubił się ośmieszać, więc był zawsze sztywny i wkurzał si,ę, że ja jestem cały czas rozbawiona, bo bał się, że to z niego się śmieję :)

Gość nie podam czarnego nicka bo
mi wstyd, że byłam parę lat temu z takim idiotą:( kochałam go przecież, a teraz mi się po prostu w głowie nie mieści - jak mogłam... 1. Wyglądał jak Keanu Reeves (oglądałam Speeda milion razy i rzuciło mi się na mózg;) ) 2. Miał ojca alkoholika 3. Sam ćpał 4. Miał przedwczesny wytrysk - rok czasu!!!!! byliśmy razem dłużej, ale tyle sypialiśmy ze sobą - horror, dramat, masakra, makabra. Popęd normalnie jak u królika, a zdolności - zero. W skali od 1 do 100: minus tysiąc. Ale to był w sumie pikuś... Były gorsze kwestie. 5. Jak się rozstaliśmy, wpieprzył się autem pod tramwaj. Z mojej perspektywy - to była dziejowa sprawiedliwość. 6. Miał pojebanego brata i niestety, nie mniej kontrowersyjną mamę :( na myśl o jego rodzinie dostawałam dreszczy. Tylko siostrę miał normalną. 7. Notorycznie tracił pracę. 8. Płaciłam za jego różne odloty - nie tylko pieniędzmi (moich rodziców), ale przede wszystkim własnymi nerwami. 9. Jest dla mnie symbolem mojej naiwności życiowej. 10. Miałam wyjśc za niego za mąż, ale Bóg uchował :) oświeciło mnie w dniu, w którym zrobił mi parę siniaków. Po jedenaste - co mnie nie zabiło, to mnie wzmacnia. Jeślibym go nie poznała, nie byłabym taka, jaka teraz jestem. A jestem bardzo silna :)

Gość tak wiec 10 faktow o moim
bylym 1.palil duzo,czasem 2paczki,badz wiecej 2.stawal mu prawie za kazdym razem jak go dotknelam(np po klacie,badz sie przytulilam) 3.swietnie calowal,ale mial problemy z zoladkiem co powodowalo specyficzny zapach heh 4.byl chorobliwie zazdrosny o mnie 5.zdradzal mnie pare miesiecy,nasz zwiazek 2letni zakonczyl milczeniem 6.byl jakis dziwny,matka schizofreniczka 7.ma moje gole foty 8.bal sie swojej mamusi:) 9.jak jest zakochany jest zdolny do wielu poswiecen i bardzo kochany 10.klamca jakich malo tak naprawde rok czasu prawie nie moglam zrozumiec czemu mnie zostawil dla innej az w koncu zobojetnialo mi to(w tym czasie zaliczylam 2mies zwiazek) a teraz spotykam sie z kims i mam w nosie eksa,i szkoda mi czasu ktory zmarnowalam na umartwianie sie nad soba

Gość dżin z tonikiem
10 prawd o poprzednim: 1.Ciagle obrabial mi tylek na kafeteri i koloryzowal historyjki z naszego zycia tak zeby jak najbardziej mnie oczernic i zeby jak najbardziej po mnie jecyhali-jaralo go to 2.Byl okropnie falszywy,obgadywal mnie do swoich znajomych i tez koloryzowal do nich na moj temat do mnie byl slodki jak miod,albo i bardziej 3.Mial pierdolca na punkcie swojego poprzednika i byl chorobliwie zazdrosny 4.Znal wszystkie moje hasla i caly czas bylam 'sprawdzana' 5.Nie moglam pic wiecej niz 2 piwa na imprezie bo dla niego ktos kto wypilby wiecej byl od razu pijakiem,alkoholikiem i degeneratem 6.Nie lubil mojej rodziny i moich przyjaciol i non stop ich obrazal i po nich jezdzil 7.Byl strasznym materialista i lecial na moja kase-a konkretniej jeszcze wtedy-kase moich rodzicow bo ciagle gadal 'dlaczego tak malo kasy mi dali' na cos tam-(jak sie jeszcze uczylam i nie pracowalam) 8.Byl strasznie ironiczny,wredny,caly czas po mnie jezdzil,tyral,obwinial o wszystko a za chwile mowil ze kocha 9.Flirtowal ostro na boku z innymi laskami i potem sie tlumaczyl ze to one sa 'psychiczne' `0.Manipulant,egoista,cham bez serca z problemami psychicznymi,tyle.I nie wiem co robilam z nim tyle czasu pod jego 'wladaniem'...Masakra,porazka i nawet nie chce o tym pamietac,rozdzial zamkniety...

Gość słynna anna
1. palił, a udawał przed znajomymi, że nie pali 2. pewny siebie, wręcz zarozumiały 3, w tajemnicy przede mną ogląda parne filmy 4 lubił drapanie po plecach 5. gdy go zostawiłam, ułamal mu się ząb 6. karał mnie cichymi dniami 7. jego mamusia przychodziła po klótniach do mnie prosząc bym opowiedziała jej zajście i zawsze bronila swojego syneczka 8. nie umie w domu koło siebie nic zrobić 9 poza netem rzeczywistość nie istnieje, myślę ze on wierzy, że gdy straci dostęp do netu to umrze 10 kilka razy mnie popchnął i walnał

Gość dolny slask_michał
1.pierdoła nic nie potrafiła sama zrobić 2. wiecznie na diecie, a potem się dowiadywałem przypadkiem że z koleżanką w pracy batoniki wpierdalała:) 3.na plazy to najchętniej by siedział w długich spodniach. 4. masakrycznie zazdrosna 5.zaborcza 6.nie umiała gotować :(- ja gotowałem (gotuję spoko) 7.przy mine nie piła prawie wogóle a jak z koleżankami wychodziła to nie wiedziała gdzie dom jest 8. miała duży tylek 9.miał wieczne problemy, sama nie wiedziaal o co 10 jak sie pokłucilismy i potrzebowałem ochłonać wiecznie wydzwaniała głosiła po 1000 razy swoje racje i pytała sie czemu taki jestem o bże ratuj od takich!!!!!!!

