Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil25

dawala mi kosza a teraz chce byc razem

Polecane posty

Gość kamil25

Od dawana adorowalem ja(dawalem kwiaty zapraszalem na spacer itd), dzwonilem, pisalem smy itd odpowiadała jak by musiala(tz na sile) Po kilku miesiacach dalem sobie z nia spokoj bo zaczeła chodzić z chlopakiem trwało to może 2 miesiace. Teraz kiedy jest sama nie daje mi spokoju Caly czas pisze smsy, chce wyjsc na spacer itd i sam nie wiem czy tylko jej gierki czy moze naprawde coś czuje

Najpierw wypukaj jakąś laskę (coby nie było), później jak chcesz być z taką niestałą latawicą, to się łaskawie zgódź...

Gość przekąąąsek
a ile ona ma lat??? i czy blondynka???

Gość z innej planety
Za malo piszesz, trudno cos wnioskowac. Masz obawy dlatego , ze boisz sie dostac kolejnego kosza, nie chcesz byc tym drugim , czy po postu Twoje wlasne uczucie juz oslablo? Jesli nadal jestes zaangazowany to moze warto sprobowac? Jesli za Twoimi obawami kryje sie Twoja ambicja , to moze warto ustalic co jest dla Ciebie wazniejsze, duma czy uczucie?

Osobiście dałabym sobie z nią spokój i poszukałabym jakiejś innej, stabilniejszej uczuciowo dziewczyny. No ale co ja tam mogę...

ja bym zrobił tak : 1. zgodziłbym sie 2 rozkochałbym ja w sobie 3 zostawiłbym 4 powiedziałbym : poczuj sie tak jak ja przez ostatnie kilka miesiecy widocznie jej z tamtym nie wyszło i teraz chce normalnego chlopaka i traktuje Cie jako koło zapasowe ktore mozna wykorzystac pozwolisz sie tak traktowac ?

Gość z innej planety
No i wlasnie dlatego moi panowie, jestescie w takiej sytuacji w jakiej jestescie.

Ja chciałbym znać te rady wcześniej.. Szkoda, że już po fakcie :) Szmata...

zgadzam sie z zygmuntem , ktory proponuje proste rozwiazanie , moje polega na tym samym i jest bardziej bolesne , bo najpierw daje jej radosc :) dzieki za krytyke , choc nieodpowiednio ubraną w słowa :P

Ja bym zrobił tak, że bym się z nią spotkał ale był dla niej chłodny i udawał, że mam wyjebane. Tak, żeby odczuła, że spotkałeś się z nią po prostu po koleżeńsku.

Gość z innej planety
Strasznie sie panowie asekurujecie.....

kiedys zrobiłem tak : spotkałem sie z taka laska , spotkanie z mojej inicjatywy, idziemy , idziemy Ona: Własciwie dlaczego ze mną sie spotkałes ? ja: Bo mi sie nudziło Prawie złapałem liścia .... miałem dobry humor do końca tygodnia

Gość z innej planety
Musisz byc jeszcze bardzo mlody