Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkfkfjirfutujgbtfjb

pytanie w sprawie Laptopa

Polecane posty

Gość kkfkfjirfutujgbtfjb

Czy wasze laptopy też tak grzeją podczas gdy są włączone? Mam laptopa firmy Samsung który strasznie się nagrzewa. Nie da się go trzymać na kolanach bo strarsznie jest gorąco. No i nie wiem czy tak powinno być, czy każdy tak ma czy nie. Napiszcie coś na ten temat. Z góry dizekuje.

Gość kur
ja mam toshibe i też się nagrzewa jak ją na kolanach trzymam, jak stoi na stole też się grzeje ale jakby mniej, wydaje mi się że poprostu jak trzymasz na kolanach to, to ciepło z kompa ogrzewa kolano a później kolano grzeje laptopa (czy coś w tym stylu)

Gość ri
mam hp i nie nagrzewa się aż ta bardzo choć jest ciepły

Gość kkfkfjirfutujgbtfjb
No ale czy tak powinno byc? siostra też am hp i jej się tak ne nagrzewa. A gdzie można kupić taka podkładke chłodzącą?

wystarczy zwykła szeroka deska lub ewntualnie półka, na której postawi się laptop i można spokojnie trzymać go na kolanach nawet cały dzień... jeśli taka podstawka jest wystarczająco długa, obok możecie postawić sobie myszę.... to normalne, że mocniejsze jednostki grzeją się mocniej...

Gość Wybuchy albo i nie wybuchy
kurz się zebrał we wiatraczku, kup sprężone powietrze i wydmuchaj

Gość kur
dajcie linka do jakiejś takiej podstawki chłodzącej

Gość ri
czy podwyższona tem może mieć wpływ na pracę laptopa

Gość makabreska
ja mam hp i tak mi sie nagrzewal ze mi wysiadl ekran...tak jakby sie spalil czy cos...musialam oddac do naprawy ale do dzisiaj nie jest z nim wszystko ok...dzieki za podpowiedz z podstawka, ja ciemna masa nigdy o czyms takim nie slyszalam :)

"ak jaruś... ale żeby cały dzień siedzieć z lapem na kolanach to chyba tylko ty jesteś taki ułomny " widać, że masz problemy z rozumieniem tekstu czytanego... może spal trochę smalcu ze swojej pulchnej facjaty, pasztecie... PS: stąd się właśnie biorą idiotki używające "podstawek chłodzących" buahahha :D

"i może się spalić... a czy słyszałeś o przypadku hinduskiego studenta, któremu podczas pracy przegrzany laptop wybuchł prosto w twarz? (i go zabił)" łoooooo, widzę, że tucznik musi cały dzień wertować pudelka, stąd jego łogromna wiedza :D

Gość magdaamama
jarek dobrze gada...sama stosuje ten patent i jest OK...

dajesz dajesz warchlaczku! chcę usłyszeć nowe sensacyjne wieści o laptopach eksplodujących studentom prosto w twarz :D:D:D

jaruś, nie muszę ci się tłumaczyć, gdzie była taka informacja... pewnie także nie wierzysz w puchnące baterie od laptopów?????? :) i pewnie też sądzisz, że takie informacje można znaleźć na pudlu...? :O nie masz widzę pojęcia o tym... więc się nie wypowiadaj bez odbioru 🖐️

Gość ri
sory że nie na temat ale pomóżcie jakie mam wybrać ustawienia żeby na bieżąco śledzić dyskusję, bo nie wiem i za każdym razem muszę wychodzić ze stronki i ponownie ją otwierać żeby widzieć nową odpowiedż

tak, puchnące ogniwa litowo-jonowe mogą podczas eksplozji wytworzyć energię rzędu 0,5 kg trotylu - każde dziecko wie, że już 0,2 kg wystarczy, by zabić hinduskiego studenta :classic_cool: strach się bać, z jaką siłą eksplodować mogą ogniwa litowo-polimerowe... ale tego dowiedzieć się można tylko od studentów z RFN :( buuu 😭