Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o by艂ych

Polecane posty

Go艣膰 a m贸j ex
1. przelecia艂 z p贸艂 Polski 2. wyci膮ga艂 kase od kogo popadnie 3. nie m贸g艂 znale藕膰 pracy, bo 偶adna nie by艂a dla niego odpowiednia, dlatego - patrz pkt 2 4. k艂ama艂 jak naj臋ty, ale ci膮gle powtarza艂 偶e w 偶yciu najwazniejsza jest szczero艣膰 5. gra艂 na gitarze 6. nigdy nie wydoro艣la艂 7. pierwszy egoista II RP 8. do niczego w 偶yciu nie doszed艂, tylko ogl膮da艂 sie na innych 9. alkoholik 10. nie moge o nim zapomnie膰, ale tak juz maj膮 masochistki :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upupupup
podnosze bo fajne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez tak mam...
to sie wpisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulaa-a7
o jednym: 1nie potrafil sie klocic, kazda prowokacje kwitowal milczeniem 2kochal na maksa, potrafil sie poswiecac i dopieszczac swoja dziewczyne 3bylam jego pierwsza(nie mialam o tym pojecia!!!! dowiedzialam sie po pol roku jak sie upil i chcial byc szczery) 4 nigdy nie zdradzil i nigdy nie sklamal 5myl sie 3 razy dziennie albo i wiecej-przesada 6 slaby w lozku 7nienawidzil opowiadac o przeszlosci 8malomowny, o zgrozo ja gadalam 9boskie cialo:P gorzej z twarza, zajebi... charakter 10 uzalezniony od kasy o drugim: 1mlodszy o 3 lata:P 2 swietny w lozku... chociaz byl barddzooo mlody 3 zdradzil mnie wiele razy, dowiedzialam sie po zakonczeniu zwiazku od tych dziewczyn ehhh zycie 4 byl kretynem...zero ambicj i zero zdolnosci 5 robil straszne orty;/ 6 mial idealna palke 22cm(ciunke za dluga) i odpowiedniej grubosci mmmm mile wspomninia 7 spontaniczny... nigdy nie wiedzialam gdzie za chwile bedziemy co bedziemy robic, zawsze mial szalone pomysly i nigdy sie nie nudzilam 8 pomimo ze nic w zyciu nie osiagnie mialam z nim najlepszy rok w swoim zyciu 9 przez niego rozpadla sie moja przyjazn z kumpela... glupie bylysmy 10 teraz spadl na dno, pije ciagle, wyglada jak wiejski chlop, mi tez przypadl w udziale jeden z lepszych lat jegoz zycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssssssssssss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pasia
Ex (nawet maz...) 1. Uwa偶a, ze sanda艂y s膮 niem臋skie i ich nie nosi. 2. To samo na temat kr贸kich spodni. (juz ktos wymienial, ale moj tez tak ma) 3. Sika na siedzaco 4. Jest lysy, ale za to ma wlosy na tylku... 5. W zyciu nie byl na plazy 6. Nie je jajek, miesa, jesli jest tam jakas kosc np. udek z kurczaka 7. Sepleni i nie wymawia "R" 8. Nie umie obcinac paznokci - te u rak obgryza, z tymi u nog nie wiem, ale chyba je jakos odrywa 9. Uzywa tanich smierdzacych perfum w duszacych ilosciach 10. Rozbil 2 samochody, nie umie dobrze jezdzic autem, jest totalnie ordynarny Kto przebije??? :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ca艂uska
-jest bardzo wysoki -jest cholernie przystojny -zajebi艣cie si臋 ubiera -s艂ucha fajnej muzyki -studiuje 2 kierunki -ma bardzo dobry kontakt z ca艂a rodzin膮 i og贸lnie jest rodzinny -kobiety traktuje z szacunkiem -obecnie ma dziewczyn臋 i to chyba na powa偶nie -lubi sporo wypi膰 na imprezie -og贸lnie fajny typ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kadarka 1l
1.dla mnie moj byly zawsze bedzie na pierwszym planie 2.pokochalam go slepa miloscia 3.wzial to co chcial i kiedy chcial 4.zniknal z mojego zycia kiedy mu to pasowalo 5.nie prawil mi komplementow tylko moja obecnosc sprawiala mu przyjemnosc 6.byl szczery w wypowiadaniu sie o swoich okazjach 7.lubil ludzi wszystkich 8.nie lubil falszu 9.ciagle go kocham i chcialaby mu to powiedziec 10.kiedys to powiedzialam i szybko wycofalam sie z tego bo widzialam ze nudzi go to wyzwanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kadarka 1l
10. chodzi mi o wyznanie 9.ciagle mam nadzieje ze sie spotkamy 8.nie wiem jak bym sie zachowala 7.szybko trace grunt posd nogami 6.latwo mnie zbic z tropu 5.przy nim czulam sie bezpiecznie 4.dzialal na mnie jak eliksir 3.kiedys byl szczuplejszy i bardziej podobal mi sie 2.niewiem gdzie jest i co porabia-podobno pojechal na ryby do szkocji 1.kocham go ale czy on na to zasluguje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sjhuisoyioaud
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppuupupp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgfhgfhgfhgfhgfhgfhgfhgfhgfhgf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghfghgfhgh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfdhhhhhhhhghghh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bjhdzbvs
poczekajcie a偶 sko艅cz膮 si臋 wakacje , wtedy posypi膮 si臋 gromy na swoich by艂ych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehheheehehh
right :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

1)nosi dziurawe majtki:) 2)zbyt duzo pije..ale twierdzi ,ze nad tym panuje:) 3)codziennie rano po przebudzeniu okropnie du偶o pierdzi:)fujjjj 4)jest swietnym kierowc膮:) 5)d艂ubie notorycznie w nosie:) 6)zjada strupy:) 7)nie lubi mojej rodziny..swoj膮 za to uwielbia 8)nosi r贸zne skarpetki twierdzac,ze ja mu takiee dawa艂am 9)zawsze ma inne zdanie niz ja,cokolwiek by sie dzia艂o 10)wci膮偶 kontroluje moja kom贸rk臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi臋dzy pomi臋dzy
wznowienie :) 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martaaaaaaaaaaaaa
up!

Udost臋pnij ten post