Gość mój były nawet mąż
1. Uważa, ze sandały są niemęskie i ich nie nosi. 2. To samo na temat krókich spodni. 3. Jest cholernie ładnie zbudowany. 4. Byłam pewna, że jest moim najlepszym przyjacielem, a on kłamał jak z nut. 5. Uważał, że go zdradzam. 6. A sam mnie zdradził - z narzeczoną swojego najlepszego przyjaciela. 7. Bardzo troszczy się o naszego syna, pomimo że ma dziecko z drugiego związku. 8. Lubi muzykę poważną. 9. Uwielbia Jamesa Bonda i Star Wars. 10.Jest gadżeciarzem i pedantem.

Gość Mozaica
1. mieli rozne plcie 2. mieli mamy o tym samym imieniu co ja 3. zdradzali a musi byc cos co dotyczy wszystkich? jesli nie to o jednym, facecie: 4. mial stadko wielbicielek, mimo iz: 5. rzadko sie myl 6. mial polamane zeby 7. lysial 8. mial stulejke 9. nie mial temperamentu seksualnego 10. ani zdolnosci przewidywania co ja w nim, cholera, widzialam?! aaa. prawda. yntylygentny byl :o

Gość hiha
podbijam

1. ciota do kwadratu, niby wielki cwaniak ale jak faceci do mnie podbijali to nawet mordki otwirzyc nie umial 2. nie ma prawda, robi juz 2 rok ponad:D 3. schudl, klata zapadła, jakas plama na klacie:D 4. bez matury:D, po liceum :O (ale prace mial niezłą) 5. brak zarostu:O w wieku 22 lat:O 6. ubierał się beznadziejnie 7. blady:O ( a kiedys chociaz na solar chodził:D) 8. pierdział przeokropnie:O 9. bral tabletki jakieś Caps Sex buehehe;D chyba miał problemy z potencja:D 10. ciagle zmeczony 11. tanczyc nie umie 12. najchetniej spedzil by zycie nie wychodzic z domu 13. nudziarz przeokropny:D:D:D 14. niezbyt inteligentny, pogadac sie z nim nie dało:D

o moim bylym 1. Nie potafil sam nic zalatwic. Wybranie sie do urzedu w celu zarejestrowania auta graniczylo z cudem. 2. czasemi wiedzial ze nie ma racji ale glupio mu bylo sie przyznac i z uporem maniaka wyglaszal swoje teorie 3. uwazal sie za zajlepszego kierowce na swiecie 4. nie potrafil nic zorganizowac (wyjscie, wyjazd, impreza...) 5. nie potrafil rozporzadzac pieniedzmi. 6. zero samodzielnosci. Pewnie do 40stki bedzie mieszkal z rodzicami. 7. nie skonczyl studiow (zaczynal z 5 razy. Taki wieczny student) 8. potrafil naprawic wiele rzeczy 9. nic co nowe go nie interesowalo. Na wakacje najchetnij by jezdzil wiecznie w to samo miejsce itp 10. nerwus W sumie zamiast formy \\\"byl\\\" powinnam uzywac \\\"jest\\\" bo w koncu zyje. Mimo powyzszych wad to dobry czlowiek i mimo ze 8letni zwiazek sie skonczyl to dalej sie kolegujemy.

Gość więc ten były
NUMER 1. 1. nigdy nie był ambitny, konczy studia ale nic specjalnego 2. ma już co najmniej drugą po mnie 3. maminsynek 4. kochał jedynie swój motor, teraz może też swój samochód 5. nie wiedział jak doprowadzić do orgazmu wielokrotnego, przypuszczam ze wciaz tego nie wie 6. bardzo mnie skrzywdził i mam nadzieje, ze kiedys tego pozaluje 7. liczą się dla niego tylko układy, więc brnie w interesowane znajomości reszta go nie obchodzi jest egoistą 8. wciąż mało mu było pochwał 9. nie jest przystojny, ale ma w sobie coś co przyciąga 10. użalał się nad sobą, gdy ja mialam problemy i szukałam pocieszenia ;( Numer 2. 1. szastał kasą, na mnie też 2. twierdzil, ze rozne upodobania muzyczne to spora przeszkoda dla szczesliwego zwiazku to przekonanie nas poroznilo 3. brzydko sie ubieral 4. uzywał smierdzacych perfum 5. podrywa na portalach randkowych 6. malo zarabia ale robi co lubi 7. płacze 8. nie ma prawa jazdy 9. seks z nim byl beznadziejny 10. w ogole nie utrzymujemy ze sobą kontaktu

Hihi, teraz wiem, ze dla Was ta milosc byla slepa ;) Jednak nijak pojac nie moge, ze wczesniej wszystko to u nich tolerowalyscie. Pomrocznosc jasna, kurde :D 🖐️