Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak...

Nie mogę zapomnieć

Polecane posty

Gość dlaczego tak...

A miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być sto lat! sto lat! :(

Gość no to lipa
i co się stało?

Gość dlaczego tak...
powiedział że mnie nie kocha. to już dwa miesiące. powinnam zapomnieć i nie mogę...

Gość klocus
juz po ptokach? na amen?

Gość można ale po co
kocha nie kocha pieprzenie takie

Gość dlaczego tak...
obawiam się że tak... nawet nie napisze choć mieliśmy być w kontakcie.

Gość klocus
moze to i lepiej, gdybys miala z nim kontakt trudniej by ci bylo i dluzej trwalyby twoje meki

Gość no to lipa
a ile byliście ze sobą?

Gość hipp hiipp hura
powiedzcie co ja mam myslec?Wlasnie niedawno zadzwonil do mnie moj byly.W sumie mamy ze soba kontakt.Ale dzis wyjatkowo milo nam sie rozmawialo jak nigdy.Zawsze po jego tel. umawialismy sie ze ja 1 pisze sms.I dzis tak zrobilam i mu napisalam ze" milo ze zadzoniles" a on odp. tylko tyle ok , teraz wiem co do mnie czujesz tez cie .....'-).Napisalam mu nierozumiem o co tobie chodzi.zadzwoniles milo nam sie rozmawialo.Dla mnie milosc to puste slowo nic dla mnie juz nie znaczy.a on odp" ok niechci bedzie a z reszta niewazne"O co jemu chodzi???????????????????Help I teraz tez napisał " buziaki ja naprawde chcialbym byc teraz z toba"Dodam ze byly jest zagranica.

Gość dlaczego tak...
byliśmy ponad rok... nie mogę o nim zapomnieć. chciałabym się zakochać i zapomnieć o nim. :( miało być sto lat sto lat...

Gość dlaczego tak...
może to głupio zabrzmi ale czuję się jak zostawiona przed ołtarzem... tyle zaplanowaliśmy... ja pier*** :(

Gość no to lipa
sprawa wygląda tak - tutaj pomocy nie znajdziesz. Jeśli on naprawdę Ciebie nie kocha - to nic nie zrobisz. My na pytanie "dlaczego?" nie odpowiemy bo... skąd mamy wiedzieć. To jest temat rzeka... Może rzeczywiście jego uczucie się wypaliło... może znalazł kogoś innego, może chce być sam na razie... kto to może wiedzieć... może czegoś mu brakowało w Waszym związku, może ma jakieś chcwile zwątpienia? Mnie kiedyś też chłopak powiedział "nie potrafię się w Tobie zakochać". A teraz? Jesteśmy ze sobą 5 lat. 9 m-cy jako narzeczeństwo:) może i u Ciebie karty się odwrócą ale kto to może wiedzieć?